Şimdi Ara

SAÇ DÖKÜLMESİ ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
7.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçlarım dökülüyor. Yanlarda açılma var arkadaşlar babamda da aynı sorun var onun çok daha seyrek.
    Irsi galiba yani benim de dökülecek ama bunu yavaşlatsam bu süreci ileri ittirsem.

ne gibi önerileriniz var ?

ben bu bioxcin serum setleri gördüm 80 lira civarındaydı faydasını gören varmıdır ?
    yoksa ısırgan otlu veya başka bitkisel çözüm öneren varmıdır ?

Önce eczaneden 5 liraya ZINCO isimli çinko hapını alıyorsun. Günde 1 kere içiyorsun. Bunu hergün içmek zorunda değilsin unutursan dozu dengelemek için 2 tane alma. Heh bunu 1 ay kullanıyorsun sonra farkı görüyorsun.

Kardeşim dediğin çinko hapına bakacağım en kısa zamanda eczaneden. Umarım olumlu sonuç alırım, gelişmeleri sana PM olarak atacağım teşekkürler :) @alpmirza
    Hadi geçmiş olsun kardeşim bana da doktorum önermişti ben de anneme önermiştim ikimizde de işe yaradı.İnşallah sende de yarar ama cildiyeye görünmen daha iyi olacaktır yine de söyleyeyim yani alerjin vardır falan sorumluluk almayayım insan hayatı bu neticede :)

Orijinalden alıntı: alpmirza

Hadi geçmiş olsun kardeşim bana da doktorum önermişti ben de anneme önermiştim ikimizde de işe yaradı.İnşallah sende de yarar ama cildiyeye görünmen daha iyi olacaktır yine de söyleyeyim yani alerjin vardır falan sorumluluk almayayım insan hayatı bu neticede :)

ucuz bir ürün, gerçekten faydalı ise çok sevinirim.
    cilt olayı mı tam bilmiyorum ama çok kuruyor kopuyor dökülüyor.
    elimi saçıma atıyorum 2-3 tel iniyor hafifçe çekersem.
    saçımı yıkarken lavaboda 3-5 tane en az buluyorum bazen 10'a kadar çıkıyor (çok stresli zamanlarda)

bu hafta finallerim var üniversite öğrencisiyim stresli biraz. kuruyor saçlarım çok etkileniyor psikolojik durumumdan sanırım.
    doktora çıkacağım cildiyeye :)

• Kesinlikle Cildiye'nin alanı.Stres yapma bu kadar ben de öğrenciyim sıkıntılar yaşadım üst üste falan saçkıran çıkmıştı losyondu,vitamin haplarıydı antidepresan derken 1.5 senede zor topladım okul öylede böylede bitecek niye sıkıntı yapıyoruzki :) zinco işini görür kıllı bi adam olur çıkarsın :d ucuzdur hem de 1 ay sonra falan unutmazsan da mesaj atarsan çok sevinirim gerçekten

Kesinlikle Cildiye'nin alanı.Stres yapma bu kadar ben de öğrenciyim sıkıntılar yaşadım üst üste falan saçkıran çıkmıştı losyondu,vitamin haplarıydı antidepresan derken 1.5 senede zor topladım okul öylede böylede bitecek niye sıkıntı yapıyoruzki :) zinco işini görür kıllı bi adam olur çıkarsın :d ucuzdur hem de 1 ay sonra falan unutmazsan da mesaj atarsan çok sevinirim gerçekten

unutmam hocam mutlaka sık kullanılanlara konuyu kaydediyorum gözümün önünde dursun :)
    saçkıran gibi öyle saç veya deri hastalığı hiç olmadı bende çok şükür. sağlık sorunum da yok.
    hafif depresyon başlıyor dedi doktor küçücük haplar verdi, kullandım biraz uyuttu çok ama şuan bıraktım keyfim yerinde. takmıyorum herşeyi :)

• Genetikse eğer dökülmeniz üzgünüm hiçbirşey fayda etmeyecektir minox ve finas dışında yan etkileride çok ciddi.

Ben 6-7 ay zinco ve biotin kullandım.Az çok faydasını gördüm diyebilirim yada bana öyle geldi.Ama dökülmem genetik değildi o zamanlar.şuan genetik dökülme yaşıyorum ve hiçbirşey fayda etmiyor.Minox ve finas içinse yaşım çok küçük 16 yaşındayım.

