Şimdi Ara

Saç Dökülmesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 19 yasindayim. Saclarim yanlardan degil de üstten dökülüyor. Isikta falan ustten bakinca kellikler gözüküyor. Doktora gitmeyi düşünüyorum ama bugüne kadar doktora gidip, saclarimin dokulmesi gecti diyen pek görmedim. Yani bir ilac verip yolluyorlar herhalde.

Bu sebepten dolayi doktora gidip yapilan tedaviden memnun olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• forumda aynı konu 20 kere acıldı.kesin cozumu var 2 haftada dokulme tamamen duruyor.1 ıle 3 sene ıcınde sabırlı olunursa dökülen yerden sac cıkıyor.beyaz sac piksel guclenmesı ıle sıyah kalıyor
    avrupa ilaç fırmalarına guvenmeyın para tuzagı ve yalan doner
    baharatla kolayca cozuluyor
  • Hoş geldiniz arkadaşlar saç dökülmesinin çaresi var üstelik doğal

• aynısı bende de var. herkesin şakaklar açılır benim üstler seyrelmeye başladı. yeşil sabun kullan dediler aylarca onu kullandım. 1 senedir uzattığım saçlarım vardı, ondan olabilir dediler kestirdim. hiçbir faydası olmadı. şakaklardan hiç eksilme olmadığından yaşlı ninelere benziyodum artık. fazla döküldüğünü de görmüyorum ama fazla seyrek. ailede de kel yok fazla. neden anlamadım. yaşım da genç
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyHappy

Genetik olan bişeyi asla durduramazsın milleti kandırmayın yok baharat iyi geliyormuş yok beyaz saçlar siyah oluyormuş palavra!

Kardeşim babana dayılarına bak kellik varsa sende kel olucan bu kadar basit boşuna doktorlara para dökmeyin çünkü kelliğim çözümü bulunamadı

denıyoruz bılıyoruz
    sen denemeden bu sekılde nerden bılıyorsun ve ınsanlara engel oluyorsun
    abd sana kac para verıyor kı ıse yaramayan ılaclar satılsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ay Adam

aynısı bende de var. herkesin şakaklar açılır benim üstler seyrelmeye başladı. yeşil sabun kullan dediler aylarca onu kullandım. 1 senedir uzattığım saçlarım vardı, ondan olabilir dediler kestirdim. hiçbir faydası olmadı. şakaklardan hiç eksilme olmadığından yaşlı ninelere benziyodum artık. fazla döküldüğünü de görmüyorum ama fazla seyrek. ailede de kel yok fazla. neden anlamadım. yaşım da genç

komik tarif vermişler
    baharatcıya gıt.sarımsaklı zeytın yagı,susam.badem yagı al bak ne olcak.forumda cok deneyen var memnun herkes
    bitkisel tedavi kitabından alıntı tarif bu.caresı var ama para sektörü yuzunden mıllet kandırıyorlar
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    O zaman saç dökülmesini durduran ilacı yazın buraya iyice yayılsın dünyada kel kalmasın herkes mutlu mesut yaşasın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızlarda saç dökülmesi
    geçen ay açıldı
    genetik saç dökülmesi
    4 yıl önce açıldı
    saç beyazlaması??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • genelde eczacı kişiler kimyasal işe yaramaz urun satılsın dıye bıtkı tedavısını karalar engel olular her konuda boyledır
    kuafor bıle kımyasal sampuan satmak ıcın.bıtkı tedavısını kotuler
    hayinler her konuya gelırler.bu yuzden cok ınsan ögrenemıyor.çözumu basıt yanı baharatcıda
  • quote:

O zaman saç dökülmesini durduran ilacı yazın buraya iyice yayılsın dünyada kel kalmasın herkes mutlu mesut yaşasın?

forumda 50 kere acıldı azcıkta aratın

susam.badem.sarımsaklı zeytın yagı.papagan gıbı tekrarmı etcez
  • pekmez ye

• MyHappy M kullanıcısına yanıt
    Hocam babam kel. dayılarimin birinde sırma gibi saç var. Digerinde kellik var. Büyük ihtimal benim genetiktir ve çözümü yoktur. Ben yinede devlet hastanesine gidip baktirayim.

• Genetikse çözümü olmaz ama doktor bir reçete verir sana eczacı da hazirlar bu karışım bende saç çıkarmıştı küçük küçük saçlar ama ben erkek olmadığım için dökülmem o şekilde bölgesel değildi bende işe yaradı sende ne olur bilemem yine de bi doktora git vitamin eksikliği demir eksikliği vs de çok saç dokebiliyor bi kan tahlili vermiş olursun

• Kötümserleri dinleme. Dökülmesini engelleyemezsen bile süreci uzatırsın 5 yılda kel olcana 10 yılda olursun.

• quote:

Genetik olan bişeyi asla durduramazsın milleti kandırmayın yok baharat iyi geliyormuş yok beyaz saçlar siyah oluyormuş palavra!

Kardeşim babana dayılarına bak kellik varsa sende kel olucan bu kadar basit boşuna doktorlara para dökmeyin çünkü kelliğim çözümü bulunamadı

Aslında saç dökülmesi X kromozomuna bağlidir. Yani baba,dayi değil,anne teyzenin saçı daha önemli

• sen baharatı al yap,deneyen dökülme duruyor.engel olan hayinleri dinleme onlar para pesınde hayin işte
  • Bu dünyada bunun çözümünü bilen tek kişi benim.

Sana sorduğum sorulara cevap ver.

Haftada kaç kez masturbasyon yapıyorsun?
    Kilo problemin var mı?
    Sigara ve Alkol kullanıyormusun?
    Et ağırlık mı Sebze ve meyve ağırlıklı mı besleniyorsun?
    Spor yapıyor musun?
    Stres problemin var mı?

Bana bunların cevabını ver sana sorununun çözümünü söyleyim.
  • yılan yağı baya etkili ucuz da al sür 1 saat dursun sonra yeşil kalıp sabunlar var zeytinyağlı bir güzel yıka etkisini görürsün
  • 4F3 kullanıcısına yanıt
    haftada 7 gün yaptıgım oluyor 4 3 gün yaptıgım oluyor ama en son dün yaptım bundan sonra bırakıcam

şuan zayıf oldugum için sabayları 3 yumurta sarısıyla birlikte biraz pey ögle ve aksam yemekleri genellikle tavuk göğsü makarna bulgur pirinç vs yiyorum.

sigara alkol yok

et ve karbonhidrat agırlıklı besleniyorum

sanırım hayır.geçen 1 hafta boyunca dısarı cıkmamıstım arada 5 10 şınav cekerdim .d

stres problemim var.azaltmaya calısıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oglumbakgitt

haftada 7 gün yaptıgım oluyor 4 3 gün yaptıgım oluyor ama en son dün yaptım bundan sonra bırakıcam

şuan zayıf oldugum için sabayları 3 yumurta sarısıyla birlikte biraz pey ögle ve aksam yemekleri genellikle tavuk göğsü makarna bulgur pirinç vs yiyorum.

sigara alkol yok

et ve karbonhidrat agırlıklı besleniyorum

sanırım hayır.geçen 1 hafta boyunca dısarı cıkmamıstım arada 5 10 şınav cekerdim .d

stres problemim var.azaltmaya calısıyorum.

Öncelikle saçını döken şey büyük ihtimal testosteron, doktora gidip hormon testi yaptırman mantıklı olur.

Sana bol bol masturbasyon yap diyeceğim ama zaten yapıyormuşsun. Çünkü ben yıllardır masturbasyon yaparım ve saçlar oldukça gürdü. Ne zaman ki masturbasyonu bıraktım saçlarımın yarısı gitti.

Bilmem gereken şey östrojen seviyesini arttırmanın saçlarına daha fazla kan taşıyacağı ve gürleştireceğidir.

Sebze ve meyve ağırlıklı beslenirsen östrojen seviyen yükselecek bu da saçların gürleşmesini sağlar.

Çok yoğun olmamak şartıyla spor ve egzersiz yapmak yine östrojen seviyeni arttırır.

Özellikle C vitamini ve çinko alman gerekiyor.

Ben testosteronu düşürmek için prostat ilacı bile kullanmıştım. Proscar diye geçiyor etkisi oldu fakat beyne zararı olabiliyor.

Yani yapman gereken şey östrojen seviyeni arttırmak bunun için internette araştırma yapabilirsin.

• 4F3 kullanıcısına yanıt
    acaba şampuanlar felan saç dökülmesine etki edebilirmi.hızlandırma yada yavaşlama gibi etkileri olabilirmi.dökülmeyi artırabilirmi bu sampuanlar?saç kremi bakım yağı felan dökülmeyi artırırmı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.