sabahları yatağımda uyandığımda yatağımda ekleme: bir ıslaklık oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: orinmicek
bende yatağımda uyurken hissedip kulağımdan, burnumun içine girerken, ağzımın kenarından çıkardım sonrada oradan hızla taşındım
Ne ictiysen aynisindan bende istiyorum diyenler gelecektir :)
quote:
Orijinalden alıntı: ApMoMo_Tr
sabahları yatağımda uyandığımda yatağımda ekleme: bir ıslaklık oluyor
Bu yasta altina mi isiyon, tuuuuu :)
quote:
Orijinalden alıntı: 7nbitirdin
quote:
Orijinalden alıntı: orinmicek
bende yatağımda uyurken hissedip kulağımdan, burnumun içine girerken, ağzımın kenarından çıkardım sonrada oradan hızla taşındım
Ne ictiysen aynisindan bende istiyorum diyenler gelecektir :)
oo o evde çok maceralarım vardır gece saat üç gibi misafirler varken bizim bu karıncaların yemek saati gelmiş sehpanın üzerinde de kekler kurabiyeler falan var bunlar baskın verdi misafire ayıp olmasın diye çaktırmamaya çalışıyorum ama olacak gibi değil 4 şeritli otoban gibi çalıştılar adamda mecburen tabağı bunlara devredip çekildi. sonra aynı evde örümcek sorunu da vardı (bahçe katı) sabah rafa kaldırılan tabakların içinden akşama örümcek yumurtalarını ayıklamak zorunda kalabiliyordun. varın siz düşünün artık bir hafta dokunmadığınız tencerelerin içini falan. ve hatta sürehiyle su bıralamazdık dışarıda geldiğimizde içinde 10 - 15 tane ceset olurdu velhasıl kelam hızla uzaklaştım derken haklıyım yani
Derdini güzel güzel anlat ve bunun onur kırıcı olduğunu söyle. Bir daha gelmezler.
İbret olsun diye birini baka bakıyım geliyolarmı bi daha
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme