Bildirim
Saba Tümer`in Gülüşü (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çok yapmacaık gülüyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: SanSaR Salvo
resmen koptum ya
-
quote:
Orjinalden alıntı: ρѕусhо
Dİkkatli izleyin zorluyor kendini gülmek için
+1903 -
quote:
-
quote:
Orjinalden alıntı: gennosuke
quote:
şuh kahkahalarını hayretler içinde temaşa ediyoz
-
Gülücüğe odaklan... -
quote:
Orjinalden alıntı: faho
Saç yapma,surat yapma,dişler yapma,kısaca yapma kasa sarışın bir kadın...hem çirkin hem de kendini güzel sanan bir kadın?
zevkler ve renkler tartışılmaz
kendine güzel dediğini nerden biliyorsun ki
not:bu kadını beğenmiyorsanız bu güzel değilse size bir şey demiyorum
2. not: bu forumda biri ne derse herkes ona arka çıkıyor nedense böylebiri çirkin demiş hepsi başlamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 25 Nisan 2009; 15:41:31 > -
Bayılıyorum Ona -
Yatmadan önce izliyorum.Uyucağim zaman aklımdan çıkmıyor ses. -
Ben İzmir kızıyım, vb... muhabbetine tv'de çok girdi,dolayısı ile bu tür diyaloglarından şahid oldum,tabi güzellik zevk olayı,ama bu kadın kesinlikle güzel bir kadın değil,sadece YAPMA KASA bir kadın...saçı orijinal değil,dişleri yapma,at dişi gibi sırıtıyor zaten,yüzünün pekçok yeri estetik,daha bizim bilemedeğimiz belki de pekçok yeri?
Bu arada sen bu kadını güzel kadın statüsüne sokuyorsan ne diyeyim ki?Demek ki Dünya'nın güzelliklerinden mahrum kalmışsın.Sokakta Saba Tümer'e 50 basacak güzellikte(doğal güzellik,estetik ile değil dikkat edin!),hem de elit tabakada değil;sokakta;yani halkın içinde sürü ile kızımız var.
quote:
Orjinalden alıntı: Tlg.RBTR
quote:
Saç yapma,surat yapma,dişler yapma,kısaca yapma kasa sarışın bir kadın...hem çirkin hem de kendini güzel sanan bir kadın?
zevkler ve renkler tartışılmaz
kendine güzel dediğini nerden biliyorsun ki
not:bu kadını beğenmiyorsanız bu güzel değilse size bir şey demiyorum
2. not: bu forumda biri ne derse herkes ona arka çıkıyor nedense böylebiri çirkin demiş hepsi başlamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 25 Nisan 2009; 16:41:26 > -
olsun
-
BIRAKIN YAAA BEN AŞIĞIM BU KADINA
AMA HARBİDEN GÜZEL Bİ KIZ HEMŞERİM YAA İZMİR ALSANCAK KIZI
-
iğrenc gülüyo ama bence çok sempatik,güzel vahşi bi cazibesi olan bi kadın..Hastasıyım.. Persembe gunlerı programı basladığında kurtlar vadisini bile yarıda bırakıp onu açıyorum
-
quote:
Orjinalden alıntı: memcho
BIRAKIN YAAA BEN AŞIĞIM BU KADINA
LA olum bu kim la? -
quote:
Ben İzmir kızıyım, vb... muhabbetine tv'de çok girdi,dolayısı ile bu tür diyaloglarından şahid oldum,tabi güzellik zevk olayı,ama bu kadın kesinlikle güzel bir kadın değil,sadece YAPMA KASA bir kadın...saçı orijinal değil,dişleri yapma,at dişi gibi sırıtıyor zaten,yüzünün pekçok yeri estetik,daha bizim bilemedeğimiz belki de pekçok yeri?
Bu arada sen bu kadını güzel kadın statüsüne sokuyorsan ne diyeyim ki?Demek ki Dünya'nın güzelliklerinden mahrum kalmışsın.Sokakta Saba Tümer'e 50 basacak güzellikte(doğal güzellik,estetik ile değil dikkat edin!),hem de elit tabakada değil;sokakta;yani halkın içinde sürü ile kızımız var.
Peki ben bir çok şeyden mahrum kalmışım senin bir tanesinin resmini koyman mümkünmü ? -
Ben çok seviyorum ama çok komik gülüyor cadılar gibi :) Ama tatlı biri. İşi bilen biri en başında. -
Muhtemelen, yönetmen Saba'nın kulağına bir şeyler söylüyor; o da zırt pırt kahkaha atıyor. Belki de yönetmen, konukla ilgili espriler yapıyodur. -
Koymama gerek yok Ben 29 yaşındayım,gerek sosyal yaşantımda,gerekse okuduğum 2 üniversite tecrübemde; bu kadınla kıyas kabul etmeyecek güzellikte,pekçok bayan ile beraber oldum.Belki de bundan dolayı bu kadını güzel kadın statüsüne koyamıyorum.
Zaten o kadar abazanın ve türlü türlü kişinin yer aldığı foruma da özel fotomu koymam.Gerek yok...
quote:
Orjinalden alıntı: Tlg.RBTR
quote:
Peki ben bir çok şeyden mahrum kalmışım senin bir tanesinin resmini koyman mümkünmü ?
-
quote:
Koymama gerek yokBen 29 yaşındayım,gerek sosyal yaşantımda,gerekse okuduğum 2 üniversite tecrübemde; bu kadınla kıyas kabul etmeyecek güzellikte,pekçok bayan ile beraber oldum.Belki de bundan dolayı bu kadını güzel kadın statüsüne koyamıyorum.
Zaten o kadar abazanın ve türlü türlü kişinin yer aldığı foruma da özel fotomu koymam.Gerek yok...
Peki dediğin gibi olsun o beraber olduğun bayanlara bir de onun yaşına gelince bak o zaman o zaman da güzel statüsüne koyabilecekmisin
Bizde mağara adamı değiliz bursada merkezde yaşıyoruz bizimde sosyal yaşantımız , üniversite olmasada ki inş. seneye olur lise arkadaşlıklarımız var.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X