Şimdi Ara

sabaha kadar araba kullanacam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sabaha kadar araba kullanmam lazım tek şöförüm acaba şu enerji içecekelerinden içsem uyumadan durabilirmiyim veya ne önerirsiniz.

• Uykun gelirse uyu içeçekden filan olmaz bu, bir anlık dalgınlığın felakete yol açar aklına başına al
  • kesinlikle mola ver yoksa ebedi molaya gidersin
  • eğer ilk uzun yolunsa sakın mola vermemezlik gibi bir hataya düşme...
  • ufak termoslardan al bitane çay doldur içine yol boyunca içersin veya sıcak su doldur 5-10 tanede nestcafe al 3 bi arada veya 2si bi arada.radyo zaten çok önemli sakın müziksiz gidiyim deme acayip uyku bastırıyor bir süre sonra.bi önceki gece geç yat sonra akşama kadar yat sağlam bi yemek ye üzerine demli çayını iç öyle çık yola.kuru yemiş dalanda al yanına canın sıkılmasın en azından yolda uyuyamayan biri varsa ön koltuğada o otursun muhebbet falan edersiniz.En az bir iki kerede mola ver arabadan in iki yürü ayakların falan açılsın.
  • eğer ilk defa uzun süreli araçta yolculuk yapacaksanız

-sabit hızdan kaçının, yani sürekli 70 km de gitmeyin hızınızı değiştirmeye özen gösterin

-biraz hareketli şarkılar dinleyin

-mola yerlerinde et türü yiyecekler yemeyin hafif yemekler

-100 ml kolonya bulundurun

-aracı sıcak tutmayın, cam veya klima azda olsa açık olsun

-sigara kullanıyorsanız direksiyon başında değilde araçtan inip için.

-mutlaka mola yerlerinde aracın altına eğilin, kan akışı hızlanması için yada kontrol amaçlı

-sinekleri cama çarparken izlemeyin süper dikkat dağıtıyor.

-en önemlisi hız limitlerini bildiğiniz yollarda biraz aşın dikkatinizi toplamaya yardım cı olur. (radar)
  • sabit hızdan kaçınını anlamadım ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanına bi termos al.Sıcak su doldur içine.Sıkça nescafe iç
  • quote:

Orjinalden alıntı: apolloturk2

ufak termoslardan al bitane çay doldur içine yol boyunca içersin veya sıcak su doldur 5-10 tanede nestcafe al 3 bi arada veya 2si bi arada.radyo zaten çok önemli sakın müziksiz gidiyim deme acayip uyku bastırıyor bir süre sonra.bi önceki gece geç yat sonra akşama kadar yat sağlam bi yemek ye üzerine demli çayını iç öyle çık yola.kuru yemiş dalanda al yanına canın sıkılmasın en azından yolda uyuyamayan biri varsa ön koltuğada o otursun muhebbet falan edersiniz.En az bir iki kerede mola ver arabadan in iki yürü ayakların falan açılsın.

Bunlar Sadece Uyumamanı Sağlar Fakat aynı zamanda Kafein Fazlalığından dolayı Motor Reflekslerinin Yavaşlamasına sebep olur ....

Kısaca gözün açık olur ama sizlere şarampol olursun ondan sonra..

En iyisi uykun geldimi çekip bi benzinlipe 1 saat uyumak ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fosters -- 17 Mayıs 2007; 18:17:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

sabit hızdan kaçınını anlamadım ???

Ya sürekli 90 la felan gitmeyin yani hep aynı hızla gidip insanı sıkar bi 90 bi 120 bi 160 felan yapın yani bi hızlı gidin bi yavaş gidin tabi dikkatli olmak lazım
  • Enerji içecekleri yüksek miktarda kafein içerir, zaten enerji verdiğini iddia etmesinin sebebide budur, çünkü kafein bünyeye sahte bir enerji verir, aslında sende o enerji yoktur ama bünye kendini öyle hisseder, sonuç tabiki etkisi geçtikten sonra iyi olmuyor çünkü olmadığı halde bir enerji harcamış oluyorsun bünyeni yanıltmış oluyorsun, ama senin için bu kafein yararlı olur çünkü uykusuzluğuna yararı olacaktır, tabiki öncelikle uyumanı tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragger28

quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

sabit hızdan kaçınını anlamadım ???

Ya sürekli 90 la felan gitmeyin yani hep aynı hızla gidip insanı sıkar bi 90 bi 120 bi 160 felan yapın yani bi hızlı gidin bi yavaş gidin tabi dikkatli olmak lazım

abi 90 la giderim 100 le giderim 101 demez görüyoruz kazaları bugün toyota plazaya gittim benim geçirdiğim kazanın aynısını gördüm araba yandan yarıya kadar girmişti şöför koltuğu gitmişti adam Allah bilir kaçla vurdu ki böyle oldu eğer banada bu hızla vurmuş olsaydı şu an bu bilgileri sizinle paylaşamıyor olucaktım

LÜTFEN HIZA HAYIR

90

• adamım uykun geldimi pes edecen inatlaşmayacan,müsait biyerde duracan paşalar gibi uykunu alacan.Sonrasında yoluna devam edecen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: steareth

adamım uykun geldimi pes edecen inatlaşmayacan,müsait biyerde duracan paşalar gibi uykunu alacan.Sonrasında yoluna devam edecen.

+90
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.