Şimdi Ara

Sabancı Üniversitesine Nasıl Gidebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
9.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Avcılar'dan Sabancı Üniversitesine gitmem gerekiyor. Nasıl gidebilirim acaba ? Burdan metrobüsle kadıköye gidip ordan otobüs veya minibüsler olduğunu duydum sadece ama isimleri,renkleri nasıl falan hiçbir bilgim yok. Bilen birileri varsa ve yardımcı olursa cok memnun olurum

• otibisle
  • Tamam işte bana onların isimleri , renkleri, nerelerden kalktıkları falan lazım
  •  Sabancı Üniversitesine Nasıl Gidebilirim ?

İstanbul dışında nerdeyse ama.

(1) Kadıköyden kalkıştan yaklaşık 20' dakika sonra; Carrefour Servis Giriş Kapısından girerek Taksi Durağından , Metro Şantiye Köşesinden (Lassa Durağı) ve 1 nolu mağaza giriş kapısı ( Boyner Durağı )önünden yolcu almaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 21 Kasım 2011; 22:07:28 >
  • sınava girmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

(1) Kadıköyden kalkıştan yaklaşık 20' dakika sonra; Carrefour Servis Giriş Kapısından girerek Taksi Durağından , Metro Şantiye Köşesinden (Lassa Durağı) ve 1 nolu mağaza giriş kapısı ( Boyner Durağı )önünden yolcu almaktadır.

Okulun servisini bulmuşsun galiba da onlarında ilçe olarak ismini vermişler sadece kadıköyde nerden kalkıyor bilmiyorum mesela o yüzden ben direk otobüs veya minibüsle düşündüm ama yinede sağol

edit : Resim bozuk cıkıyor bu arada hatta mesajda hiç çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifeforest -- 21 Kasım 2011; 22:16:49 >

• Cevizlibağ - Tuzla arabalarına bin
    Son durakta in Paran varsa ordan taksi tut
    Üniversitenin olduğu yere minibüs ve otobüs sabah ve akşam saatlerinde var.
    Gunduzleri fazla yok

Normalde ünivesitenin ana kapısı bizim fabrikanın tam karşısında ofisten Sabancıya bakıyoz her gün..
    ANcak arada otoban var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

sınava girmen lazım

+1 Bunun İçin Girmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifeforest

quote:

Okulun servisini bulmuşsun galiba da onlarında ilçe olarak ismini vermişler sadece kadıköyde nerden kalkıyor bilmiyorum mesela o yüzden ben direk otobüs veya minibüsle düşündüm ama yinede sağol

Hocam nereden bineceğiniz yazıyor ki.

• quote:

quote:

quote:

Hocam nereden bineceğiniz yazıyor ki.

Kadıköydeki kalkış lazım aslında bana onun nereden kalktığını yazan yeri göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Cevizlibağ - Tuzla arabalarına bin
    Son durakta in Paran varsa ordan taksi tut
    Üniversitenin olduğu yere minibüs ve otobüs sabah ve akşam saatlerinde var.
    Gunduzleri fazla yok

Normalde ünivesitenin ana kapısı bizim fabrikanın tam karşısında ofisten Sabancıya bakıyoz her gün..
    ANcak arada otoban var.

Abi cevizlibağ-tuzla arabalarına nasıl ulaşıcam peki :D avcılardan gidicek şekilde bir yönelge lazım bana
  • Dostum kadıköye kadar gelebiliyorsan oradan tuzla-cevizlibağ otobüsü veya gebze-harem minibüslerine bin ve ıçmeler köprüsünde in. Köprü üzerine çık ve oradan normal dolmuşlar var. Üzerinde aydınli,konaşlı,deri sanayi, mermerciler sanayi yazar, (mermerciler yazana bin ve sor önünde inersın.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

Dostum kadıköye kadar gelebiliyorsan oradan tuzla-cevizlibağ otobüsü veya gebze-harem minibüslerine bin ve ıçmeler köprüsünde in. Köprü üzerine çık ve oradan normal dolmuşlar var. Üzerinde aydınli,konaşlı,deri sanayi, mermerciler sanayi yazar, (mermerciler yazana bin ve sor önünde inersın.)

Sağolasın peki başka yolu varmıdır metrobüsle kadıköyden daha ileride insem falan tek otobüs veya minibüs yapabilir miyim ?
  • quote:

quote:

Dostum kadıköye kadar gelebiliyorsan oradan tuzla-cevizlibağ otobüsü veya gebze-harem minibüslerine bin ve ıçmeler köprüsünde in. Köprü üzerine çık ve oradan normal dolmuşlar var. Üzerinde aydınli,konaşlı,deri sanayi, mermerciler sanayi yazar, (mermerciler yazana bin ve sor önünde inersın.)

Sağolasın peki başka yolu varmıdır metrobüsle kadıköyden daha ileride insem falan tek otobüs veya minibüs yapabilir miyim ?

Malesef ıçmeler köprüsünde inmek zorundasın. Kadıköyden direk yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ontario

otibisle

bunu yazmak için girdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

sınava girmen lazım

bu güzeldi
  • Para
  • Kadıköy rıhtımda rıhtım otelin oradaki simit sarayının önünden servis kalkıyor 7 tl falandı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunar caustic

Kadıköy rıhtımda rıhtım otelin oradaki simit sarayının önünden servis kalkıyor 7 tl falandı sanırım.

Öyle yapıcam galiba da metrobüsden inince rıhtımın oraya nasıl gidebilirim peki ?
  • quote:

quote:

quote:

Malesef ıçmeler köprüsünde inmek zorundasın. Kadıköyden direk yok.

Tamam bakiyim kadıköyden servise gidicem galiba da onu öğrenmem lazım şimdi ama yinede sağolasın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.