Şimdi Ara

Sabah koşusu mu, Gece koşusu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biraz göbeğim var, bunu eritmem lazım 1 ay içerisinde, koşmaya başlayacağım ama gece koşusumu daha faydalı olur yoksa sabah mı? açıkcası sabah kalkması zor geliyor ve hava çok sıcak oluyor sabahları, yazlık bir beldede olduğumdan dolayı.. ne diyorsunuz*

• Bence sabah.İyi bir diyetle iyi kilo verebilirsin.
  • Koşmana gerek yok az ye yürüyüş yap
  • gece yap serin srin yatmadan bide dus alirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece daha serin olur bunalmazsın.Birde hızlı yürünce vs. çabuk yoruluyosan , nefes nefese kalıyosan yürüyüşle başla
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-C

Bence sabah.İyi bir diyetle iyi kilo verebilirsin.

önerilerin var mı hocam, artık bir yerden başlamak istiyorum. üniversiteye başladım bu sene ilk sene bitti düzensiz beslenmekten geç yiyilen akşam yemekleri yüzünden göbek yaptım, 1 ayda gözle görülür şekilde erime görür müyüm? diyet için önerilerinide alabilirim. kurtulmak istiyorum bu göbekten, yeter artık!
  • küçük bir yürüyüş sabah iyi olabilir ama yorucu bir yürüyüş veya koşu bence akşam yemekten bi saat sonra olmalı.yemekte protein bolca tabi. ama bu 'bence' profesyonel değilim.. sadece şu açıdan bakıyorum yorucu bir yürüyüş iştahını açıcaktır eğer uyanık kalırsan bastıramazsın ve direk tatlıya yönelirsin ama akşam bunu yaparsan yorulmuş olup direk uyku diyerek yatağa yöneliceksin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yazın gece , kışın sabah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jexon17

Koşmana gerek yok az ye yürüyüş yap

hocam işletme sahibiyiz, her gün eve yürüyerek gidip geliyorum 15 dakikalık yolu, toplamda yarım saat yürüyorum, dükkandayken sağa solada bir şey alınacağı zaman git gel yapıyorum ama faydasını görmedim 2 haftadır. 2 hafta oldu memlekete geleli ünivden, dün tartıldım hala aynı kilodayım
  • Sabahları daha temiz havaya sahip olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

quote:

önerilerin var mı hocam, artık bir yerden başlamak istiyorum. üniversiteye başladım bu sene ilk sene bitti düzensiz beslenmekten geç yiyilen akşam yemekleri yüzünden göbek yaptım, 1 ayda gözle görülür şekilde erime görür müyüm? diyet için önerilerinide alabilirim. kurtulmak istiyorum bu göbekten, yeter artık!

1 ayda 12 kilo verdim. Hızlı kilo verme zararlı diyorlar ama ben zararını görmedim Ekmeği kes öncelikle. Akşam yemeğini 7 'den önce ye.Akşam meyve yeme. Şekeri bırak basketbol ve bisiklet sporlarıyla uğraş. Sen bile şaşıracaksın durumuna

• @nazsensay hocam yağ yakımını hangisi hızlandırırsa onu tercih edeceğim. taatil beldesindeyim,evden denize kadar yürümek yarım saat yaklaşık, tempolu koşu ile 15 dk falan sürer, denize kadar koşsam, yarım saat yüzüp, tekrar eve kadar 15 dk daha koşsam, nasol olur? yeterli mi, yoksa toplamda 45'dk'ya tamamlayabilirim koşuyu
  • quote:

quote:

quote:

1 ayda 12 kilo verdim. Hızlı kilo verme zararlı diyorlar ama ben zararını görmedim Ekmeği kes öncelikle. Akşam yemeğini 7 'den önce ye.Akşam meyve yeme. Şekeri bırak basketbol ve bisiklet sporlarıyla uğraş. Sen bile şaşıracaksın durumuna

hocam dükkan işletiyoruz, o yüzden bisiklet, basketbola zamanım yok. sabahtan öğlen 1'e kadar vaktim var, öğle 1 gibi açıyoruz dükkanı, alkollü bi restorant olduğu için. yaşadığım yerde deniz var, tatil beldesindeyim. evden deniz mesafe yaklaşık koşarak 15 - 20 dk, denize kadar koşayım diyorum, yarım saat yüzeyim ardından yine eve kadr 15-20dk'lık mesafeyi koşayım gelince duş alayım sobra kahvaltıyı yapayım diyorum. nasl olur? 1 ayda kaç kilo veririm ortalama, beyaz ekmeğide kestim 2 gündür.

• İkindi vakti tekbir getirerek koş.

• quote:

Orijinalden alıntı: MovieScout

İkindi vakti tekbir getirerek koş.

yav he he
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam dükkan işletiyoruz, o yüzden bisiklet, basketbola zamanım yok. sabahtan öğlen 1'e kadar vaktim var, öğle 1 gibi açıyoruz dükkanı, alkollü bi restorant olduğu için. yaşadığım yerde deniz var, tatil beldesindeyim. evden deniz mesafe yaklaşık koşarak 15 - 20 dk, denize kadar koşayım diyorum, yarım saat yüzeyim ardından yine eve kadr 15-20dk'lık mesafeyi koşayım gelince duş alayım sobra kahvaltıyı yapayım diyorum. nasl olur? 1 ayda kaç kilo veririm ortalama, beyaz ekmeğide kestim 2 gündür.

Yüzmek bütün kasları çalıştıran tek spordur. Bence çok iyi. Güzel bir diyette bulursan en az 5 kilo verirsin bence.

• quote:

Arkadaşlar biraz göbeğim var, bunu eritmem lazım 1 ay içerisinde, koşmaya başlayacağım ama gece koşusumu daha faydalı olur yoksa sabah mı? açıkcası sabah kalkması zor geliyor ve hava çok sıcak oluyor sabahları, yazlık bir beldede olduğumdan dolayı.. ne diyorsunuz*

Aksam AKsam AKSam AKSAm AKSAM KESİNLİKLE

• kardeşim güneş doğmadan hemen önce bir 10 dakika felan dışarıda koş eğer koşma gibi bir imkanın dahi yoksa pencereye balkona çık o oksijeni solu çok faydalı oluyor eğer güneş çıkarsa o atmosfer dağılıyor.
  • quote:

@nazsensay hocam yağ yakımını hangisi hızlandırırsa onu tercih edeceğim. taatil beldesindeyim,evden denize kadar yürümek yarım saat yaklaşık, tempolu koşu ile 15 dk falan sürer, denize kadar koşsam, yarım saat yüzüp, tekrar eve kadar 15 dk daha koşsam, nasol olur? yeterli mi, yoksa toplamda 45'dk'ya tamamlayabilirim koşuyu

yağ yakımının hızlanması tarzı şeyleri gerçekçekçi bulmuyorum spor spordur. etkili olması için bence hafiften kilo vermekten çok spor yapınca kendimi iyi hissediyorum bi yük gidiyo tarzında bir düşünceye yönlen.
    ayrıca sabah da yap akşam da. şeker dengeni aşırı bozmadığın sürece spor iyidir. ama istersen sabahtan akşama spor yap boğazdan kesmedikçe olmaz. 1 saat koşsan etsen yakcağın enerji 100-200 kalori anca olur ki buda anca ip ince bi kek e karşılık gelir sen düşün..

• kardeşim git muscle & fitness , men's health bu dergileri al oku yada internetten oku büssürü koşu taktiği ve faydaları var buraya konu açmak sadece zaman kaybı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.