Bildirim
Bazı tuvaletlerin kapısında neden cam var?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O camlarda net olarak gozukmuyorsun. Herkes senin seyi gormeyr merakliydi zaten..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Holştayn
O camlarda net olarak gozukmuyorsun. Herkes senin seyi gormeyr merakliydi zaten..
ama neden cam olarak yapıyorlar sonuçta orada şey yapıyoz_____________________________ -
Kapıyı taktıranın düşüncesizliği
İnsan oraya camsız model koyar dimi? Camı boya gitsin veya dışını bir şeyle kapla.
_____________________________ -
Ben çözümü buldum,evdeki kapılara 4 numara cam filmi yapıştırdım,artık birilerine gözükeceğiz derdi kalmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ !
iPhone 3GS 8GB Black- iPhone 4 16GB Black-iPhone 4S 16GB Black-iPhone 5 32GB White-Lenovo IdeaPad Y500 [GT750M] SLI-iPad Mini 32GB White- -
gündüz ışık yakmayasın tasarruf edesin diye cam takılıyor, cam yerine ses yalıtımı yapsalar daha makbul olur _____________________________ "Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" -
quote:
Orijinalden alıntı: Sacramental
Ben çözümü buldum,evdeki kapılara 4 numara cam filmi yapıştırdım,artık birilerine gözükeceğiz derdi kalmadı.
Naber
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Intel Core i5 4200M || Nvidia GeForce GTX760M 2GB GDDR5 || 12 GB 1600MHz || 1 TB 5400RPM || Dolby® Home Theater® v4 || 17.3" 1600x900 Ekran -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackKhan
quote:
Naber
İyidir dostum,senden ne haber..
Ayrıca o imza ne öyle,Atatürk dururken.
Altlara bir yere yaz bare adamım,senin gibi Atatürk aşığı bir gencin imzasında mutlaka olması gerekli..
iPhone 3GS 8GB Black- iPhone 4 16GB Black-iPhone 4S 16GB Black-iPhone 5 32GB White-Lenovo IdeaPad Y500 [GT750M] SLI-iPad Mini 32GB White-
-
quote:
Orijinalden alıntı: qamqi
gündüz ışık yakmayasın tasarruf edesin diye cam takılıyor, cam yerine ses yalıtımı yapsalar daha makbul olur
Elektrikten tasarruf edicez diye cam taktiriyorlar ama sesi yalitacagiz diye actigimiz suyun haddi hesabi yok
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ CPU: AMD Ryzen 5 1600 MOBO: Gigabyte AB350-Gaming 3 RAM: GSKILL TridentZ RGB DDR4 3200MHz CL16 2x8GB GPU: Palit GTX 1060 JetStream 6GB 192Bit HDD: WD Caviar Blue 1TB SSD: Samsung 860 EVO 250GB PSU: FSP Hydro 600W 80 Bronze CASE: Phanteks Eclipse P400S Monitor: Asus MG248QR 24' 1ms 144Hz Mice: Corsair M65 PRO Keyboard: Corsair K70 LUX Red LED
-
Işık alması için öyle yapılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Metal Milita
quote:
gündüz ışık yakmayasın tasarruf edesin diye cam takılıyor, cam yerine ses yalıtımı yapsalar daha makbul olur
Elektrikten tasarruf edicez diye cam taktiriyorlar ama sesi yalitacagiz diye actigimiz suyun haddi hesabi yok
zuhahaaa

_____________________________ "Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz"
-
quote:
quote:
quote:
Naber
Altlara bir yere yaz bare adamım,senin gibi Atatürk aşığı bir gencin imzasında mutlaka olması gerekli..
Atamızı sever saygı duyarız lakin onu gösteriş aracı kullanmaktan da kaçınırım, bu forumda Atatürk'e küfreden, saygı duymayan adam karşısında beni bulur.
Ki Atatürk de Osmanlı'nın bir komutanıydı.
Intel Core i5 4200M || Nvidia GeForce GTX760M 2GB GDDR5 || 12 GB 1600MHz || 1 TB 5400RPM || Dolby® Home Theater® v4 || 17.3" 1600x900 Ekran
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Naber
Atamızı sever saygı duyarız lakin onu gösteriş aracı kullanmaktan da kaçınırım, bu forumda Atatürk'e küfreden, saygı duymayan adam karşısında beni bulur.
Allahına kurban Anteplim.
Atatürk Osmanlı komutanıydı fakat Osmanlı taraflarlarının %80'i Atatürk'e karşı kin besliyor.Bir kuyruk acısı durumları var galiba millette.
iPhone 3GS 8GB Black- iPhone 4 16GB Black-iPhone 4S 16GB Black-iPhone 5 32GB White-Lenovo IdeaPad Y500 [GT750M] SLI-iPad Mini 32GB White-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Metal Milita
quote:
_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Naber
Allahına kurban Anteplim.
Atatürk Osmanlı komutanıydı fakat Osmanlı taraflarlarının %80'i Atatürk'e karşı kin besliyor.Bir kuyruk acısı durumları var galiba millette.
Sevmese bile saygı duyacak o kadar.
Intel Core i5 4200M || Nvidia GeForce GTX760M 2GB GDDR5 || 12 GB 1600MHz || 1 TB 5400RPM || Dolby® Home Theater® v4 || 17.3" 1600x900 Ekran
-
Ben de kapıyı zorlayıp "dolu mu" diyenlere uyuz oluyorum. Yok boş ama eğlencesine kilitledim kapıyı. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas
Ben de kapıyı zorlayıp "dolu mu" diyenlere uyuz oluyorum. Yok boş ama eğlencesine kilitledim kapıyı.
aynen.dolumu diyo evet diyom he pardon rahatsız ettim özür dilerim diyor utanmasa destan yazcak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı