Şimdi Ara

Sabit disk üretim sıkıntısı kapıda olabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
1
Favori
8.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hdd fiyatlarını bayadır takip ediyorum çünkü almayı düşünüyordum 1 tane
    fiyatlar birkaç saat içinde nasıl değişti şahit oldum sabah WD 1.5 tb sata2 hdd
    http://www.vatanbilgisayar.com/Dahili%20Harddisk/wd-wd15ears-3.5-1.5tb-caviar-green-sata-2.0-64mb-cache-intellipower-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=44504

linki yukarda .130 tl den 195 tl ye çıktı.inanamdım .dediğim gibi bayadır hdd piyasasını takip ediyordum.

• alıp stok mu yapsak ne yapsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkn7

alıp stok mu yapsak ne yapsak

inan ki şok oldum :)
  • %50 ye varan zamlar var hdd lerde,
    ha birde her yerde olduğu gibi bunda da fırsatçılık yapan dist ler ve toptancılar var, elinde disk olduğu halde fiyatı %50 artırıp satıyolar bana göre bu resmen tefeciklik.
  • fırsatçı ve zaten aç gözlü olan distirbitorlere gün doğdu
    zaruri ihtiyacı olmayan asla almasın bu dönemde hdd
  • quote:

Orijinalden alıntı: savohifi

arkadaşlar hdd fiyatlarını bayadır takip ediyorum çünkü almayı düşünüyordum 1 tane
    fiyatlar birkaç saat içinde nasıl değişti şahit oldum sabah WD 1.5 tb sata2 hdd

http://www.vatanbilgisayar.com/Dahili%20Harddisk/wd-wd15ears-3.5-1.5tb-caviar-green-sata-2.0-64mb-cache-intellipower-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=44504

linki yukarda .130 tl den 195 tl ye çıktı.inanamdım .dediğim gibi bayadır hdd piyasasını takip ediyordum.

hiç şaşırmadım nedense

• Arkadaşlar ben yeni bir pc topluyorum ama hdd alıncak gibi değil eski bilgisayarımdaki 160 gb hdd kullanmak suanlık dahamı mantıklı olur ? yoksa hdd vericeğim o fiyada sdd mi alayım
  • vatanda çalışıyorum. 500 gb hdd bir günde 100TL'den 180TL'ye çıktı. Tekli ve toplu hdd satışları da kısıtlanmaya çalışılıyor. Harici Diskler (şimdilik) daha ucuz olduğu için harici alıp kırıp içindekini kullananan müşterilerimiz oluyor.
  • Aslında fiyatlar biraz daha artarsa bizim işimize gelecek ve yeni sistem toplayanlar için SSD satmaya başlayacağız. SSD fiyatları dolar artışına rağmen yavaş yavaş düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Her yol samsunga çıkar gibi oldu teknoloji dünyasında.Denize düşen samsunga sarılıyor.Apple dahil

Samsung'un böyle bir dönemde tek yapacağı flash üretimini artırıp SSD fiyatlarının bir nebze kırılmasını sağlamak olur. Seagate Samsung'un HDD üretim bölümünü satın almıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BirTigin -- 26 Ekim 2011; 23:22:40 >
  • ya bu hdd fiyatları ne olmuş böyle ? 150 liralık hdd 230 lira olomuş bi anda..
  • toptancılarda bile hdd yok durum çok vahim karaborsa şuan
  • 1 TB 240 TL OLDU. 200 den satıyorum. sıfır garantili..
  • 160TL'den aldın her halde, ne kadar da cömertsin. "Müslüman kardeşinin ihtiyacını" gidermek için elinden geleni yapıyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:YILDIZGEZEN:.

vatanda çalışıyorum. 500 gb hdd bir günde 100TL'den 180TL'ye çıktı. Tekli ve toplu hdd satışları da kısıtlanmaya çalışılıyor. Harici Diskler (şimdilik) daha ucuz olduğu için harici alıp kırıp içindekini kullananan müşterilerimiz oluyor.

Şahsen bende öyle yapıcam kasamı toplarken hem ucuz hem kutusu ve adaptör ünü satıp gelir elde edebiliyorsunuz daha da ucuza geliyor böylelikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

160TL'den aldın her halde, ne kadar da cömertsin. "Müslüman kardeşinin ihtiyacını" gidermek için elinden geleni yapıyorsun...

YBSG. 270 TL den almıştım. Fiyat düştü. Faturası duruyor. Bozuldu . Garantiden sıfırı geldi
    Aynı model 340 tl den aldığımın faturası da duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 12 Kasım 2011; 22:36:04 >
  • bu kadar düzenbazlık olmaz gerçekten olmaz
  • ALmayız fiyatlar da canı istediği kadar yükselir. Satılmadıkça da görürüm ben o artışı
  • Hamsi fiyatları 2 TL den 10-15 tl ye yükselince kimse düzenbazlık diyor mu? Talep-arz meselesi.
    Fiyatın daha nereye gideceğini tahmin bile edemezsin.

HDD almazsan bilgisayarın çalışmaz. 200 dolar verip 256mb rem aldığımı hatırlıyorum.
  • Tayland gene sular altında. bu gidişle fiyatlar düşmeyecek...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.