Ben geçen sene hallettim o meseleyi. Korkacak hiçbir şey yok. Ki 26 yaşında biri olarak ben biraz geç bile aldım ehliyetimi. Ama olsun geç olsun güç olmasın. Arkadaşlar hiç telaşa kapılmayın, sınav çok basit, eminim hepiniz sınavın bitmesine 1 saat kala bitirirsiniz. Yani o derece basit. Şimdiden başarılar dilerim.
bende 24 yaşındayım zaten sınavdan korkum yok ilk yarım saatte çıkcamda hep böle bi manyaklık var bendesınav olduğu geceler nedense uyumuyorumüniversite sınavlarıda dahil.
Teşekkürler
Hiç bir kursa katılmadım.Sadece toplamda 5 saat kadar çalışmışımdır.Çıkmış soruları çözdüm o kadar.Bakalım başarabilecek miyim?
manyaklar sınıfına girebilmek için illa da bu saate kadar ayakta kalıyor olmak gerekmez.
manyaklık parayla değil ama ehliyet sınavına girmek bildiğim kadarıyla parayla. :D en iyisimi şöyle yazalım, " fazla stres, sizin manyaklaşma hissine kapılmanıza neden olabilir! "
istanbul halide edip adıvar da gircekmişim saat 11 de başlıyodu galibaa
bende bugün girecem sınava. dün gece 24-08 vardiyasındaydım çarşamba gününden beri toplam 3-4 saat uyku uyudum sınavı bir an önce bitirip uyumak istiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme