Bildirim
Sabaha kadar ders çalışacam
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
elini yüzünü yıka
sık sık balkona falan çık -
7 bardak kahve gg -
Kavhe felan cok icme 1 tane ic baska kafeinli bisey alma somra sagligin kotulesir yuzunu yika derin nefes al hava al
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
eğitim sisteminin boklukları -
İcecek biseyler ve atıştırmalık bişeyler al uyku aklına gelmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muzu diklemesine ortadan ikiye böl.Üstüne bal sür.Varsa fındık,ceviz serpiştir.Kafein içeren içecekler dışında bunu deneyebilirsin.
hocam kafein sorun değil diyorsan bir tane burn 500ml blue energy bide red bull 250ml al yetmezse bunlar yorgunluğu vs.. biraz atmana yardımcı olur daha dinç olursun bide yemek yedikten birkaç saat sonra uykun gelir , hergün yattığın zamanlara doğru gelir vs.. bunlar 15-20dk sürer atlatırsan istersen eli yüzü yıkayarak sabahı çok rahat görürsün -
quote:
Orijinalden alıntı: TheSpiRiT
Muzu diklemesine ortadan ikiye böl.Üstüne bal sür.Varsa fındık,ceviz serpiştir.Kafein içeren içecekler dışında bunu deneyebilirsin.
aga adam ders çalışmak istiyor, duvara tırmanmak değil -
Redbull ic uykun geldikce yuzunu soguk suyla yika. Hatta dolapta buz varsa al gozlerine koy dayanabildigin kadar tut. Uyku falan kalmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance
eğitim sisteminin boklukları
ben koyunum -
quote:
Egitim sistemiyle ne alakasi var ezbere konusma. 2 hafta onceden baslasaydi calismaya, bugun de rahat rahat yatardi.
quote:
Orijinalden alıntı: Metal Milita
quote:
Egitim sistemiyle ne alakasi var ezbere konusma. 2 hafta onceden baslasaydi calismaya, bugun de rahat rahat yatardi.
he o zaman senin mantığa göre eğitim sistemi güzel sadece biz çalışmıyoruz senin kafa çok ap ayrıymış kardeşim -
çok uykun varsa yat gitsin. o kafayla ders mers çalışılmaz.. -
red bull 500 ml. ve bum gibi içecekleri abartmayın.
içeriğindeki kafein normalde fazla bünyeye almadığınız miktarı birdenbire yiyince birden çarpıntı atakları gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.
bir de bu içeceklerde sağlam sıvılaştırılmış şeker vardır , kana çok hızlı karışır , kan şekerinizi tırmandırır kısa sürede daha sonra da kan şekeriniz hızlıca düşer
bu seferde uyku durumu tam tersine bastırır.
şekersiz sade 1-2 fincan kahve den başka bir şey önerilmez pek. -
Kahveyle kolayı karıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: T3RR1BL3WH1SP3R
quote:
quote:
he o zaman senin mantığa göre eğitim sistemi güzel sadece biz çalışmıyoruz senin kafa çok ap ayrıymış kardeşim
valla arkadaş haklı önceden çalışmaya başlasın yani son güne bırakmasın. dünyanın her yerinde sistem budur genel olarak. senin itirazın neye tam anlamadım ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ardaq
quote:
Orijinalden alıntı: T3RR1BL3WH1SP3R
quote:
quote:
he o zaman senin mantığa göre eğitim sistemi güzel sadece biz çalışmıyoruz senin kafa çok ap ayrıymış kardeşim
valla arkadaş haklı önceden çalışmaya başlasın yani son güne bırakmasın. dünyanın her yerinde sistem budur genel olarak. senin itirazın neye tam anlamadım ?
Şimdi bu eğitim sistemi mantıklı mı diyorsunuz öğrencileri köle gibi çalıştırmıyor insafı öğretmenlerin eline vermiyor çok doğru mantıksız bilgiler yok tam olması gerektiği gibi mi diyorsunuz??
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheSpiRiT
Adamı delirtcen gece geceyapcak.
-
Bu sorun sadece ben de mi var?
ben uyumak için kendimi zorluyorum hep, dün gece saat 3 te yattım sabah 9da kalktım, yorulmadıkça uykum gelmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- italya teknoloji mağazaları
- cat bot nasıl temizlenir
- isimsiz kargo gönderilir mi
- mcdonald"s çalışma saatleri
- risperdal bıraktıktan sonra
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X