Şimdi Ara

sabah ehliyet sınavına girecek ve hala uyumayan benim gibi manyak varmı daha:))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• evet o manyaklardan biriyim
  • Ben geçen sene hallettim o meseleyi. Korkacak hiçbir şey yok. Ki 26 yaşında biri olarak ben biraz geç bile aldım ehliyetimi. Ama olsun geç olsun güç olmasın.
    Arkadaşlar hiç telaşa kapılmayın, sınav çok basit, eminim hepiniz sınavın bitmesine 1 saat kala bitirirsiniz. Yani o derece basit. Şimdiden başarılar dilerim.
  • bende 24 yaşındayım zaten sınavdan korkum yok ilk yarım saatte çıkcamda hep böle bi manyaklık var bendesınav olduğu geceler nedense uyumuyorumüniversite sınavlarıda dahil.
  • Teşekkürler

Hiç bir kursa katılmadım.Sadece toplamda 5 saat kadar çalışmışımdır.Çıkmış soruları çözdüm o kadar.Bakalım başarabilecek miyim?
  • manyaklar sınıfına girebilmek için illa da bu saate kadar ayakta kalıyor olmak gerekmez.

manyaklık parayla değil ama ehliyet sınavına girmek bildiğim kadarıyla parayla. :D
    en iyisimi şöyle yazalım, " fazla stres, sizin manyaklaşma hissine kapılmanıza neden olabilir! "

• istanbul halide edip adıvar da gircekmişim saat 11 de başlıyodu galibaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende bugün girecem sınava. dün gece 24-08 vardiyasındaydım çarşamba gününden beri toplam 3-4 saat uyku uyudum sınavı bir an önce bitirip uyumak istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.