Şimdi Ara

Sabah uyanmak için taktik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabahları erken uyanıp çalışan tayfa nasıl yapıyorsunuz bunu? Bende irade 0 alarmı kapatıp devam ediyorum. Alarmy diye bir uygulama var bilen bilir alarmı kapatmak için daha önceden seçtiğiniz bir yerin fotoğrafını çekmek, karekod okutma, 4 işlem soru çözdürme gibi fonksiyonları var uyandırmak için. Artık bunlar da fayda etmiyor. İradesini kontrol edemeyip farklı taktik geliştirenler varsa yardım bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabah namazı. Çok ciddiyim. Aldığın abdest bile seni hemen kendine getiriyor

• kalk kafanı hemen soğuk suya tut açılır uykun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curie96

Sabah namazı. Çok ciddiyim. Aldığın abdest bile seni hemen kendine getiriyor

Kardeşim adam kalkamıyorum diyo, abdest almaya gidecek kadar uyansa zaten yataktan kalkmış olur yüzünü yıkar devam eder :)

• komodoejderi kullanıcısına yanıt
    E işte namaza başlasın diye diyorum kardeşim :)

• Telefonu uzak bi yere koy alarmı öyle çaldır... Kalkıp kapatmaya gidene kadar ztn uykun açılır :D

• quote:

Sabah namazı. Çok ciddiyim. Aldığın abdest bile seni hemen kendine getiriyor

Adam haklı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • V10 V kullanıcısına yanıt
    Adam mı:D saol kardesim. Ama madam curie :))

• quote:

Adam mı:D saol kardesim. Ama madam curie :))

Sory madam

• Erken yat.12-1 de yatıp da erken kalkamıyorum deme.Yat 10da 10.30da sabahın 5inde dipçik gibi kalkıyosun
  • 10 da yatip 5 te kalk, 10-12 arasi calisarak alacagin verim, 5-7 arasi alacagin verimden cok daha az. Sabah calistigin zaman bi suru sey yapiyorsun 2 saat suruyor, aksam ayni miktarda isi 4 saatte yapiyorum.

• Tam 5.26 da uyandım foruma mesaj bile attım ne oldu hatırlamıyorum şu an tekrar uyanıyorum

• kalkmazsan eylülde üniye değil sanayide servis aracını beklemek için seve seve kalkacaksın zaten ne iradesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.