Şimdi Ara

Saatlerce Bilgisayarın Başında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her gün bilgisayarın başında saatlerce ne yapıyorsunuz? Oyun oynuyorsanız açık konuşuyorum yanınızda değilim.
    Zaman Bilgisayarın başında çok hızlı geçiyor değil mi? Oyun oyna, internette sörf yap filan vs. Yani Anneniz yada babanız eminim sizlere kızıyordur. Onlar belki teknolojiden fazla anlamıyor. Onlara göre sanki bir resme saatlerce hareketsiz bakıyormuş gibi geliyor. Aslında öyle değil dimi? Bilgisayarın içinde neler neler yaşanıyor dimi.

{
    - kuzey köprüsüne 3 watt ver. SSD ‘ye iletsin. (-Onun içinde A harfi yazyoo..) ;
    - Tamam ‘dır. Patron (işlemci) ;
    }

Ne kadar değişik bir şey. Alt tarafı bir tel parçası. Sadece elektrik iletiyor. Ama bunlar 1/0 ile harflere, kelimelere, resimlere dönüşüyor. İlginç.

Neyse, Sonuçta saatlerce bilgisayarın başında zamanımız geçiyor. Hele saatlerce Oyun oynayan. Allah ‘ın akıllısı 1 saat oyun neyine yetmiyor? Kalk bilgisayarın başından da bi gez etrafı. Hele İstanbul da isen gezilecek çok yer var. Kalk gez. Ben 1 Saat den fazla oyun oynamam. 1 saat den sonra kesin sıkılırım. Ki öylede oluyor zaten. Ama bilgisayarın başında saatlerce kendini geliştirene bir şey demem. Neden mi? Adı üstünde kendini geliştiriyor.(BEN) Belki adam Yazılım mühendisi olacak. (BEN) Adam en son çıkan şeyden haberi olsun ki, bir şey yaptığı zaman daha önceden yapılmışıyla karşılaşmasın. Örneğin ben. Şu anda bilgisayarı bıraksam haftalar, aylar boyunca. 1.’si Gelişen teknolojiden haberim olmaz. 2.’si ben kendimi geliştiremez isem, ki Gelecek zaten bilimkurgu filmi gibi hep bilgisayar üzerine kurulu olursa, ki ben bunu değiştiremem. Mecburen ilerde bu işi yapmaya çalıştığımda ben nasıl para kazanacam? Hıh? Hıh? Bide olayı böyle düşünün! Aklınızı geliştirin. Çaba sarfedin ki, Makinalar sizi yönetmesin, Siz makinaları yönetin. Siz ne düşünüyorsunuz? Saatlerce bilgisayarın başında kalma konusunda? Yada kaç saat duruyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akillicino -- 20 Temmuz 2014; 4:29:41 >

• Özet?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaaa .. Gece gece üşenmemişim. o gada yazmışım. Sizde üşenmeyin okuyun loo.. :D işte bir örnek...
  • Ben bir ay bilgisayarımdan uzak kaldım kafayı sıyırıyordum az kalsın
  • Ben 2 saatini İngilizce dersleriyle, 2-3 saatini altyazılı film izlemeklegeçiriyorum. Birazda oyun konu dışı deken iftar oluyor. Sonra biraz geziyorum temiz hava aliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen hiç knight online oynadin mı?
    1 saat ne la bide parantez icinde ben ben yazmış kendini gelistiriyormus

• Ama hâla oyun diyonuz. Biliyom. Lol 'de de bir oyun 40 dk sürüyomuş. Neyse bak adam en azından Dışarı çıkıp Geziyormuş. Temiz hava alıyormuş. he bu arada bende ingilizcemi ileri seviyeye taşımak istiyom. Güzel ders anlaran site, program, kitap filan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akillicino

Ama hâla oyun diyonuz. Biliyom. Lol 'de de bir oyun 40 dk sürüyomuş. Neyse bak adam en azından Dışarı çıkıp Geziyormuş. Temiz hava alıyormuş. he bu arada bende ingilizcemi ileri seviyeye taşımak istiyom. Güzel ders anlaran site, program, kitap filan var mı?

Anlatma değil de kelime öğrenmek ve gramer geliştirmek için duolingo diye site var tavsiye ederim.
  • Dışarı çıkıp 2 insan gördüm sonra geri geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sigmund Freud

Dışarı çıkıp 2 insan gördüm sonra geri geldim

Mezarinda takla atti nickindeki kişi
  • Bu sıralar stackoverflowda ne kadar soru varsa arıyorum araştırıyorum cevabını buluyorum ulan ne işsizim diyemiyorum kendime 2 haftada öğrendiklerim 3 senemi çöp eder.
  • fungsclup kullanıcısına yanıt
    :D Aynen öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Ama hâla oyun diyonuz. Biliyom. Lol 'de de bir oyun 40 dk sürüyomuş. Neyse bak adam en azından Dışarı çıkıp Geziyormuş. Temiz hava alıyormuş. he bu arada bende ingilizcemi ileri seviyeye taşımak istiyom. Güzel ders anlaran site, program, kitap filan var mı?

Anlatma değil de kelime öğrenmek ve gramer geliştirmek için duolingo diye site var tavsiye ederim.

Hemen bakıyorum o siteye..
  • yaşadığım yer sıkıcı evden spor salonu dışında çıkmıyorum 2 saat oyun yetiyor genelde forumdayım
  • [BEN] Havalar çok güzel
  • Yani Amacım Bilgisayarın başında durun ama çok durmayın demek. Gezmek. bilgisayar bağımlısı olmamak. Tabi kide bilgisayar başında işlerimizide yapıcaz, oyunda oynıcaz. ama onlara bağlı kalmadan yapabilmek. Demek istediğimi inşallah anlatabilmişimdir.
  • bisiklet sürmeye gidiyorum arkadaşlar tavsiye ederim gece 11 e kadar takılıyorum bu saatlerde çıkıp hadi görüşürüz
  • Kısmi olarak katılıyorum, özellikle oyun kısmına, oyun oynayan tipler şiddete eğilimli değil ezik tipler olup çıkıyor.

• quote:

:D Aynen öyle.

Aynen öyle olan nedir?
  • cs:go

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.