Şimdi Ara

Saç Çıkaran nano hair kullananlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
5
Favori
110.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Geçen gün bir arkadaşım "nano hair" diye bir üründen bahsetti. Aranızda kullanan ve faydasını gören varmı? Ben pek güvenemedim çünkü inceledim sitedewww.nanohairturkiye.com Wayne Rooney'in fotoğrafı var sanki ürünü kullanmış gibi lakin adam daha 1-2 ay önce saç ektirmiş. O yüzdende güvenemedim. Yardımınız bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slimsiz -- 16 Aralık 2013; 2:52:57 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nano Hair Kullanıcı Yorumları: Artıları ve Eksileri

Nano Hair, saç dökülmesine karşı mücadele eden kişiler için tasarlanmış bir saç serumudur. Kullanıcılarından gelen yorumlar, ürünün hem artılarını hem de eksilerini ortaya koymaktadır.

Nano Hair Serum Kullanıcı Yorumları:

• Pozitif Yorumlar:

• Birçok kullanıcı, Nano Hair serumunu kullandıktan sonra saç dökülmelerinde azalma gözlemlediklerini belirtmektedir.
      • Bazı kullanıcılar, saçlarının daha kalın ve dolgun göründüğünü bildirmektedir.
      • Ürün, kolay kullanımı ve uygun fiyatı nedeniyle övülmektedir.
    • Negatif Yorumlar:

• Bazı kullanıcılar, Nano Hair serumunun saç dökülmeleri üzerinde herhangi bir etkisi olmadığını ifade etmektedir.
      • Diğerleri, ürünün saçlarında yağlı veya ağır bir his bıraktığından şikayet etmektedir.
      • Ayrıca, bazı kullanıcılar ürünün pahalı olduğunu düşünmektedir.

Nano Hair Kullanıcı Yorumları Sonuçları:

Nano Hair saç serumu, kullanıcı yorumlarına göre karışık tepkiler vermektedir. Bazı kullanıcılar olumlu sonuçlar bildirirken, diğerleri herhangi bir etki görmemektedir. Ürünü satın almadan önce kullanıcı yorumlarını dikkate almak önemlidir.

Nanohair Yorumlar İpuçları:

• Ürün hakkındaki kullanıcı yorumlarını dikkatlice okuyun.
    • Hem olumlu hem de olumsuz yorumları göz önünde bulundurun.
    • Ürünün sizin saç tipiniz ve ihtiyaçlarınız için uygun olup olmadığını araştırın.
    • Ürünü kullanmadan önce bir sağlık uzmanına danışmayı düşünün.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Nano hair serum kullanıcı yorumları
    • Nano hair kullanıcı yorumları
    • Nano hair yorumlar
    • Nanohair yorum
    • Nano hair saç serumu şikayet
    • Nanohair yorumlar
    • Nano hair
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: slimsiz

Merhaba arkadaşlar. Geçen gün bir arkadaşım "nano hair" diye bir üründen bahsetti. Aranızda kullanan ve faydasını gören varmı? Ben pek güvenemedim çünkü inceledim sitedewww.nanohairturkiye.com Wayne Rooney'in fotoğrafı var sanki ürünü kullanmış gibi lakin adam daha 1-2 ay önce saç ektirmiş. O yüzdende güvenemedim. Yardımınız bekliyorum.

bende bugün biraz inceledim satış sayfalarında yorumlar var çok güzel yazmışlar ama kendi sitelerinde yazıldığı için güvenemedim....deneyen varsa bende kullanıcam kararsız kaldım

• yalandır o oyle bişe olsa haberlerde televizyonda bangır bangır duyurulurdu , ektirmekden başka çare yok şuan için...
  • Arkadaşlar yalan haberler bunlar! Amerika'dan gelmişte herkese saç çıkarmışta . Insanları sömürmesinler. Ben Los Angeles'ta yaşıyorum bu üründen haberim yok. Kaldı ki saç araştırması yapan biriyim. Zaten nano hair diye arama yaptığınızda Amerika'da sadece saç elektronik ürünleri satan bir marka. 1700 tel saç çıkarıyor demek sayısınıda biliyorlar adamlara bak. Bilim bu kadar gelişmedi daha. Neyse bol şanslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wayne Rooney saç ektirdi örneğin. Bahsedilen ürünü kullanmadı. Rooney'in uzun saçlı fotoğrafı ise Andy Carol'ın kafası aslen.
  • "Uzmanlara göre ailesel saç kaybının nedeni genetiksel olarak vücutta saçın ihtiyacı olan minerallerin yeterli olarak bulunmamasıdır" dedikleri noktada koptum ben çünkü şöyle bir anlam çıkıyor ailemin bana verdiği dnalarda yeterli mineral yokmuş o yüzden saçımı kaybediyormuşum.Sanki ben bu mineralleri dışarıdan alamazmışım.Sanki kendilerinin sattığı ürün dna bazında bana etki yapıyor.Genetik olarak saçı dökülen kişiler bu mineralleri beslenme yoluyla alamıyor deseydi bile saça gelinceye kadar saçtan daha önemli organlarda beni etkilerdi, saç bu durumda en kafaya takmayacağım şey olurdu.

Bilimsel olarak bakan birinin okuduktan sonra kahkalarla güleceği verilerle sitelerini doldurmuşlar dişe dokunur hiç bir araştırma makale yok ancak çıkarır alın kullanın diye gaz veriyorlar.Dermaroller bile daha mantıklı geliyor bana.

Saç Çıkaran nano hair kullananlar yardım

• daha ilk sayfada wayne rooneyi gorunce yalan oldugunu anladım. daha arastırmaya gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Verilen siteler tamamen sahte, hiç bir link çalışmıyor. Sakın inanıp almayın yada paylaşımda bulunmayı. SAKIN
  • Arkadaşlar umut ediyorsunuz almak istiyorsunuz biliyorum (sırf bu darbenin kurbanı olmayın ve bu sahtekarlara para vermeyin diye buraya üye oldum çünkü iş şirazeden çıkmış durumda) ancak umut tacirliğinden başka bir şey yaptıkları yok ürün faturasız geliyor ve istediğinizde kesinlikle oyalanıyorsunuz ve göndermiyorlar dolayısıyla iade şansınız, paranızı alma durumunuzda kalmıyor.Birde dikkat edin belki "nanohair" kelimesi olan yüzlerce web sitesi var yok gen.tr yok nona-hair. nanohairturkiye vs vs
    SAKIN BULAŞMAYIN AYRICA ARTIK ŞUNU ANLAMAK GEREKİYOR TEKNİK OLARAK DOKTORUNUZA DANIŞMADAN BÖYLE ŞEYLER ALMAYIN BU NE İLK NE DE SON OLACAK YILLARDIR ÇIKAN SAHTE ÜRÜNLER GİBİ

