Şimdi Ara

###**Sabah Kalkınca Bir Sorunum Oluyor YARDIMM!!**###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar sabah bi kalkıyorum böyle genizim dolmuş nefes almakta zorluk çekiyorum..boğazm balgam dolmuş yani kalkınca hemen lavobaya gidip boğazımı temizliyorum.. çok iğrenç ama işte bıktım bundan.. belki aranızda benim gibi bunu yaşayan vardır.. bu sorunu nasıl çözcem arkadaşlar bilen var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MedyaCanavarı -- 8 Haziran 2008; 22:48:25 >

• sırtüstü yatıyorsan olabilir.bir de alerjin var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

sırtüstü yatıyorsan olabilir.bir de alerjin var mı?

sırt üstü yatmayla alakayı anlamadm.. genelde herkes öle yatmaz mı.. alerjim de yok..
  • sigara kahve kola yada çay gibi şeyler içtikten sonra yatınca bu tür sorunlar ortaya cıkıyor. Ben genelde sırtüstü yatarım ve bazen dişlerimi fırçalamayı da unuturum. Sabah kalktığımda ağzımda kötü bir tat oluyor. Garfara yapınca düzeliyor ama balgam yada nefes darlığı olmuyor.
  • Kronik .. baş ağrısı yapmayan şikayetsiz sinüzit tarzı... bende de var ordan biliyorum.... ilaçla geçmiyo bu meret... Abim kulak burun boğaz doktoru ve verdiği ilaçlar spreyler işe yaramıyo.. boğazım kudurunca kuduruyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJ Kürşat

quote:

sırt üstü yatmayla alakayı anlamadm.. genelde herkes öle yatmaz mı.. alerjim de yok..

Yani burundan genzine akar.öyle olabilir banada oluyor arada.ama benim alerjim var.
  • quote:

quote:

quote:

Yani burundan genzine akar.öyle olabilir banada oluyor arada.ama benim alerjim var.

neye alarjin var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uyku problemim var! yardım !!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende de var bu b.k yiyen hastalık..... sende alerji var kardeş bi doktora git ve derdini anlat gerekli işlemleri yapsın kan falan alınıyo....

sonra sprey tedavisine başlıcaksın benim gibi eher işe yararsa devam etceksin mesala benimki işe yaradı ve 3 ay kullanıcam o ilacları şimdi...

ilaclar gercekten işe yarıyor, eskiye nazaran cok az var bende....
    bide sende bende eskiden olduğu gibi gün ortasındada saatte ortalama 2-3 kere balgam cıkarma oluyomu ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: american_camaro

bende de var bu b.k yiyen hastalık..... sende alerji var kardeş bi doktora git ve derdini anlat gerekli işlemleri yapsın kan falan alınıyo....

sonra sprey tedavisine başlıcaksın benim gibi eher işe yararsa devam etceksin mesala benimki işe yaradı ve 3 ay kullanıcam o ilacları şimdi...

bide sende bende eskiden olduğu gibi gün ortasındada saatte ortalama 2-3 kere balgam cıkarma oluyomu ??

vallahi kardeşim gün ortasında da oluyor yaa.. bende mi alarjiyimmmm şimdi
  • herşeye, toza, sigara dumanına, polenlere ....vs
    quote:

quote:

quote:

quote:

neye alarjin var?

• aynen öyle sende alerjisin, bende 5 defa doktora gittim ama salaklar anlayamıdılar bi türlü alerji olduğumu gecici hastalık sandılar....

sende bi an önce tedavi olmaya başla cünkü o tıkanıklık git gide büyüyo.... öyle ilac tedavisine başlamadan da iyileşmen imkansız.... bende yaklaşık 1 aydır ilac kullanıyorum gün ortasındaki tükürüklerim tamamen gecti.... cok mutluyum bu konuda....
    sabah ilk kalktığımda olanda cok az bi seviyeye indi, inşallah yakında o da komple gecer,
    sen en kısa zamanda doktora git... kendi kendine gecmesi yada yavaşlaması imkansız... bende 1 bucuk seneden beri var... cok yakında komple gecicek inşallah....
    quote:

quote:

bende de var bu b.k yiyen hastalık..... sende alerji var kardeş bi doktora git ve derdini anlat gerekli işlemleri yapsın kan falan alınıyo....

• quote:

aynen öyle sende alerjisin, bende 5 defa doktora gittim ama salaklar anlayamıdılar bi türlü alerji olduğumu gecici hastalık sandılar....

sende bi an önce tedavi olmaya başla cünkü o tıkanıklık git gide büyüyo.... öyle ilac tedavisine başlamadan da iyileşmen imkansız.... bende yaklaşık 1 aydır ilac kullanıyorum gün ortasındaki tükürüklerim tamamen gecti.... cok mutluyum bu konuda....
    sabah ilk kalktığımda olanda cok az bi seviyeye indi, inşallah yakında o da komple gecer,
    sen en kısa zamanda doktora git... kendi kendine gecmesi yada yavaşlaması imkansız... bende 1 bucuk seneden beri var... cok yakında komple gecicek inşallah....
    quote:

quote:

doktora gitcem en kısa zamanda ilgin için teşekkür ederim arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MedyaCanavarı -- 8 Haziran 2008; 23:10:09 >

• sinüzütse hocam kafayı ısıtın kışın açmaıyn geceleri şöyle temizleyin yatn sigara varsa dikkat edin
  • kbbye git ama yüzde 79.92 sinüzittr
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalcaner2

kbbye git ama yüzde 79.92 sinüzittr

nasıl böyle bir kanıya vardın celaleddin dostum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fakir_çocuk

sinüzütse hocam kafayı ısıtın kışın açmaıyn geceleri şöyle temizleyin yatn sigara varsa dikkat edin

yok kardeşim ne sıgara ne içki.. ama boğazm doluyor.. bide temizlemekten artık tahriş oldu boğazm
  • Dostum dediğin durum bende de var. Ama biraz farklı.

Şöyle anlatayım. Normalde birşey yok ama havalar ısınınca ya camı açıyorum yada balkonda yatıyorum. İşte o zaman, sabahları genizim dolu oluyor. Nemle alakalı olabilir bence. Ayrıca ciddi şekilde sinüzitim var, onu da belirteyim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hysteria35

Dostum dediğin durum bende de var. Ama biraz farklı.

Şöyle anlatayım. Normalde birşey yok ama havalar ısınınca ya camı açıyorum yada balkonda yatıyorum. İşte o zaman, sabahları genizim dolu oluyor. Nemle alakalı olabilir bence. Ayrıca ciddi şekilde sinüzitim var, onu da belirteyim..

senin sinüzitten arkadaşm.. Başını üşütürsen olur senin.. mesala gün içinde çok saçlarını ıslarsın fln artar o zaman... ama bende bişe yok yinede böle bişe yaşıyorumm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

quote:

Orjinalden alıntı: celalcaner2

kbbye git ama yüzde 79.92 sinüzittr

nasıl böyle bir kanıya vardın celaleddin dostum?

bir takım bilimsel hesaplamalar. biraz daha açık olmak gerekirse

damdan düşenin halinden damdan düşen anlar formuluyle
  • Bir de şu var,çoğu kişinin başına geliyordur,sabahları kalkınca kalkıyor o niye sizce.?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.