Şimdi Ara

Sabri haberlerini gördükçe çıldırıyorum....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş adamlar dünya yıldızlarıyla uğraşıyor onların haberi var, bizde her gün bir gazetede Sabri haberi var. Çıldırıyorum Sabri'yi gördükçe. Bilerek mi yapıyorlar anlamıyorum Galatasaray taraftarına zulüm olsun diye....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• illa kendisinden nefret ettirip göndertmeye çalışıyor bence kendisini. başka türlü durduk yere neden açıklama yapma gereği duysun ki. sabri yönetici değil, teknik ekipten değil, hepsini geçtim takımın beyni olarak görülebilecek bir adam bile değil. kimse de sevmiyor heralde bu çocuğu, bir dur yeğen ne atıyorsun kendini bu kadar ortaya demiyor.
  • Benim ergen kuzenimi dayım çok şımartmıştı bir ara. Ağam, paşam bizimkilerde bir şey demiyor pek. Yeni yeni giriyor ergenliğe. Kendini ağa sanmaya başladı. Herkese bir atar bir şey. Böyle artist artist hareketler yapıyordu, 6-7 yaş var aramızda bende takılıyorum tabi. En son bu ciddi ciddi üzerime yürümeye falan başladı, ciddi ciddi de vurdu. Benim de şalterler attı artık, bunun tuttum balkondan mutfağa kadar dövdüm yol boyunca. Oturma odasına kaçtı, orada da yakalayıp iki tane tokat patlattım abi tamam abi nolur abi diye diye kaçtı gitti. Şimdilerde kuzu gibi kerata. Ergenliğin verdiği sapıklıkları haricinde uslandı. Yani özetle taraftarın bir gün şalteri atacak bu Sabri'yi Ferrarisine kadar kovalayacaklar, bir de içinde dövecekler en son. Şuan varlığını bile hazmedememiş durumda millet, bak işine gücüne, oynama milletin sabrıyla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.