yatmadan çok su iç. sabah erken saatte idrarın gelecek ve uyanacaksın. çok fazlaca içersen 5tede uyanabilirsin. az kaçarsa 9da da. ayarlarsın 1 2 günde. eski usül yani...
gülme valla. eskiden böyleymiş bu işler. taa alarmın, çalar saatin olmadığı zamanlar. zaten bu bijolojik saatle ilgili bir olay. da komik biraz orası ayrı
Ben kafaya kalkmayı taktıysam saat de kurulduysa garanti 20dk erken kalkıyorum.o uyuz saatlerin çalması beni delirtiyo
Telefonu yastığının altına koyarsan tabi kalkamazsın.Odanın diğer köşesine kur.Susturmak için kalktığında da uyanmış olursun
davulcu tut..
gece yatarken uykuya dalana kadar 7de uyancam 7de uyancam diye tekrar et içinden o saatte ya beş dakka erken ya da beş dakka geç uyanıcağının garantisini veririm bu ispatlanmış bişeydir hatta yanılmıyosam vücut saati diyorlar buna ben lisedeyken hep boyle uyanırdım hatta annemi ben uyandırırdım
sınavlarım veya çok önemli bir ödev yapmam gerektiği zaman kendi başıma 6'da kalkıyorum
Erdal demirkıran'ın sadece aptallar 8 saat uyur kitabını okumanı tavsiye ederim (!)
evde ne kadar çalar saat varsa ( telefon, saat vb) odanın içinde farklı yerlere kur bazılarınıda uzağa kur o zaman kalkarsın. :)
kop
quote:
Orjinalden alıntı: Kıdemli Çavuş
davulcu tut..
quote:
Orjinalden alıntı: Kıdemli Çavuş
davulcu tut..
kop kop
23.30-00.00 arasında uyu 06 da kalk
quote:
Orjinalden alıntı: MorGözlüTroleybüs
Beyindeki nöronlar ve fiberoptik kablolar sayesinde bunu başarabiliriz
şuda var: internetin çalışması için pcnin en az 3 metre yakınında bir insan olması lazım çünkü internetin çalışabilmesi için insan beyninin yaydığı düşük voltajlı elektriğe ihtiyaç duyuyor yani bi hayvan gelse çalışmaz o internet.
Dediğin doğru olsa sen internete giremezsin ki
quote:
Orjinalden alıntı: Riqimaru
quote:
şuda var: internetin çalışması için pcnin en az 3 metre yakınında bir insan olması lazım çünkü internetin çalışabilmesi için insan beyninin yaydığı düşük voltajlı elektriğe ihtiyaç duyuyor yani bi hayvan gelse çalışmaz o internet.
ahahahahah süper bozdun
quote:
Orjinalden alıntı: Riqimaru
quote:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme