Şimdi Ara

Sabah siparişi verilecek sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bir uyumsuzluk veya kalitesiz parça var mıdır ? Yarın sabah siparişi geçeceğim.

Not : Rami 1x8GB 3000 MHz bulamadım Inventus'ta. O yüzden 2666 MHz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-794C1993F -- 20 Mayıs 2017; 21:35:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam RAM'i 16 GB'a ve 3200 MHz'e çıkaracağım parça değiştirerek para olunca ve bir de HDD ekleyeceğim sisteme. PSU ve kasa beni endişelendiriyor açıkçası. Parçalar sığar mı ve güç kaynağı yeterli gelir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel i5 8400 | ASRock B360M Pro4 Anakart | Corsair Vengeance LPX 2x8GB 2666MHz DDR4 | MSI NVIDIA GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB | Phanteks P400 White | Corsair CX600 PSU | NOCTUA NH-D9L | Kingston A400 120 GB SSD | Seagate Barracuda 1TB 7200 RPM HDD | Acer KG221Q 75HZ 1 MS monitör
  • 310tl o mouse nedır

Bana laf söyleyenlere ne oldu acaba? Hesaplar uçmuş. Bu yaşıma geldim doğruyu söyledim doğruyu yaptım. Kendi suçunuzu bana attınız da ne oldu? Kaçıp gittiniz ya da yeni hesap açtınız. Dolandırıcılığı meslek edinmişsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tihilu

Kasa sığar , güç kaynağı yeterli olur da o fareye 300 lira verme. Git amazondan al daha uyguna gelir.

amazonda seni mamazona oturturlar

Orijinalden alıntı: Samsunlu_Sefo

quote:

Orijinalden alıntı: Tihilu

Kasa sığar , güç kaynağı yeterli olur da o fareye 300 lira verme. Git amazondan al daha uyguna gelir.

amazonda seni mamazona oturturlar

Komik falan mı sanıyosun kendini ?
    Intel i5 8400 | ASRock B360M Pro4 Anakart | Corsair Vengeance LPX 2x8GB 2666MHz DDR4 | MSI NVIDIA GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB | Phanteks P400 White | Corsair CX600 PSU | NOCTUA NH-D9L | Kingston A400 120 GB SSD | Seagate Barracuda 1TB 7200 RPM HDD | Acer KG221Q 75HZ 1 MS monitör
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.