Şimdi Ara

sabancı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesin cs seçmesi bi sıkıntı yaratıyor mu ? Ayrıca %50 değer mi sizce maddi imkan varsa ? 20k gibi bir sıralama için daha iyi bir seçenek göremedim. Ayrıca okulun konumu çok büyük bir dezavantaj yaratıyor mu ? Der

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 1 Ağustos 2022; 0:26:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kral boyle yapma ya bu tarz yanıtlar verdikçe herkes tarafından kebapçının amigosu olarak anılmaya devam ediyorsun. Ozuyu çok seven beğenen ee de cs de yakin arkadaşları olan biriyim ama her türlü daha iyi bir tercih demek komik bile olmuyor.

Yanlis hatırlamıyorsam 28k ile tercih etmistin ozuyu. 18k olsa ayni tercih olur muydu acaba

Ha birde sabancinin konumu ve çevresi kötü dendi bu başlıkta.

Ozunun çevresi sabancidan 10kat daha kotu diyebilirim günün herhangibir saatinde okulun etrafında ozellikle de kız öğrenciler yürüyemez. Gecekondular ve okulun etrafındaki evsiz gruplar yüzünden. Konum olarak da 3 asagi 5 yukari ayni sayilir. Sabancida tekel viaport lens avm cok yakında bir opet mcdonals kokorecci gibi olan imkanlar ozude daha uzakta diyebilirim.

Bunlara rağmen özü gayet iyi bir okul kardesim de ilk tercihe özü yazdi bu sene ama reaslit olmak lazım. Herkes okulunu seviyor ama bokunu cikartmaya gerek yok

• Hocam selam

Öncelikle sayısal 20kysanız gelmeme ihtimali var, ona göre yazarsınız ama ben sabancıdayım olabildiğince aktarayım

Herkesin cs seçmesi şu an için sıkıntı değil ama ders verimi açısından biraz önemli gibi, çünkü kalabalık olduğundan amfilerde işleniyor çoğu ders. İlerde de sıkıntı yaratabilir herkesin cs seçme konusu ama şimdilik öyle bi sıkıntı yok. Hocam sıranızı düşünürsek zaten en iyi tercih sabancı gibi, maddi imkanınız yeterliyse gelin. Koç da düşünebilirsiniz ama orası daha pahalı tabi, buraya yarı burslu düşünüyorsunuz sonuçta.

Hocam konum İstanbul değil zaten Kocaeli gibi, kampüsten çıkmıyorsanız sıkıntı değil ama gidip gelmek şehre uzun sürüyor baya, bi de çok pahalı. Ama sıranız için en iyi seçenek bu illa cs derseniz, öneririm

• Özyeğin %50 burslu bilgisayar da alternatif olabilir, toplam 66 kisi, Sabancı nin kalabalığı benim kendi tercihimi etkiledi açıkçası.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tercihdonemiagasi T kullanıcısına yanıt

Hocam açıkçası ailem karşılayabilşr ama ne olursa olsun maddi bir yük. Yaşam masrafını vesaire de düşünürsek ailemi zorlamak istemiyorum. Mezuna kalıp tmden girmeye çalışmak gibi bir fikrim de var ama değer mi emin değilim

• up

• 20k'ya keşke gelse  

• Ryan Howard aka Moana kullanıcısına yanıt

Tam sıralamam 18k hocam gelmez mi sizcw

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Sabancı vs. Koç
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence maddi imkanınız varsa en iyi tercih,pişman olacağınızı hiç düşünmüyorum.CS dönemi 250-300 kişi de olsa core çekirdek seçmeli bir sürü ders ile herkes alanlarında uzmanlaşıyor 3. 4. Senede. Fazla öğrenci ve mezuna iyi tarafından bakarak daha fazla network ve daha fazla iyi firmalarda çalışan üst dönemler demek.İyi tarafından bakın derim ben.

• 18 gelir hocam ben 25'e yazıcam  

• Bu soruyu sordular tanıtımda. Dekan yardımcısıydı sanırım cevaplayan. Sıkıntı olmuyor biz bu trendleri (ceng in uçmasından bahsediyor) 3-4 yıl önceden gözlemliyoruz ve ona göre kadromuzu oluşturuyoruz dedi. Ve herkes ceng seçmiyor çok farklı bölümlerde okuyanlar gördüm. Okulun konumu berbat evet.

• Otostopcunungalaksisi O kullanıcısına yanıt

Hocam kafam çok karışık. Mühendisliği kafamda okeylersem sabancı yazıcam gibi ama bir yandan tıp da aklımı karıştırıyor kendimi sorguluyorum şu an. Mühendislik yapabilir miyim emin değilim

• Hocam mühendislik yapabilir miyim diye düşünüyorsanız tıpa yapıştırın. Çünkü genelde tıp yapabilir miyim diye düşünülür

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt

Hocam çağın değiştiğini düşünüyorum. Şu şartlarda tıp yazmak akıl karı değil. Tabi ki kişide bitiyor işin sknunda . Bilgisayar ve endüstri de hiç düşübmediğim bölümler değil ilgimi de çekiyor ama bilemiyorum

• Hocam tıp hiçbir zaman çağdışı kalmaz. Robotlar ameliyat yapıyor ama o robotu yine doktorlar yönetiyor. Tıpa biraz ilgim olsaydı tıp yazardım

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt

Hocam benim akademik olarak tıpa ilgim var ama acile gidip gözlemlediğimde ben buna katlanamam diyorum. İkilemdeyim anlayacağınız. Öyle insan aşığı biri değilim hatta tam tersine cahil ve görgüsüz insanlarla uğraşmaktan çekimdiğim için bölümden uzaklaşıyorum. Yoksa tıp benim de ilgimi öeken bir çalışma alanı

• Ub

• Guncel

• üstteki arkadaşa katılıyorum. kalabalık biraz sıkabilir. cs okumak isteyen %50 birisi için o sıralamalarda özyeğin her türlü daha iyi bir tercih bana kalırsa. ama bölümde kararsızsa sabancı daha iyi olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İlla vakıf olsun diyorsan Sabancı sıralaman için en iyisi olur konumu falan kötü ama orda okuyanlarla konuştuğumda zaten kampüsten çıkmıyorlarmış çoğunca

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.