Bildirim
Sabah yaklaştıkça içimdeki korku yavaşca azalıyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hahaha evet korkunçlu çok komik. -
quote:
Orijinalden alıntı: rky
Arkadaşlar bugün bir korkunçluu olay yaşadım ve hala uyuyamadım ve sabah yaklaştıkça içimdeki korku yavaşca azalıyor bundan sonra ne korkunçlu bişe izlerim ne korkunçlü hikaye okurum nede korkunçlu film izlerim hepsi yerin dibine batsın
kardeş senle aynı gibiyiz deminki konunuda okudum senin ne hissteiğini neler yaşadığını herhangi bir olayla karşılaşsan nasıl haraket edeceğini çok iyi biliyorum çünkü herşeyimiz aynı korkacağın şeyler okuma izleme niye izlemiyon diyen olursada saçma işte çocuk flimi de :D -
bende burada falan korkunçlu konu açılırsa dikkat yazan yerleri okumuyorum izlemiyorum. sonra oda da bişeyler hareket ediyor gün ağarmasıyla rahatlıyorum. mutfağa gidip yemek koymaya korktum. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X