Şimdi Ara

Hitit Üniversitesine gidecek arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
7.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çorum/ Hitit üni. gidecek arkadaşlar toplanalım :D

• Kazanan veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlar, düşüncelerini ve bilgilerini burada paylaşırsa çok iyi olur.
    Teşekkürler.
  • hitit üniversitesinde okuyorum. Sorularınızı cevaplayabilirim. Hepinize hayırlı olsun arkadaşlar
  • quote:

hitit üniversitesinde okuyorum. Sorularınızı cevaplayabilirim. Hepinize hayırlı olsun arkadaşlar

Sağol kardeşim Ben İİBF İşletme İÖ. kazandım. Mekan, toplum, konaklama, şehir merkezi hakkında bi öğrenci gözüyle bakarak özet yapabilirsen çok sevinirim. Kocaeli/gölcükten gelicem ben ve hiç bilmediğim bir şehir. Yurtlarmı daha hesaplı yoksa öğrencilerin tuttuğu stüdyo tipi evlermi daha uygun daha doğrusu o tip evler var mı fakülte etrafında?

Şimdiden teşekkürler
  • bende iibf denim fakültemiz liseden bozma bir fakülte öncekle bunu diyim ama sağlam hocalarımız vardir. Öncekile çorum küçük ama sevimli bir şehir bende antalyadan geldim ama zorlanmadım çok ortamın olunca sıkınti yaşamazsın takılacak güzel cafeler var ve öğrenci için hesaplı bir şehir. Kyk yurdu haricinde özel apartlar var bunların kirası aylık 350 400 civarında değişiyor bu cemaat yurtları ve evleri daha ucuz tabi. Fakültemiz etrafında toki yerleşimleri var ev kiraları ucuz ama dediğin gibi eşyalı öğrenci stüdyo daireleri bulman çok zor. Toki dedikleri yerde 2+1 3+1 ev bulursun ama pek tavsiye etmem çünkü etrafta market bile yok ve şehir uzak gece otobüs sıkıntısı oluyor gerçi 2. Öğretim olduğun için rahatda edebilirsin. Benim sana tavsiyem once bir yurtta kalman sonrada kafa dengi arkadaş bulup eve çıkman rahat etmen. Üniversiten hayırli uğurlu olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sehir on numara

• quote:

bende iibf denim fakültemiz liseden bozma bir fakülte öncekle bunu diyim ama sağlam hocalarımız vardir. Öncekile çorum küçük ama sevimli bir şehir bende antalyadan geldim ama zorlanmadım çok ortamın olunca sıkınti yaşamazsın takılacak güzel cafeler var ve öğrenci için hesaplı bir şehir. Kyk yurdu haricinde özEl apartlar var bunların kirası aylık 350 400 civarında değişiyor bu cemaat yurtları ve evleri daha ucuz tabi. Fakültemiz etrafında toki yerleşimleri var ev kiraları ucuz ama dediğin gibi eşyalı öğrenci stüdyo daireleri bulman çok zor. Toki dedikleri yerde 2+1 3+1 ev bulursun ama pek tavsiye etmem çünkü etrafta market bile yok ve şehir uzak gece otobüs sıkıntısı oluyor gerçi 2. Öğretim olduğun için rahatda edebilirsin. Benim sana tavsiyem once bir yurtta kalman sonrada kafa dengi arkadaş bulup eve çıkman rahat etmen. Üniversiten hayırli uğurlu olsun :)

Sağolasın Bir arkadaş vesilesi ile çorumlu başka bir arkadaşla irtibata geçtim. O; az çok senin dediğin gibi şehir hakkında olumlu konuştu. Konaklama konusunda ise evlerin çok uygun olduğunu, okul etrafında stüdyo tip evlerin bulunduğunu söyledi. Merkezde 1+1, 2+1, 3+1 evlerin bol miktarda olduğunu, yurtlara nazaran daha hesaplı olduğunu ama ulaşım konusunda biraz sıkıntı olur çünkü merkeze biraz uzak olduğunu söyledi. Eylül 4 kayıt günüm. Gidip araştıracağım artık bulabilirsem 1+1 veya 2+1 ev birazda ucuzsa eve çıkmayı düşünüyorum çünkü kişiliğim pek müsayit değildir yabancı birisiyle kalmaya, Yanlış anlaşılmasın ama ben biraz ıssız adam kriterinde biriyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DÜZCE Mİ ZONGULDAK TIP MI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de çorumlu olarak bir iki şey söyleyim diyorm. Üniversiteyi bilmiyorm ama çorum da ev kiraları falan gayet uygun öğrenci için. Hayat da ucuz pahalı bir şehir değil. Sadece sosyal yönden fazla beklentiniz olmasın. Takılacak güzel cafeler var demisler ama ben yıllardır çorumdayım öyle çok yer yok. Genelde nargile cafeler falan var Şuan Revaçta olan Buharadaki İnci Cafe Hitit Restourant ve vazgeçilmezimiz Paşa Bar :) (ek çok yer buluna bilir bunlar benm takıldıklarım :D ) 5 yıldız Anitta otelimiz vs vs...

