Şimdi Ara

sabah sabah başıma gelen olaya bak ss li [ eda ile konuştum ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • final haftası geldi. derslere çalışıyoruz. geceden kalmayım. bi yandan sigara içip bi yandan ders çalışıyorum. sigara bu gece beni yarı yolda bıraktı. anlayacağınız sigaram bitti. çıkayım da bi sigara alıp geleyim dedim. hem açma, poğaça da alırım çay falan yaparım sabah kahvaltısını da aradan çıkarırım dedim. sabah 7'de şahin abi bizim atmaca büfenin sahibi okula giden liseliler için büfeyi erkenden açıyor. saat 8 e doğru evden çıktım hemen 2 arka sokağımızda bulunan büfeye doğru gidiyorum. liseliler de okula gidiyor. büfeye geldim saat 8'di. büfe kapalı. allah allah başına bişey mi geldi acaba şahin abi nerde kaldı dedim. biraz bekleyeyim dedim biraz sonra açar heralde. çünkü başka açık yer yok. beklemeye başladım. büfenin önünde beklerken, yüzünden belli sabahın erken saatlerinde yerleri süpürmeye başlamış çöpçü amca yanıma yaklaşıp, evlat ben çok yoruldum ben burada biraz dinlensem sende şuraları süpürsen diyip elindeki süpürgeyle faraşı bana uzattı. zaten burda beklicektim bari bi işe yarayalım dedim. amca yorulmuş belli ki eliyle uzattığı süpürgeyle faraşını aldım. tamam amcacım dedim sen dinlen ben hallederim.. aldım süpürgeyi ileri geri kaldırımı süpürmeye başladım. kaldırımdan da okula giden çocuklar geçiyo. üzerimde evde normal zamanda sürekli giydiğim rengi kırmızıdan çavuşu sürekli sürtmeyle pembe rengine kaçmış eşofmanlarım vardı. ayağımda çoraplar yolculuğun kısa süreceğini düşünerek annemin kapı önünde duran terlikleriyle çıkımışım. normal zaman da liselilere bakıp dalga geçen ben, sanki onlarla bu sefer yer değiştirmiştik. her an biri görüp de dalga geçecek diye büyük bi tedirginlikle süpürüyorum yerleri. tip tip bakmalar seziyorum etraftan. az sonra karşı komşumuzun geçeceğinden habersiz yerleri süpürmeye devam ediyorum. karşı balkonda devamlı gördüğüm, balkona sırf onu görebilmek için çıktığım seda teyzenin kızı eda geçiyordu. kızla sadece aramızda balkondan balkona bakışmışlığımız var. konuşmuşluğumuz hiç yok. o da giyinmiş sabah sabah gayet düzgün işe gidiyordu belli ki. yanımdan geçerken yüzünde her zamankinden farklı hafif bir tebessüm vardı. ve her zamanki gibi şaşkın bakışlarla birbirimize baktık. kim bilir beni öyle görünce aklından neler geçirdi. onun şaşkınlığı ve kızgınlığı üzerimdeyken ardından 5 kişi yan yana yürüyen liseli ergen erkek grubundan laf atmalar gülüşmeler duydum. çocuklar arkamdan benim hakkımda konuşarak geldiler, yanımdan gülerek geçtiler, önüme geçtiklerinde laf atmaya başladılar. benim sinirimin tavan yaptıığı an oldu ve elimdeki süpürgeyle bunların arkalarından ayaklarına doğru sırayla hepsine hızlıca vurmaya başladım. hepsi yere düştü. yerde kıvrandılar. bunlar yerdeyken terliğimi çıkarıp çoraplarımla karınlarına yumruk attım. daha sonra çöpcü amca kalktı dur oğlum tamam yumruğunla öldüreceksin çocukları diyip benim elimden süpürgeyi aldı ve beni onlardan uzaklaştırdı. o sırada atmaca büfenin sahibi şahin abi koşa koşa geldi. kavganın daha fazla büyümesini engelleyerek çocukları etraftan uzaklaştırdı. hadi yürüyün okulunuza serseriler sesleriyle birlikte çocukları okullarına doğru gönderdi. ama çocuklardan giderken bana tehdit mesajları yağıyordu. beyler şimdi o çocuklar değil de benim aklımda karşı komşumuz seda teyzenin kızı eda var. beni sabah sabah o halde görünce ne düşünmüştür. benimle dalga geçtiğini düşünüyorum. yarın gidip, ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu ona söylemeli miyim ?

bunlarda çöpcü amcanın bana verdiği süpürgeyle faraş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c585itjrkrdod -- 11 Ocak 2011; 21:45:43 >

• sonu olmamış. giriş gayet iyi
    "ne çok acı var!"
    -acz
  • atmaca-şahin
    seda-eda

• çocuklar atmaca büfenin orda bütün gün beni beklemişler
  • Okudum.