• Bakın mesela bu arkadaş çok açık bir şekilde belliki bu firmanın satıcısı. Zaten böyle bir ürün dünyada patlama yapar inanılmaz ses getirir. Donanım haberde kendini korumak için fake hesap açan bir şirket ne kadar güvenilir olabilir ? Kısacası ALMAYIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilentDevil -- 12 Ocak 2014; 23:45:43 >
  • sakın inanmayın böyle yalancılara ...
    adamlar Wayne Rooney nin resmini koymuş rooney saç ektirdi ;
    bununla da yetinmeyip Andy Carol ın fotosuna rooney montajlamışlar utanıp arlanmadan ...
    bu ülkede adam gibi sağlık bakanlığı olmazsa ,
    böyle iki tırıvırı bitki özünü koyup tarım bakanlığında ruhsat alınırsa sonu bu olur ...
    (sadece bu ürün değil örn kalp ,damara iyi geldiği söylenen sözde besin takviyelerini sağlık bakanlığı kullanmayın diye kamu spotu bile yapıyor ama adamlar tarım bakanlığından bu ilaç değil besin takviyesi diye ruhsat alıp satıyor resmi olarak, bunlara sağlık bakanlığı dışında kimsenin ruhsat vermemesi gerekiyor çözüm bulunması gerek artık )
    sözün özü yalan dolan bunlar ...
  • ben de gerçek olabileceğini zannetmiyorum...
  • saygı değer arkadaşım dünya üzerinde saç çıkartan fda onaylı iki adet madde var tescilli ...
    onların dışında ürünlerin hiçbir faydası yoktur saç çıkarmaz yani ...
    (saç çıkartamaz belki dökülmeyi durur oda belki)
    ve şu kadar saç teli sayıyla şu olur bu kesinlikle yalandır sayı bilinmesi imkansız ...
    neden imkansız ? senin zayıflamış saç tellerin derinin altındaki yarı ölü teli kimse bilemez herkesin saç yapısı ,yediği ,içtiği sigara içip içmemesi ,genetik vs bir çok etken var bilemezler o yüzden ...
    iyi niyetli olduğunu varsayıyorum sana iyi gelmiş en fazla saç dökülmen durmuştur ...
    bunun nedeni plesebo etkisi de olabilir ,ezc satılan 5 tl lik vitaminlerin yapabileceği basit bir vitamin takviyesi olabilir stresinin azalması vs olabilir ...
    emin ol donanımhaber de ürünü kullanıp memlun olan varsa ben kullandım memlunum derdi...
    fotomontajla saç ektiren adamların fotosunu koyup ürün satan DOLANDIRICIDIR ALMAYIN ALMAYA ÇALIŞANI UYARIN ...
    eğer gerçekden işe yarasaydı fda gider ordan bir onay bir patentle YÜZLERCE MİLYAR DOLAR KAZANIRLARDI ...
    kök hücre tedavisi ile saç ekiminde belli bir aşamaya gelmiş şirketler borsada yüz milyon dolarlara hisselerinin bir bölümünü satıyor TAM TEDAVİYİ BULAMAMIŞKEN ... (büyük yazdığım kelimeleri önemli olduğunu düşündüğüm için arada kaynamasın diye büyük yazdım bağırma ,sinirlenme ifade etmemekdedir )
    durum bu bunlar sadece umut tacirlği yapıyor bu kadar basit ...
    saygılar ,sevgiler...

• bilader çıkıyor mu çıkmıyor mu
  • Arkadaşım (Angarabebesi) kimsenin ekmeğiyle oynama gibi bir niyetim yok fakat insanların umutlarının su istimaline ve kandırılmasınada göz yumamam. Dikkat et İNOVA İNTERAKTİF bu işin pazarlamasını yapıyor bu firmanın sadece bu ürünü değil bir çok ürünü (araştırırsan görürsün) şikayet edilen ürünler bu şikayeti yapanlarda gayet bilinçli tüketiciler bir de bu durumdan şikayetçi olmayan insanları hesaba katalım...
    Sen 1 kutudan bir şey olmaz saç çıkmaz demişsin fakat bir başka cevabında 1 aydır kullanıyorum gayet saçım çıktı diyorsun ya hu bu ürünün 1 kutusunun kullanım süresi ortalama 1 ay zaten (20-25 gün) hangi ara kullandında çıktı. ben 5 kutu birden sipariş verdim bunuda belirteyim!!
  • ikili polemiğe girmek istemiyorum benim yazdıklarım, söylediklerim bilimsel gerçekler ortada ...
    yalan fotoğraflarla ,fotomontajlarla insanları kandıranlar ortada ...
    gerçekte ürün söylendiği gibi olsaydı yalan fotoğraf koyulmazdı diye düşünüyorum ...
    ben kullanıyorum sonuç alıyorum diyen arkadaş ortada ...
    kime ,neye hangisine güvenirsiniz siz karar verin sevgili dostlar ...
    benim tavsiyem ALMAYIN ,ALMAYI DÜŞÜNEN VARSA ALDIRMAYIN ...
    aramızda bir polis yada savcılık makamında çalışan biri varsa bunları YANILTICI REKLAMDAN (saç ektirmiş kişiyi ürünü kullanıp saçı çıkmış gibi gösteriyorlar )şikayet edip dilekçe verirse iyi olur benim vaktim yok uğraşamıyorum ...(ÜRÜN GERÇEKTEN İŞE YARASA BİLE HALKI FOTO MONTAJLA KANDIRIYORLAR )
    hatta rooney e twitterde bakıyım bulursam scren shot alıp atıyım belki bunlara dava açar ürün satarken benim ismimi kullanıyorlar diye ...
    durum bu herşey ortada ...
    sayfayı baştan sona okuyun kararı siz verin ...
    sevgiler , saygılar ...

