Şimdi Ara

Sabah kalkınca kahvaltı yapamama sorunu !?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah kalkınca hiç kahvaltı yapasım gelmiyor.Canım abur cubur cekiyor, özellikle tuzlu şeyler.Çubuk kraker gibi.Ama onlarda karın doyurmuyor.Var mı bir önerisi olan aperatif tarzı fakat 1-2 saat tok tutucak şeyler ?

• Sigara kullanıyor musun?
  • Hayır hiç kullanmadım
  • Sigaradan olabilir diyecektim. Bende de aynı durum oluştu sigarayı bırakınca düzelmişti. Başlayınca tekrar aynı durum oldu.
  • Kalktın en az 2 saat sonra doğru düzgün yemek yeme isteği oluşuyor.Karnım aç fakat yiyesim gelmiyo.Abur cubur olsa yerim onda sıkıntı ama onlarıda yiyesi gelmiyo dengesiz beslenmenin dibine vurmuş oluyorum.Yok mu başka benim durumumda bulunan, çözüm önerisi getiricek ?
  • Aynen bende öyleyim , sadece hafta sonları kahvaltı yapıyorum , o da 13-14 civarı olursa 9-10 gibi hiç bişey yemek istemiyorum aç olduğum halde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışan kişiler genelde sabahları evden kahvaltı yapmadan çıkıp dışarıda gevrek,poğaça alarak hergun son derece sağlıksız bir kahvaltı yaparlar. Kahvaltı önemli bir öğündür güne dinç başlamanızı sağlar. Evden kahvaltı yapmadan çıkan adam öğle yemeğinde aç olduğu için aşırı derecede yiyip çok kilo alıyor. O yüzden sabahları mutlaka kahvaltı yapılmalıdır. Banada sabahları kalkıp kahvaltı edip işe gitmek zor geliyor yanlız başına yiyesi gelmiyor insanın ama öğün atlamamak için ve sağlık için yiyiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lise zamanında bana da öyle olurdu sabah kalktığımda hiçbir şey yemek istemezdim. Ama sonra kendiliğinden geçti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bende de var.Bugün annem mis gibi şeyler yapmış hiçbirini yemedim şuan salça ekmek+çay yapıyorum. Bir de pazar okul yok bir şey yok.
  • ben sabahları aslında yapıyordum fakat okul açıldığından beri yapamıyorum. yıllardır böyle. mesela sahurda bol bol yerim yada hafta sonları ara sıra erken kalkıyoruz sabah 8 gibi falan yine yerim ama gel gör ki hafta içi okul zamanı sabah 7.30 gibi kahvaltı yapamıyorum. acayip mide bulantısı oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.