Bence acilen doktora gitmelisiniz bi kan testi yaptırın.Zinco ile olacak iş değil çok fazla araştırdım bu konuyu.Sorununuz çinko eksikliğidir zinco ile düzelir ama şakaklar açılıyor diyorsanız genetik olabilir ilk işiniz doktora gitmek olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechR -- 2 Ocak 2015; 3:50:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kardeşim geçen sene saçkıran çıkmıştı aynen bak tedavi yöntemini yazıyorum uygulayıp uygulamamak sana kalmış..

Önce eczaneden 5 liraya ZINCO isimli çinko hapını alıyorsun. Günde 1 kere içiyorsun. Bunu hergün içmek zorunda değilsin unutursan dozu dengelemek için 2 tane alma. Heh bunu 1 ay kullanıyorsun sonra farkı görüyorsun.

Hocam sac kiran dediginiz vucudunuzda belli bolgelerdeki dokulmemiydi.Benim sac favorilerinde biyikta bazi noktalarda seyrelme var.Birde ara ara artan azalan kil dokulmesi Gogus sac kas killari.2 gun yagmur gibi sacim dokulebiliyir. sonrasinda hic dokulmeyebiliyor.
    Bu hapi surekli olarakmi kullandiniz yoksa beli bir donemmmi.Doktorunuz cinko tahlili yapmismiydi.Hapin faydalari size nasil oldu.Tsk.

English Teacher
  • savaskerem37 kullanıcısına yanıt
    Ensemde 2 noktada 1tl buyuklugunde aciklar olmustu sıfır sac vardi onun haricindeki yerler normaldi. Kan tahlili yapti b12 ve folikasit eksikligi cikti. Onlarin hapini kullandim 1 ay losyon falanda kullandim. Bu arada berberlerin o meshur tedavi yontemini de uygulattim jiletli sarimsakli olan zinco hapini antalyada ilac yazdirmaya gittigim aile hekimi önerdi tahlil yapmadı sadece cinko kullaniminin kil koklerini güçlendirdigini soyledi. 1ay kadar kullandim ben sackiran kapandi. Ama ben kendimden ötürü onermedim arkadasa annemin de sac dökülmesi saclarin zayiflamasi seklinde sıkıntısı vardi anne al zinco kullan demistim eczaciyla konusmus o da b12 ile zinco vermis kadin kullandi 1 1.5 ay saclarinin eskisi gibi dokulmedigini soylemisti. Ablam da kullandi annemden sonra ondada dokulmeyi durdurmus. Ya bizim ailede komple cinko eksikligi var yada hap guzelbir hap gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmirza -- 2 Ocak 2015; 13:41:21 >

• evet pahalı şampuan ama saçlarınız için değer biriktirin alın bence sorun kullananlara performans nasıl
  • Hocam tekrar yazıyorum iyiliğiniz için.Saç dökülmesi kozmetik ürünler ile tedavi edilemez.Şakaklarım açılıyor diyorsanız dökülmeniz genetik olabilir hemen doktora gitmelisiniz 1 ay gecikseniz bile çok şey kaybedebilirsiniz zinco b12 hapları anca vitamin eksikliğinden kaynaklanan saç dökülmesine iyi gelir.Genetik saç dökülmesi DHT hormonunun yaptığı dökülmedir.Saçlarınız DHT ye duyarlı ise saçınız gittikçe incelir ve yok olur.Bu işin iki yolu var finasterid veya minoxil.İkisi de ciddi yan etkileri olan ve geçici çözümlerdir onlar bile kalıcı değil.Acilen doktora gidin Zincoya umut bağlamayın.Ama dökülmeniz genetik değilse hiç korkmayın her türlü tekrardan çıkar saçınız.

• quote:

Birader 112 yi arasın da alsınlar acile götürsünler bari ne yaptın ya adamı korkutuyosun

Hocam genetik dökülmeyse çözüm zor bence doktora gidip kan tahlili yaptırmalı.Vitamin eksikliği falan ise saç tekrardan çıkar ama şakaklar açılmaya başladı demiş genetik olabilir.

• Bioxin i annem ve babam kullandı fakat pek bir faydasını görmediler. Ben vichy nin ürününü ve phyto diye bir marka var onun ürünlerini tavsiye ederim arkadaşım.İstersen bunları bir araştır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.