Üniversite nasıldır falan o konularda çok bilgim yok hayırlı olsun
  • Memleketim Çorum kadar sakin şehir yok ya, hem de çok rahat. Bir üniversiteli için ne kadar iyi orası tartışılır ama her türden insanın rahatlıkla yaşayabileceği bir memleket
  • med cezir shamata magic life kahverengi gibi canli müzik yapan yerlerimiz var onun haricinde masa oyunları oynayabileceğin cadde kafe bahane kafe gibi yerlerde bolca var yemek yönünden de sıkınti yok ucuzdurda küçük bi yerdir ama sevimlidir cafe yok diyen arkadaş biraz üniversiteli gözünden baksın etrafa:) ev konuşuna gelince madem öyle tabiki evde kal kiralar gerçekten ucuz bi arkdsim 1+1 de 100 tl kirayla kalıyordu ama toki yi düşünme daha çok merkezde ev ara buhara tarafını öneririm hem daha canlı hemde öğrencinin daha çok oldugü bir yer:) bende gecen dönem çok ev aradım fakat ev sahipleri öğrenci lafını duyunca irkiliyorlar vermek istemiyorlar haberin olsun ama yavaş yavaş gelişecek çünkü üniversiteye yeni yeni alışmış bir şehir

• Sonuç olarak evi tokiden veya merkezden aldığım takdirde ne gibi sıkıntılar çekerim, eksi yönleri ne olur. Herkes ayrı ayrı düşüncelerini öne sürdüğü için kafa karışıklığı oldu
  • toki okuluna yakın yürüyerek gider gelirsin 5 dk sürer ama çok ıssız bi yerdir küçük bi tepededir sadece market var etrafta oda 2 3 tane sen öğrencisin sürekli merkeze gitmek isteyeceksin her günün orda geçecek zaten ulaşım sıkıntı o yönden çünkü bildiğim kadarıyla 9 dan sonra tokiye otobüs çıkmıyor ama bi yandan şöylede düşündüm sen zaten akşam 8 9 okuldan geleceksin ondada eve gider oturursan tamam ben gündüz inerim şehire dersen tamam :D ama öteki türlü ulaşım sıkıntı kışın akşamda pek tekin olmadığını söylerler kurt falan iniyormuş 2. öğretimdeki büyük abilerimiz ablalarımız böyle söylerdi ama bu bir efsanede olabilir biz hiç görmedik :D
  • Evi merkezden tuttum diyelim, o zaman akşam 10'da çıkarsam okulun bahçesinde mi yatacağım anlamadım? :D İniş var çıkış mı yok 9dan sonra? :D
  • hocalar bu durumu zaten biliyorlar o yüzden son dersleri işlemeyip duruma göre gönderiyorlar ben bir kere mecburiyetten iö nün muhasebe dersine kaldım sınıftan çıkınca herkes bir telaş otobüse bindi biz olayın farkında değiliz sonra bekle bekle gelen giden yok tabi bizde arkadaşlarla otostop çekmek zorunda kaldık :D ama hocalar duruma göre ayarlıyorlar zaten olayı belli bir saat sonra dersi bırakıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dextrus

hocalar bu durumu zaten biliyorlar o yüzden son dersleri işlemeyip duruma göre gönderiyorlar ben bir kere mecburiyetten iö nün muhasebe dersine kaldım sınıftan çıkınca herkes bir telaş otobüse bindi biz olayın farkında değiliz sonra bekle bekle gelen giden yok tabi bizde arkadaşlarla otostop çekmek zorunda kaldık :D ama hocalar duruma göre ayarlıyorlar zaten olayı belli bir saat sonra dersi bırakıyorlar

Şok geçiriyorum şu anda Buna bi çözüm yok mu yani belediye bi el atsın bu işe eğitim söz konusu burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRU€L

quote:

Orijinalden alıntı: dextrus

hocalar bu durumu zaten biliyorlar o yüzden son dersleri işlemeyip duruma göre gönderiyorlar ben bir kere mecburiyetten iö nün muhasebe dersine kaldım sınıftan çıkınca herkes bir telaş otobüse bindi biz olayın farkında değiliz sonra bekle bekle gelen giden yok tabi bizde arkadaşlarla otostop çekmek zorunda kaldık :D ama hocalar duruma göre ayarlıyorlar zaten olayı belli bir saat sonra dersi bırakıyorlar

Şok geçiriyorum şu anda Buna bi çözüm yok mu yani belediye bi el atsın bu işe eğitim söz konusu burda

iki otobüs gidiyor zaten biri yurtkur diğeride akkent adı altında olan otobüsler ikisi 20 dk da bir falan geçiyo ama ikisinin arasında 10 dk ara var o yüzden yinede çok beklemiyorsun :D pek el atacaklarını zannetmiyorum yazın yine bi nebze sokaklar canlıda kışın bir kaç öğrenciden başka kimse bulamazsın sokakta 9 dan sonra :D

• hayırlı olsun diyemeyeceğim.ama şehir yönünden hiç sıkıntın olmaz. kimse kimsenin etlisine sütlüsüne karışmaz.
    ve çok güvenli, sakin bir şehir. gecenin istediğin saatinde çık dolaş. hiç bişey olmaz.

ama senin tercihinin de hiç akıllı tarafı yok. ibbf binası toki-akkent denilen çorumun 10-15 km dışında bulunan bir yerleşkededir.google mapsten akkent çorum diye aratabilirsin. bunun kötü yanını ikinci öpretimde görürsün. gündüz olsa hadi neyse. 30 dk da bir merkeze otobüs var.gece napacaksın. hem de kışın soğuk, ayaz olur burda. seydim barajı yüzünden 3-4 senedir düzgün kar yağmıyor ama ayazı çok oluyor. o yüzden ev tutacaksan tokiden tut, okula rahat gidersin.

part-time iş falan düşünürsen kolayca bulursun kafelerde falan.
    ortam falan dersen zaten benim pek aram yok, ama arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla 3-5 arkadaş bi araya gelince yeterince eğlenebilirler efendice.
    yemek-restoran-cafe açısından orta halli diyelim. aç kalmazsın, arada biralarını alıp keyif de yaparsın.

ayda yılda akıllarına gelirse bir iki grup çağırır konser yaparlar, onun dışında temmuz aylarında 1 haftalık hitit festivali ve hitit fuarımız var. bi de o zaman konserler olur.

hastanesi iyi bence, ama sıra beklemekten şikayet edebilirsin zamanla. artık sen de benim gibi internetten sıra alıp, 15 dakika içinde muayene olup gidersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

hayırlı olsun diyemeyeceğim.ama şehir yönünden hiç sıkıntın olmaz. kimse kimsenin etlisine sütlüsüne karışmaz.
    ve çok güvenli, sakin bir şehir. gecenin istediğin saatinde çık dolaş. hiç bişey olmaz.

ama senin tercihinin de hiç akıllı tarafı yok. ibbf binası toki-akkent denilen çorumun 10-15 km dışında bulunan bir yerleşkededir.google mapsten akkent çorum diye aratabilirsin. bunun kötü yanını ikinci öpretimde görürsün. gündüz olsa hadi neyse. 30 dk da bir merkeze otobüs var.gece napacaksın. hem de kışın soğuk, ayaz olur burda. seydim barajı yüzünden 3-4 senedir düzgün kar yağmıyor ama ayazı çok oluyor. o yüzden ev tutacaksan tokiden tut, okula rahat gidersin.

part-time iş falan düşünürsen kolayca bulursun kafelerde falan.
    ortam falan dersen zaten benim pek aram yok, ama arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla 3-5 arkadaş bi araya gelince yeterince eğlenebilirler efendice.
    yemek-restoran-cafe açısından orta halli diyelim. aç kalmazsın, arada biralarını alıp keyif de yaparsın.

ayda yılda akıllarına gelirse bir iki grup çağırır konser yaparlar, onun dışında temmuz aylarında 1 haftalık hitit festivali ve hitit fuarımız var. bi de o zaman konserler olur.

hastanesi iyi bence, ama sıra beklemekten şikayet edebilirsin zamanla. artık sen de benim gibi internetten sıra alıp, 15 dakika içinde muayene olup gidersin.

Ya tercih listemdeki son okuldu Hitit Üni. Nasıl olduğunu ben de anlamadım ama burası geldi ne yapalım hayırlısı. Tokiden al diyorsunda GECE SİGARAM BİTTİ, yemek bitti, arkadaş edinicez belki plan yapıcaz o nasıl olucak 9 dan sonra otostop veya varsa kendi şahsi arabamız dışında ulaşım yok mu?

• gece o saate belki okul için bir iki sefer vardır, tam bilmiyorum. onun dışında bi toplu taşıma türü ulaşım yok. taksi veya şahsi araçla ancak. motor da olur. bisiklet yorar ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 19 Ağustos 2012; 2:37:43 >
  • Eylül'ün 4ünde kayıt var en iyisi gidip görmek. Hangisi hesaplı, hangisi avantajlı. Şu an kafayı yiycem nerdeyse
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.