Şimdi Ara

sabancı hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam Özyeğin sabancı kalitwsinde olur mu ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reisler merhabalar ben sizlere bir konu hakkında bir şey soracaktım. Ben geçen sene sırf koç cs için mezuna bıraktım. Tercih listesi oluşturmak için dershanenin rehberlik hocası ile konuşurken sabancının mühendislik alanında koçtan daha iyi olduğunu söyledi aynı durumu internette çeşitli yerlere baktığımda da fark ettim. Bu ne kadar doğru bir bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok mutlu olurum teşekkürler.

• THEYusufu T kullanıcısına yanıt

Hocam ben araştırdığım için söyleyeyim. Sabancı geröekten akademik anlamda çok iyi. Akademik özgürlüğü olsun eğitimi olsun koçtan iyidir büyük ihtimalle. Ama aradaki fark devasa değil. Sabancı'nın da kampüs eksisi var. Bana kalsa koça giderdim ama benim için sadece akademik taraf önemli konum kampüs hiç önemli değil diyorsan bilemem

• sabancının neden kampüs eksisi var ki koça göre anlamadım.

üstte özyeğin, sabancı gibi olur mu demişsin. daha bile iyisi bence şu an özyeğinden yazıyorum bunu ben de geçen yıl çok yakın sıralamadan aynı tercihi yaptım (sabancı hiç istemiyordum)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam şehrin dışında Kocaeli'de resmen. Ayrıca fabrikaların yanında deri kokusu oluyor. Aynı zamanda kampüs imkanları olarak koç daha iyi. Havuz vb. Tabi bunlar küçük detaylar.

• kesinlikle olamaz

• Koç ve sabanci yurtlarinda kalmis biri olarak. Hem ayni fiyatlı yurt hemde okul imkanları açısından sabanci bence kat ve kat daha önde. Hem mimari yeşillik ve genişlik olarak Hem de koçta sabancinin 2.5 3 katı öğrenci olmasına rağmen sabanci kampüsünde koçun 7katı büyüklükte olması bunlara örnek gösterilebilir.

Koçun kampusu bana asiri soğuk gelmisti benim tercihimi ciddi manada etkileyen birsey oldu bu.

Ama kişiden kişiye değişir bu görüşler sonuçta rasyonel birsey değil.

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

Kral boyle yapma ya bu tarz yanıtlar verdikçe herkes tarafından kebapçının amigosu olarak anılmaya devam ediyorsun. Ozuyu çok seven beğenen ee de cs de yakin arkadaşları olan biriyim ama her türlü daha iyi bir tercih demek komik bile olmuyor.

Yanlis hatırlamıyorsam 28k ile tercih etmistin ozuyu. 18k olsa ayni tercih olur muydu acaba

Ha birde sabancinin konumu ve çevresi kötü dendi bu başlıkta.

Ozunun çevresi sabancidan 10kat daha kotu diyebilirim günün herhangibir saatinde okulun etrafında ozellikle de kız öğrenciler yürüyemez. Gecekondular ve okulun etrafındaki evsiz gruplar yüzünden. Konum olarak da 3 asagi 5 yukari ayni sayilir. Sabancida tekel viaport lens avm cok yakında bir opet mcdonals kokorecci gibi olan imkanlar ozude daha uzakta diyebilirim.

Bunlara rağmen özü gayet iyi bir okul kardesim de ilk tercihe özü yazdi bu sene ama reaslit olmak lazım. Herkes okulunu seviyor ama bokunu cikartmaya gerek yok

• Hocam siteden baktım yanında (banyolu) yazmayanlar ortak tuvalet duş mu? Öyleyse yoğunluk/temizlik durumları nasıl oluyor aydınlatırsanız sevinirim.

• Mramelex kullanıcısına yanıt

Ortak duş ve tuvalet var. Benim kaldığım oda 3 kişilikti odaya asiri uzak olmayan bir yerde ortak duş ve tuvalet vardi. Spor salonlarindaki gibi düşünebilirsiniz. Lisede yurtta kalmayan biriyseniz dışarıda olan tuvaleti önermiyorum. Cidden kolay değil. Odada 2 3 4 kisi bile sikinti yasayanlar oluyor. Temizlik vs durumlarını çok bilmiyorum da odada birsey olunca sorumluları belli oluyor yani ama ortak alanda insanlar sorumsuzca davranabiliyor

• Mertovski53 M kullanıcısına yanıt

Bana da tuhaf geldi hocam

ben de 20kdan yaptım tercihi 28 değil. sabancı yazmadım yazsam geliyordu sanırım (saydan gelmezse bile eadan falan kesin gelirdi) yani evet yapardım. okulun çevresi kötü katılıyorum. ben çıkıyorum da kızlar özellikle daha çekingen oluyor bu konuda keza ben de arkadaşlarım belediye otobüsüyle geldiği zaman vs. genelde almaya gidiyorum.

ben zaten kesin özyeğin daha iyi bir tercih demedim. bilgisayar mühendisliği okuma konusunda kesin kararlıysa (ben öyleydim) daha iyi bir tercih dedim.

bu arada bizim burda da yürüme mesafesinde lezzet durağı isimli muhteşem bir kokoreççi var tenzih ederim bi kokoreç cart curt için sabancıyla kapıştırmayalım.

son olarak ekleyeyim bana kebapçı vs. diye saldıranların hepsi değişik bir komplekse sahip tipler ben foruma 2 ay girmesem gene bir yerlerde kurtçu restrop vs. vs. diye konuşuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurtçu Restrop -- 1 Ağustos 2022; 16:17:4 >

• koç da şehrin kalbinde değil bu arada. ormanın içinde kurda kuşa yem olursun

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

Siz üniversitede konforu tercih etmişsiniz, insanlar eğitim kalitesi seçmeye çalışıyor.

iyi günler  

• Boğaziçine giderken otoyoldaydik dedim simdi sabancida boyle biyerdedir bok gibiydi konumu cunku ( nerde oldugumuzu bilmiyorum ) bi saga baktim sabanci tabelasi dedim omg

• otuzayeteyabtimlanetolsun kullanıcısına yanıt

derdime tercüman oldunuz hocam...

• emin ol sabancıya gitsem sayısal 200k, ea 100k yapmış bilgisayar mühendisliği öğrencilerini daha rahat geçerdim

Knk bizim kampüsün metrekaresi baya büyük (1,353,000 m2) ama büyük bir kısmı orman ya, net olarak kaç m2 acaba :D

• Hocam sabancı da konforlu ya baya rahatım ben okulda :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.