Çalışma günleri ve saatleri gereksiz uzun gereksiz enerji masrafı. |
Sabah 9 Akşam 5 Çalışan Yok mu? (2. sayfa)

-
-
o kotuymus hocam ama stajsa gecicidir zaten
-
Reiz bir dava patlat şu çalışma saatlerini 30 saate düşürt haftalık bu iş okey
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu millet hunharca çalışıyor beaa
Doktorluk boş çar mı sence reis?
Bence en iyisi hazıra konmak veya bir kafen vs olacak gidip orada takılmak
Vaktini çalan her iş kötü
-
Memur haftalık 40 saat degil mi ? 1 saat öğle arası ile günde 8 degil 9 saat olmalı. O da 9-6 ya denk gelir mesela.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
08:00-16:45
Kurumsal firma.
Ctesi Pazar tatil.
Mavi yaka.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
öyle de zengin değiliz malesef :S
-
Dostum ben bugün hiç yalansız 9-9 full ayakta çalıştığım ve asgarinin bi tık üstü aldığım işten istifa ettim. Yol parası da yemek parası da yoktu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gainzzz34 -- 6 Haziran 2022; 0:22:30 >
iyi yapmissin hocam helal olsun
Trde verdiğin emeğe değmez almanca öğrenip almanyaya gitmek lazım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çalışma saatleri kaç olursa olsun tipik ofis çalışma hayatında ilk bir yarım saat zaten geç kalınıyor. Sonra kahvaltı faslı, üstüne kahve, kahve içerken haber okuma, arada bir wc molası, üstüne de öğle saati yaklaşıyor diye bir saat yemek muhabbeti diye diye gidiyor zaten. Onedio'da hatta bunun goy goyunu yapmışlardı. Aşağıya videoyu da ekleyeyim. Sizin sektör biraz sıkıntılı galiba.
Onedioyoutube
Onedio Youtube Kanalına Abone Ol: http://bit.ly/OnedioYouTube Onedio Yemek Kanalına Abone Ol: https://www.youtube.com/onedioyemek Rejisör sandalyesine sahip olmak. Ne sıklıkla kullanacağınız önemli değil. Evinizde bulunması lazım. Sahile ve pikniğe giderken de öncelikli olarak yanınıza almalısınız. Power bank'siz dışarı çıkmamak. Çünkü şarjınız bir anda bitebilir ve dünyanın en mühim işini yaptığınız için aranabilirsiniz. Ya birkaç saat arkadaşlarınız size ulaşamazsa? Büyük ve gösterişli bir güneş gözlüğü kabı edinmek. Çünkü pahalılık ve kalite her şeydir. Uçuk renkte bir kulaklığa sahip olmak. Kendileri oldukça pahalıdır ve toplu taşımada ya da serviste size hava katar. İyi bir işiniz vs. olduğunu gösterir. Yunan adalarına en az bir kez tatile gitmek. Oradan fotoğraf paylaşımı ya da yer bildirimi yapmazsanız hala yarımsınız demektir. Her gün düzenli olarak indirim sitelerini takip etmek. Hafta sonu dahi bu aktiviteyi sektirmemelisin. Ya bir anda çok istediğiniz pahalı bir eşya indirime girer ve sen bunu kaçırırsan? Kendini asla affetmezsin... Yılda en az bir kez çok pahalı biletleri olan konserlere katılmak. Kira ve fatura giderleri çıkınca neredeyse maaşının yarısı tutarında bir parayı gözünü kırpmadan 5 ay sonraki bir konser için harcayabilmelisin. Yılbaşı itibariyle yaz tatili planları için mekan ve tarih ayarlamasına başlamak. Çünkü seçenek çok, vakit az. Tatilde günlük ortalama 10 fotoğraf, 4 video çekmek. Tatile gitmeden tatil paketi taksitlerini ödemeye başlamak. Tabii ki tatil bittikten sonra da tatil masraflarını ödemeye devam etmek. Favori içecek olarak kahveyi benimsemek ve aksini asla kabul etmemek. Kahve çeşitlerinden tut da kahvenin tarihçesine ve en iyi kahvelerin nerelerde içilebileceğine kadar ciddi bir bilgi birikimi gerekir. Eve ya da ofise en yakın, en şatafatlı spor salonuna yıllık üyelik yaptırmak. Kaç gün gittiğin değil cüzdanında bulunan üye kartı önemlidir. Spora gitmek için yapılan kıyafet alışverişi de var tabii. Arkadaşlarının gittiği yemek kursuna kaydolmak. Arkadaşlarının gittiği yemek kursuna kaydolmak. Bu sadece hobidir. Orada öğrenilen tarifler genelde evde yapılmaz çünkü buna vakit yoktur. Fazla mesaiden doğan haklarının peşine düşmemek. Çünkü o şirket senin evin ve ailen gibidir. Bu da paradan kıymetlidir.https://www.youtube.com/watch?v=1eT3GJW9aws&feature=youtu.be -
Kendi kralligimizi kendimiz kuracaz o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up
-
Doktor olmaz zor be reis
17-18 yaşında tıp için uğraşacaksan, arkadaşların gezip tozarken 24 yaşına kadar ders çalışacaksın ondan sonra dünyanın en zor sınavlarından birine gireceksin başarılı olursan (bak başarılı olursan diyorum) ortalama 4 yıl daha zorluk çekeceksin
28-29 yaşında maddi-manevi rahat etmeye başlarsın. Rahat etmekten kastım da düzenli, iyi gelirli bir işin olması tabii psikolojik rahatlıktan bahsetmiyorum. Tabii hiç sene kaybetmezsen benim gibi üç yıl sınıfta kalırsan tamamen mahvolursun
Ha değer mi dersen mesleği seviyorsan kesinlikle değer sevmiyorsan bu kadar çabaya kesinlikle değmez. Bu kadar basit
Resim, müzik, beden öğretmenliği dışarıdan bakınca kolay gibi ama içerisi nasıl bilmiyorum. Maddi olarak nasıl onu da bilmiyorum. Ben hayatım boyunca hep küçük yerlerde yaşadım bundan sonra da asla büyükşehirlerde yaşamayı düşünmüyorum. O yüzden geçinebilirdim sanırım
Masa başı polis memurluğuna gelince babam uzun yıllar trafik polisliği yaptı 10 yıldan uzun süre önce de sağlık sebebiyle masa başına geçti şu an emniyette memur olarak çalışıyor. Dışarıdan bakınca rahat gibi gözüküyor olabilir ama yine de insanlarla muhatap olmak zorunda kaldığı için zor yanları var. Tabii her mesleğin kendine göre zorluğu olduğu düşünülürse babamın şu anki işi bana kolay geliyor açıkçası.
Hayat yordu ruhani durumum iyi değil reis
-
"tehlikeli mahallelerde gece 2 de dışarı çıkıyom biri vurur diye"
Niye böyle bir şey yapıyorsunuz hocam?
-
Allah ömür versin hocam daha yapacak işlerimiz var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X