Al Dayı Sopa Senin Olsun

Orijinalden alıntı: OrQuN

Sarıların Sülo

Al Dayı Sopa Senin Olsun

O , "Asa sende kalsın dayı, ....... idi. "

Ama bu da güzel olmuş
    ASUS ROG Swift PG248Q 24" 144hz 1ms G-Sync
    Logitech G502 Proteus Spectrum
    Kingston HyperX Cloud 2
    Logitech G510
  • quote:

Orijinalden alıntı: cikcikgribi

final haftası geldi. derslere çalışıyoruz. geceden kalmayım. bi yandan sigara içip bi yandan ders çalışıyorum. sigara bu gece beni yarı yolda bıraktı. anlayacağınız sigaram bitti. çıkayım da bi sigara alıp geleyim dedim. hem açma, poğaça da alırım çay falan yaparım sabah kahvaltısını da aradan çıkarırım dedim. sabah 7'de şahin abi bizim atmaca büfenin sahibi okula giden liseliler için büfeyi erkenden açıyor. saat 8 e doğru evden çıktım hemen 2 arka sokağımızda bulunan büfeye doğru gidiyorum. liseliler de okula gidiyor. büfeye geldim saat 8'di. büfe kapalı. allah allah başına bişey mi geldi acaba şahin abi nerde kaldı dedim. biraz bekleyeyim dedim biraz sonra açar heralde. çünkü başka açık yer yok. beklemeye başladım. büfenin önünde beklerken, yüzünden belli sabahın erken saatlerinde yerleri süpürmeye başlamış çöpçü amca yanıma yaklaşıp, evlat ben çok yoruldum ben burada biraz dinlensem sende şuraları süpürsen diyip elindeki süpürgeyle faraşı bana uzattı. zaten burda beklicektim bari bi işe yarayalım dedim. amca yorulmuş belli ki eliyle uzattığı süpürgeyle faraşını aldım. tamam amcacım dedim sen dinlen ben hallederim.. aldım süpürgeyi ileri geri kaldırımı süpürmeye başladım. kaldırımdan da okula giden çocuklar geçiyo. üzerimde evde normal zamanda sürekli giydiğim rengi kırmızıdan çavuşu sürekli sürtmeyle pembe rengine kaçmış eşofmanlarım vardı. ayağımda çoraplar yolculuğun kısa süreceğini düşünerek annemin kapı önünde duran terlikleriyle çıkımışım. normal zaman da liselilere bakıp dalga geçen ben, sanki onlarla bu sefer yer değiştirmiştik. her an biri görüp de dalga geçecek diye büyük bi tedirginlikle süpürüyorum yerleri. tip tip bakmalar seziyorum etraftan. az sonra karşı komşumuzun geçeceğinden habersiz yerleri süpürmeye devam ediyorum. karşı balkonda devamlı gördüğüm, balkona sırf onu görebilmek için çıktığım seda teyzenin kızı eda geçiyordu. kızla sadece aramızda balkondan balkona bakışmışlığımız var. konuşmuşluğumuz hiç yok. o da giyinmiş sabah sabah gayet düzgün işe gidiyordu belli ki. yanımdan geçerken yüzünde her zamankinden farklı hafif bir tebessüm vardı. ve her zamanki gibi şaşkın bakışlarla birbirimize baktık. kim bilir beni öyle görünce aklından neler geçirdi. onun şaşkınlığı ve kızgınlığı üzerimdeyken ardından 5 kişi yan yana yürüyen liseli ergen erkek grubundan laf atmalar gülüşmeler duydum. çocuklar arkamdan benim hakkımda konuşarak geldiler, yanımdan gülerek geçtiler, önüme geçtiklerinde laf atmaya başladılar. benim sinirimin tavan yaptıığı an oldu ve elimdeki süpürgeyle bunların arkalarından ayaklarına doğru sırayla hepsine hızlıca vurmaya başladım. hepsi yere düştü. yerde kıvrandılar. bunlar yerdeyken terliğimi çıkarıp çoraplarımla karınlarına yumruk attım. daha sonra çöpcü amca kalktı dur oğlum tamam yumruğunla öldüreceksin çocukları diyip benim elimden süpürgeyi aldı ve beni onlardan uzaklaştırdı. o sırada atmaca büfenin sahibi şahin abi koşa koşa geldi. kavganın daha fazla büyümesini engelleyerek çocukları etraftan uzaklaştırdı. hadi yürüyün okulunuza serseriler sesleriyle birlikte çocukları okullarına doğru gönderdi. ama çocuklardan giderken bana tehdit mesajları yağıyordu. beyler şimdi o çocuklar değil de benim aklımda karşı komşumuz seda teyzenin kızı eda var. beni sabah sabah o halde görünce ne düşünmüştür. benimle dalga geçtiğini düşünüyorum. yarın gidip, ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu ona söylemeli miyim ?

bunlarda çöpcü amcanın bana verdiği süpürgeyle faraş

İşaretlediğim yerlerde s*****sın kalanı sürükleyici.Bravo

• hesap kesim tarihi cuma günü okul çıkışıymış. bir sürü adam toplayıp gelceklerini beni benzeteceklerini söylediler

bunlar yerdeyken terliğimi çıkarıp çoraplarımla karınlarına yumruk attım
  • okumadım ama mutlaka haklısındır.

Cold Fusion Energy, Inc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

hiçkimse benim gibi hikaye yazamaz

Şüphesiz
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.