• benim twitter hesabım yok twitter hesabı olan bir arkadaşımız sitenin scren shotunu alıp rooneynin adresine zahmet olmazsa atabilirmi ?
    baktım şimdi onaylı twitter hesabı var rooneynin ama benim hesabım yok ...
    https://twitter.com/WayneRooney hesap bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi energy85 -- 13 Ocak 2014; 15:50:54 >
  • ben bu ürünü kullanmayacağım ...
    İSTEYEN İSTEDEĞİNİ HAKARET ETMEDEN ,KÜFÜR ETMEDEN SÖYLER ...
    bende SEVE SEVE BU İNSANLAR YANLITCI REKLAM YAPIYOR İNSANLARI KANDIRIYORLAR DİYORUM, İNSANLIK GÖREVİMİ YAPIYORUM ...
    NEDEN KANDIRIYORLAR DİYORUM ? ÇÜNKÜ OLMAYAN BİR ŞEYİ OLMUŞ GİBİ GÖSTERİYORLAR ...
    SAÇ EKTİRMİŞ İNSANI ÜRÜNÜ KULLANMIŞ FAYDA ALMIŞ GİBİ GÖSTERİYORLAR ...
    BUNU YAPAN DÜNYANIN EN İYİ ÜRÜNÜNÜ BİLE BULMUŞ OLSA YANALCIDIR ...
    BEN YALANCILARDAN ÜRÜN ALMAK İSTEMİYORUM SEVE SEVE VE AKLIMDA EN UFAK BİR KUŞKU OLMADAN ...
    BUNA RAĞMEN BEN YALANCILARDAN ÜRÜN ALACAĞIM DİYEN İNSAN ...
    ARTIK SEVE SEVEMİ KULLANIR , BAŞKA HİSLERLEMİ BU KULLANANIN BİLECEĞİ İŞ ...
    SAYGILAR , SEVGİLER ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: energy85

ben bu ürünü kullanmayacağım ...
    İSTEYEN İSTEDEĞİNİ HAKARET ETMEDEN ,KÜFÜR ETMEDEN SÖYLER ...
    bende SEVE SEVE BU İNSANLAR YANLITCI REKLAM YAPIYOR İNSANLARI KANDIRIYORLAR DİYORUM, İNSANLIK GÖREVİMİ YAPIYORUM ...
    NEDEN KANDIRIYORLAR DİYORUM ? ÇÜNKÜ OLMAYAN BİR ŞEYİ OLMUŞ GİBİ GÖSTERİYORLAR ...
    SAÇ EKTİRMİŞ İNSANI ÜRÜNÜ KULLANMIŞ FAYDA ALMIŞ GİBİ GÖSTERİYORLAR ...
    BUNU YAPAN DÜNYANIN EN İYİ ÜRÜNÜNÜ BİLE BULMUŞ OLSA YANALCIDIR ...
    BEN YALANCILARDAN ÜRÜN ALMAK İSTEMİYORUM SEVE SEVE VE AKLIMDA EN UFAK BİR KUŞKU OLMADAN ...
    BUNA RAĞMEN BEN YALANCILARDAN ÜRÜN ALACAĞIM DİYEN İNSAN ...
    ARTIK SEVE SEVEMİ KULLANIR , BAŞKA HİSLERLEMİ BU KULLANANIN BİLECEĞİ İŞ ...
    SAYGILAR , SEVGİLER ...

KATILIYORUM..

• Yahu angarabebesi cidden komiksin, neden mi? yahu bukdr mı bariz belli edilir yaa, amaan banane der gecersin satıcı ruhun olmasa, satırlarca slogan gibi ezberlenmiş kelimeler kullanarak cümlelere başlayıp cümlelerini sonlandırman cidden komik olmuş. Almayı düşünüyodum senin yorumlarını görünce bu işte bi iş var dedim vazgectim yemin ederim..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.