Şimdi Ara

SAATLER (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba bu konuya ilk mesajım BVLGARI marka replika saat kullanıyorum sanırım Ligne sport serisinden 150-200ytl gibi bir fiyatı var orijinali 4000-5000 euro olması lazım

ben ilerde bunun orijinalini almayı düşünüyorum biraz da saatlere ilgim var ama daha yeni yeni.Bvlgari saat olarak iyi kaliteli bir marka mıdır başka bu konuda hangi markalara bakmalı nelere dikkat etmeli?

pardon yanlış yazmışım cartier ligne yle karıştırdım saat bunun çok benzeri otomatik değil pillihttp://shop.bulgari.com/bulgari/us/product/product.jsp?prod=BB42BSSDCH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseus347 -- 19 Ağustos 2008; 19:20:34 >

• hiç darılmayın gücenmeyin ama Bvlgari saat değil sosyete markasıdır bence :)

önceliği saat üretmek olan şirketlerin ürünlerini almak lazım, mesela:

audemars piguet
    alain silberstein
    blancpain
    breguet
    breitling
    bell ross
    cartier
    chronoswiss
    chopard
    de bethune
    dewitt
    dubois & depraz
    ebenhard
    franck muller
    glasshütte
    greubel forsey
    girard perregaux
    hublot
    iwc
    jacques etoile
    jaquet droz
    jaeger lecoultre
    lange söhne
    longines
    maurice lacroix
    movado
    minerva
    mont blanc
    officine panerai
    omega
    parmigiani
    paul picot
    patek philippe
    pierre kunz
    philippe dufour
    piaget
    richard mille
    rolex
    roger dubuis
    speake marin
    tag heuer
    ulysse nardin
    vacheron constantin
    vulcain
    zenith

Not: Pilli saatlerden uzak durmak lazım.
    Pilli saatler zamanı doğru gösteriyor olabilirler
    ama hemen hepsi saat kullanma zevkini öldürüyorlar
    ve uzun ömürlü değiller, en geç 5-10 sene sonra çöpe atılıyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bizantolog -- 20 Ağustos 2008; 11:50:17 >

• cartier ve chopard sadece saat üretmiyorlar. ve pilli saat sadece 5 -10 sene demişsin bence senin bu konuda hiçbir bilgin yok pilli eta makinalı saatler bırak 5-10 seneyi 25-30 sene sorunsuz şekilde çalışıyor audemars piguet'in ölüsü 3000-5000 dolarlık bi marka pilli saatide var pilsiz olanda şimdi bu saat 5-10 senemi kullanılıyor böyle bir marka sadece 5-10 sene çalışabilen pilli saat yaparmı
    quote:

Orjinalden alıntı: bizantolog

hiç darılmayın gücenmeyin ama Bvlgari saat değil sosyete markasıdır bence :)

önceliği saat üretmek olan şirketlerin ürünlerini almak lazım, mesela:

audemars piguet
    alain silberstein
    blancpain
    breguet
    breitling
    bell ross
    cartier
    chronoswiss
    chopard
    de bethune
    dewitt
    dubois & depraz
    ebenhard
    franck muller
    glasshütte
    greubel forsey
    girard perregaux
    hublot
    iwc
    jacques etoile
    jaquet droz
    jaeger lecoultre
    lange söhne
    longines
    maurice lacroix
    movado
    minerva
    mont blanc
    officine panerai
    omega
    parmigiani
    paul picot
    patek philippe
    pierre kunz
    philippe dufour
    piaget
    richard mille
    rolex
    roger dubuis
    speake marin
    tag heuer
    ulysse nardin
    vacheron constantin
    vulcain
    zenith

Not: Pilli saatlerden uzak durmak lazım.
    Pilli saatler zamanı doğru gösteriyor olabilirler
    ama hemen hepsi saat kullanma zevkini öldürüyorlar
    ve uzun ömürlü değiller, en geç 5-10 sene sonra çöpe atılıyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihani -- 20 Ağustos 2008; 15:10:36 >

