Şimdi Ara

Saç dökülmesi Duş filtresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mak Supply Duş Filtresi saç dökülmesi var bayadır klorlu kreçli sudan dolayı diye düşünüyorum .

Mak Supply Duş Filtresi bu ürünü alsam faydalı olur mu sizce ?

• saçının dökülmesi tamamen genetik dostum. suya bahane bulma. saf suyla da saçlarını yıkasan yine saçların dökülecektir.
  • genetik olabilir ama engelemekte var ileri yaşlarda dökülmemesi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nolonger

genetik olabilir ama engelemekte var ileri yaşlarda dökülmemesi için
    dandik bir duş filtresiyle hiç bir şeyi engelleyemezsin. bence sen bu sahte ürünün reklamını yapıyorsun.
  • Ben yarar mı alıyım mı diye sormuşum ne reklamı yapıcam . İntenrentten videolar izliyorum doktor klor kireç saçı döker dedi bende bunu nasıl önlerim diye düşünüyorum . Sağlıklı beslenmeye başladım vs vs suyumu çeşmeden değil damacanadan alıyorum ve eve geldiği gibi cam damanaya koyuyorum saçı döken ayrıca plastik vs gibi etkenler var . dengesiz beslenme falan bakımsız saç saçı erken döker ben 23 yaşıdnayım ve döküldü şimdi ektirmek için gidiyorum ayın 4 nde . EKtirdikten sonra kalan saçlarıda koruyum istiyorum kapiş ?
  • emin misin sahte diyorsunda iade ediyim ben o zaman ne tür bir filtre almalıyım peki ?
  • öyle 23 yaşında bilmiş bilmiş kapişli mapişli cevaplar yazarsan, alacağın cevap bir sıkımlık diş macunu olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İtham altında bırakırsan karşılığı elbette savunma mekanizması olarak üstünlük taslamayla olur . Önemli olan şey yaş değil sağduyudur . Sen bu egoyla böyle devam et küçük şeylere forumdaki o küçük şeylere takıl gerçek hayyata yeterince özsaygı kazanamadığını düşünüyorum bu bir önyargı ama önemli değil artık insanların üstten konuşmalarına önyargılarına ithamlarına alıştım devam et o google earth mapındaki küçücük bir noktadan konuşmaya kıvılcım olmaya
  • genç dostum yaşım 47. baban yaşında adamım. senin gittiğin bu yollardan çok geçtim. o duş filtresi bir b.ka yaramaz. iade et kendine proscar ve minoxidil al. saçların dökülmeyecektir.
  • minoxil aldım kullanıyorum etkileride çok iyiydi ama dökülürse yine sıkarım proscar ne bilmiyorum inceliyim onuda . Yani emin misin bir işe yarar bir şey söyler misin kreç ve kloru engellemek için
  • kardeşim kireç klor saç dökülmesine yol açmaaaaz. erkeklerin saçları genetik etkilerle dökülür. testosteron hormonunun kafa derisi altında dht ye dönüşüp saç köklerini küçültüp zamanla öldürmesiyle saçlar birer birer azalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 26 Ocak 2020; 21:45:22 >
  • Tüm ülkede bir sorun var ki saç dökülüyor ve ortak sorunumuz sudur evet genetik faktörler var ama 23 yaşında dökülecek kadar değil . Bu saçlar daha geç dökülmesi gereken saçlar aslında
    Medico TV - Turkeyyoutube
    SAÇ DÖKÜLMESİ TEDAVİSİ NASIL YAPILIYOR? DR. NİHAT DİK
    https://www.youtube.com/watch?v=Hl8_HGgg3kw

işte doktor

• Duş filtresini ben de düşünüyorum. Saçları inanılmaz etkiliyor. matlık kuruluk setlik vb durum oluyor. Sularımız zaten kireçli Belediyede sağolsun Klor olayını iyice abartıyor. 02-05 ppm olması gereken klor değeri 2 ppm. Dolayısı ile araştırma içerisindeyim. Siz naptınız? bulabildiniz mi bişeyler?
  • Valla aldim ben su an memnunum sac ektirdim dun bide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nolonger

Valla aldim ben su an memnunum sac ektirdim dun bide
    hayırlı olsun. ne gibi bi fark hissettin? hangi marka model aldın link paylaşabilir misin.
  • AHZ kullanıcısına yanıt
    ben hiç bir şeyden anlamıyorum dostum ne söylesem yalan olur o linktekini aldım ama sen bi araştır istersen yinede saçlarını sıcak suda asla yıkama , plastiği hayatından çıkar sağlıklı beslen her şeyi yap işte haftada 3 balık ye spor yap sadece filtreye bel bağlama iyi günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.