Şimdi Ara

Sabah 5'de spor yapmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İs nedeniyle aksam geldigimde spor yapmaya halim olmuyor, yapsam da verim alamiyorum zaten. Sabah 6 da kalkmak yerine 5 de kalksam ve kalkar kalkmaz protein tozu alip antrenman sonrasi bol yumurta beyazi, peynir ve yulaf gomsem bosa mi kurek cekerim? Gun icindeki diger ogunlere de onem vericem tabi ama sabah bu sekilde antrenman ve beslenme ile gelisebilir miyim sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boşa kürek çekiceğini düşünmüyorum. Denemeden bilemezsin.
  • Kalkınca protein yerine bcaa al sonrasında da kahvaltını yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patience

Kalkınca protein yerine bcaa al sonrasında da kahvaltını yaparsın

Butun gece vucut proteine ac olcak bir de kalkar kalkmaz spor yapinca kaslari yakarim diye dusunmustum. Bcaa biraz daha onarim ile ilgili degil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

Boşa kürek çekiceğini düşünmüyorum. Denemeden bilemezsin.

Ona gore eve duzem kurcam da o yuzden fikir alayim dedim hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Sıkılırsın diye düşünüyorum . O saatte 1 gün yaprsın 2 gün yaparsın sonra uykuya yenik düşersin .

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: Patience

Kalkınca protein yerine bcaa al sonrasında da kahvaltını yaparsın

Butun gece vucut proteine ac olcak bir de kalkar kalkmaz spor yapinca kaslari yakarim diye dusunmustum. Bcaa biraz daha onarim ile ilgili degil mi?

böyle mantıklarla hareket etme hocam, kulaktan duyma hikaye şeyler hep. boş yere strese girmene gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kucuk kullanıcısına yanıt
    Aman diyim arkadaşım sakın öyle bir yanlışa düşme, tecrübe ile sabittir :)
    Bugün tam olarak bu dediğini yaptım, sabah 6 da kalktım, genelde sabah kalktıktan sonra 3-4 saat ağzıma lokma koymam definisyondayım, 3 kuruş daha fazla yağ yakımı olsun diye.
    Bu sabahda dedim antrenmanımı erkenden yapayım akşama maç var, ama aç karnına olmaz, 1,5 ölçek whey + bcaa + creatine+farmaton+zinc kombinini yutup, üzerine sert bir nescafe 1 saat sonra antrenmana başladım,
    Programım gereği, 4x12 çalışıyorum tüm hareketleri, güzelce herzaman ki gibi 15dk ısındım, ilk hareket deadlift 65kg 4x12, 30kg ile 25 tane yapıp belimi sırtımı ekstra ısındırdım ama bir tuhaflık var yorgunluk isteksizlik neyse başladım ilk set tam bir facia, deadlifti romanian a formatladım 8 repten sonra :D
    Zaten oda 3. sette 9. repte tamamen bitti, bende bittim antrenmanı ve diğer hareketleride 1 er 2 şe kilo eksilterek acı içinde zorla tamamladım ve anladım ki, doğal olarak en az tam bir öğün beslenmeden besin yada enerji takviyeleriyle antrenman çıkmıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CESAJANS

Aman diyim arkadaşım sakın öyle bir yanlışa düşme, tecrübe ile sabittir :)
    Bugün tam olarak bu dediğini yaptım, sabah 6 da kalktım, genelde sabah kalktıktan sonra 3-4 saat ağzıma lokma koymam definisyondayım, 3 kuruş daha fazla yağ yakımı olsun diye.
    Bu sabahda dedim antrenmanımı erkenden yapayım akşama maç var, ama aç karnına olmaz, 1,5 ölçek whey + bcaa + creatine+farmaton+zinc kombinini yutup, üzerine sert bir nescafe 1 saat sonra antrenmana başladım,
    Programım gereği, 4x12 çalışıyorum tüm hareketleri, güzelce herzaman ki gibi 15dk ısındım, ilk hareket deadlift 65kg 4x12, 30kg ile 25 tane yapıp belimi sırtımı ekstra ısındırdım ama bir tuhaflık var yorgunluk isteksizlik neyse başladım ilk set tam bir facia, deadlifti romanian a formatladım 8 repten sonra :D
    Zaten oda 3. sette 9. repte tamamen bitti, bende bittim antrenmanı ve diğer hareketleride 1 er 2 şe kilo eksilterek acı içinde zorla tamamladım ve anladım ki, doğal olarak en az tam bir öğün beslenmeden besin yada enerji takviyeleriyle antrenman çıkmıyor :)

Yorgunluk isteksizliğin, sabah yemek yemedğinden kaynaklandığını düşünmüyorum. Her idmanın mükemmel çıkıcak diye birşey yok. Bunun üstüne, herkesin bünyesi farklı dediğim gibi kişi denemeden bilemez.

• Hep aç karnına sabah antrenman yaparım tamamen alışkanlık.
    Antrenmandan önce bir preworkout içeceği bayağı iş görüyor.

• Ac karnina antrenman bana da mantikli gelmiyor,yapan nasil yapiyo ona da sasiyorum bol enerji lazim antrenman icin

• Dostum antrenmandan kastın nedir? Nasıl bir antrenman modeli uygulamak istiyorsun?
    Ağırlık çalışacaksan sabahın erken saatleri hiç uygun değildir.Vücut gece boyunca aç kaldığından ve uyku sonrası kaslar ağırlık kaldırmaya uygun olmadığından bu sistemi uygulamamalısın.
    Eğer ki ben yağ yakımı programı uygulamak istiyorum ve bu sebep sabahın erken saatinde antrenman yapıcam diyorsan.. Bingo..! Sabah aç karnına yapılan cardio antremanları yağ yakma açısından günün en verimli anıdır. Antrenmana başlamadan önce bir miktar kafein yada lkarnitin tarzı destek alman iyi olacaktır..Saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.