• kardeş 4000-5000- euroya bvlgari almaktansa 5300 dolara sıfır rolex submariner tavsiye ederim sana aradan 50sene sonra bile çalıştığına emin olabilirsin yok ben rolex istemiyorum dersen sana tavsiyem 4000-5000 euro vereceksen eta makinalı bi saat alma 3500dolarlık bir ulysse nardinde eta 2892 makina kullanıyor 400ytlik omega seamasterda eta 2892 makina kullanıyor. (ikinci el fiyatları her iki markanında ) bence kendi mekanizmasını üreten bir marka seçmelisin örneğin audemars piguet patek philippe vacheron constantin girard perragaux rolex glashütte original blancpain bovet otomotik saat almanı tavsiye ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

arkadaşlar merhaba bu konuya ilk mesajım BVLGARI marka replika saat kullanıyorum sanırım Ligne sport serisinden 150-200ytl gibi bir fiyatı var orijinali 4000-5000 euro olması lazım

ben ilerde bunun orijinalini almayı düşünüyorum biraz da saatlere ilgim var ama daha yeni yeni.Bvlgari saat olarak iyi kaliteli bir marka mıdır başka bu konuda hangi markalara bakmalı nelere dikkat etmeli?

pardon yanlış yazmışım cartier ligne yle karıştırdım saat bunun çok benzeri otomatik değil pillihttp://shop.bulgari.com/bulgari/us/product/product.jsp?prod=BB42BSSDCH

• "önceliği saat üretmek" dedim, "sadece saat üretmek" demedim.

darılmayın gücenmeyin dediydim bir de.

anlaşılan gücenmiş birileri ki kızgın bir tonda bilgisizliğim vurgulanmış.

sağlık olsun :) ben hiç pilli eta makineli bir saat kullanmadım.

japon makineler kullandım 1985-2005 yılları arasında.

şahsi tecrübelerime dayanarak öyle söyledim.

dikkat ederseniz bu listede üretiminin çoğunluğunu pilli saatler olan firmalar yok.

bunu dikkate almanızı söylemek isterim.

bugüne dek kullandığım bütün pilli makineler çöpe gitti.

binlerce doları sosyetik bir makineye yatırmanın hiç manası yok

tek söylediğim bu... ikinci el de olsa çok güzel mekanik baba saatler var.

3000-5000 dolara ne gerek var?

orijinal u-boat'lar var şahane makineler

ve 1500 euroya kapalıçarşıda satılıyor

bir yerlere gitmeye de gerek yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bizantolog -- 21 Ağustos 2008; 11:04:48 >

• valla bu başlık gerekse başka başlık ve konular altında engin bilgilerini paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.çok faydalı oluyor.

benim sormak istediğim şey bir iki gün içinde amerikaya gidicem.tr den alacaktım saat vazgeçtim.merak ettiğim ve tavsiyenize ihtiyacım olan konu burada pahalı olan saatleri orada daha ucuza bulup bulamayacğım.mesela omega marka bazı metal spor saatleri gördüm başlık altında.çok hoşuma gitti.1 bin ytl civarı olanlar vardı.hatta 700-800 civarı.bunları amerika veya avrupada daha uygun fiyata bulambilirmiyim arkadaşlar.

aslında elektronik konusunda mesela mp3 çalar veya creative ipod tarzı ürünlerde tr ile amerika arasında yarı yarıya fark oluyor.bu saat olaylarında da böylemi bunu öğrenmek isityorum tam olarak.

tekrar bilgisini üşenmeden paylaşan arkadaşlara sonsuz teşekkürler.allah razı olsun.
  • Casio EDIFICE EF-514SP 1A modelini aldım 3-4 gün önce.pek anlamam saatlerin çalışmasından vs ama çok hoş ve güzel.
    sizin yorumlarınız nelerdir?kullanan varmı?

SAATLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: alwer

Casio EDIFICE EF-514SP 1A modelini aldım 3-4 gün önce.pek anlamam saatlerin çalışmasından vs ama çok hoş ve güzel.
    sizin yorumlarınız nelerdir?kullanan varmı?

SAATLER

Öncelikle hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

Casio Eddifice serisi benim bilğidim kadarıyla sorunsuz bir seri. Pilli olduğundan dakiklik sıkıntısı da yoktur.

Bu konuda okumuştum, söylenen tek olumsuz şey mekanizma aksamının plastik olması. Uzun zamanda ne sıkıntı yaratır bilmiyorum.

Bu arada saati ne kadara aldığınızı söylemeniz mümkün mü?

• quote:

Orjinalden alıntı: PETERSBURG

valla bu başlık gerekse başka başlık ve konular altında engin bilgilerini paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.çok faydalı oluyor.

benim sormak istediğim şey bir iki gün içinde amerikaya gidicem.tr den alacaktım saat vazgeçtim.merak ettiğim ve tavsiyenize ihtiyacım olan konu burada pahalı olan saatleri orada daha ucuza bulup bulamayacğım.mesela omega marka bazı metal spor saatleri gördüm başlık altında.çok hoşuma gitti.1 bin ytl civarı olanlar vardı.hatta 700-800 civarı.bunları amerika veya avrupada daha uygun fiyata bulambilirmiyim arkadaşlar.

aslında elektronik konusunda mesela mp3 çalar veya creative ipod tarzı ürünlerde tr ile amerika arasında yarı yarıya fark oluyor.bu saat olaylarında da böylemi bunu öğrenmek isityorum tam olarak.

tekrar bilgisini üşenmeden paylaşan arkadaşlara sonsuz teşekkürler.allah razı olsun.

