Şimdi Ara

SABAH İSTEDİGİM SAATTE NASIL UYANIRIM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
21.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: canozgur

quote:

Orjinalden alıntı: just sky

yatmadan çok su iç. sabah erken saatte idrarın gelecek ve uyanacaksın. çok fazlaca içersen 5tede uyanabilirsin. az kaçarsa 9da da. ayarlarsın 1 2 günde. eski usül yani...

gülme valla. eskiden böyleymiş bu işler. taa alarmın, çalar saatin olmadığı zamanlar. zaten bu bijolojik saatle ilgili bir olay. da komik biraz orası ayrı

• Ben kafaya kalkmayı taktıysam saat de kurulduysa garanti 20dk erken kalkıyorum.o uyuz saatlerin çalması beni delirtiyo
  • Telefonu yastığının altına koyarsan tabi kalkamazsın.Odanın diğer köşesine kur.Susturmak için kalktığında da uyanmış olursun
  • davulcu tut..
  • gece yatarken uykuya dalana kadar 7de uyancam 7de uyancam diye tekrar et içinden o saatte ya beş dakka erken ya da beş dakka geç uyanıcağının garantisini veririm bu ispatlanmış bişeydir hatta yanılmıyosam vücut saati diyorlar buna ben lisedeyken hep boyle uyanırdım hatta annemi ben uyandırırdım
  • sınavlarım veya çok önemli bir ödev yapmam gerektiği zaman kendi başıma 6'da kalkıyorum

Erdal demirkıran'ın sadece aptallar 8 saat uyur kitabını okumanı tavsiye ederim (!)
  • evde ne kadar çalar saat varsa ( telefon, saat vb) odanın içinde farklı yerlere kur bazılarınıda uzağa kur o zaman kalkarsın. :)
  • kop
    quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

davulcu tut..

• quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

davulcu tut..

kop kop
  • 23.30-00.00 arasında uyu 06 da kalk
  • quote:

Orjinalden alıntı: MorGözlüTroleybüs

Beyindeki nöronlar ve fiberoptik kablolar sayesinde bunu başarabiliriz

şuda var: internetin çalışması için pcnin en az 3 metre yakınında bir insan olması lazım çünkü internetin çalışabilmesi için insan beyninin yaydığı düşük voltajlı elektriğe ihtiyaç duyuyor yani bi hayvan gelse çalışmaz o internet.

Dediğin doğru olsa sen internete giremezsin ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Riqimaru

quote:

şuda var: internetin çalışması için pcnin en az 3 metre yakınında bir insan olması lazım çünkü internetin çalışabilmesi için insan beyninin yaydığı düşük voltajlı elektriğe ihtiyaç duyuyor yani bi hayvan gelse çalışmaz o internet.

ahahahahah süper bozdun

• quote:

Orjinalden alıntı: Riqimaru

quote:

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.