Şimdi Ara

Sabahtan beri yan evin altında düğün var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Saat kaça kadar hakları var? Başım şişti yeter lan. Hangi numaraya şikayet edebilirim şuan bunları?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat 23:00 a kadardı yanlış hatırlamıyorsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: EzoBride

Saat 23:00 a kadardı yanlış hatırlamıyorsam

Aynı şekilde ben de saat 23:00 kadar süreleri var diye biliyorum, araştırdım 181 arıyorum 13 dakika süreleri var.
  • aynen bizim burada da birden fazla düğün var. Hakkımı haram ettim. Ben de arasam mı? polisten medet ummak hoşuma gitmiyor. daha önce işimiz düştüğünde olay bitince şov yapmaktan başka hayırlarını görmedim. hırsızı yakaladık, almaya gelecek ona bile o kadar geç geldi ki

edit:şikayet ettim 3 dk da bağlanabildim. Daha ciddi bir şey için arasak yandık. Sokak düğünü saat kaça kadar izin veriliyor ? izin verilmiyor tamamen yasak dedi. nasıl yasaksa her tarafta düğün var. polis geldi tam ne zaman geldi bilmiyorum onlar mı kesti. zaten bitirmişlermiydi bilmiyorum. beni ilgilendirmez. kafam rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 25 Temmuz 2015; 23:47:14 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Woodroof

şikayet ettinmi ?

Saat tam 23:00 da kestiler müziği, aramadım. Yarın yaparlarsa ararım tekrardan.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.