1.000 YTL civarı fiyatı olan Omega'lar sanırım replika olanlar. Kaçıncı sayfada gördünüz?

Bu arada nasıl bir saat istiyorsunuz? Klasik, spor, outdoor, otomatik, otomatik ve kronograflı, vs?

• quote:

Orjinalden alıntı: cihani

kardeş 4000-5000- euroya bvlgari almaktansa 5300 dolara sıfır rolex submariner tavsiye ederim sana aradan 50sene sonra bile çalıştığına emin olabilirsin yok ben rolex istemiyorum dersen sana tavsiyem 4000-5000 euro vereceksen eta makinalı bi saat alma 3500dolarlık bir ulysse nardinde eta 2892 makina kullanıyor 400ytlik omega seamasterda eta 2892 makina kullanıyor. (ikinci el fiyatları her iki markanında ) bence kendi mekanizmasını üreten bir marka seçmelisin örneğin audemars piguet patek philippe vacheron constantin girard perragaux rolex glashütte original blancpain bovet otomotik saat almanı tavsiye ederim

400 YTL'lik Seamaster hangi model, bir resmini koyman mümkün mü?

PO, Bond Seamaster, Professional, Aqua Terra...?
  • Teşekkurler.
    179 ytl'ye internet üstünden aldım.Alışana kadar biraz zor geliyo.ağırlığı mesela.
  • Fiyatı iyi gibi. Tekrar hayırlı olsun.

Zaten saat merakı başlarsa 2 seneye kalmaz sıkılırsın bu saatten merak etme, yine bu başlığa gelir otomatik bir saat için tavsiye istersin
  • replika dediğimiz olay taklit anlamındamı tam bilmiyorum açıkçası.gördüğüm saat 1. yada2 . sayfadaydı.metal görünüşlü.diğer özelliklerden pek anlamam:)o yüzden birşey diyemeyeceğim.ama görünüşü spor olması çok önemli.amerika gibi yerde 300-400 dolara kadar verebilirim.

quote:

Orjinalden alıntı: gonur

quote:

Orjinalden alıntı: PETERSBURG

valla bu başlık gerekse başka başlık ve konular altında engin bilgilerini paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.çok faydalı oluyor.

1.000 YTL civarı fiyatı olan Omega'lar sanırım replika olanlar. Kaçıncı sayfada gördünüz?

Bu arada nasıl bir saat istiyorsunuz? Klasik, spor, outdoor, otomatik, otomatik ve kronograflı, vs?

• @PETERSBURG

İlk sayfadaki mavi kadranlı çelik kordonlu Omega replika. Bulmak da oldukça zordur, satıldığı yerleri bilmiyorum.

400 USD'ye kadar Omega alabilmeniz imkansız. Eğer siz beğendiğiniz tarzda bir kaç saatin linkini verirseniz size yardımcı olabilirim, aksi halde mümkün değil.

www.amazon.com da çok sayıda marka ve model var, istediğiniz fiyat aralığında bir kaç model gösterin ki ben de tavsiyede bulunayım.

Ama 400 USD civarına çok güzel Seiko ve Tissot modelleri var. Tissot ve Seiko'ya bakın bence.
  • kızmak gücenmek ne demek hocam asla böyle bişey düşünerek yazmadım bildiğim şeyleri yazdım pilli saat olarak sadece japon makinalar yoktur çok kaliteli isviçre pilli makinalarda vardır o açıdan yazdım tabiki bende otomotik saat hayranıyım pilli saat yerine otomotik saatleri tercih ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: bizantolog

"önceliği saat üretmek" dedim, "sadece saat üretmek" demedim.

darılmayın gücenmeyin dediydim bir de.

anlaşılan gücenmişsiniz ki kızgın bir tonda yazmışsınız.

sağlık olsun. ben pilli eta makineli bir saat kullanmadım.

japon makineler kullandım 1995-2005 yılları arasında.

şahsi tecrübelerime dayanarak öyle söyledim.

dikkat ederseniz bu listede üretiminin çoğunluğunu pilli saatler olan firmalar yok.

bunu dikkate almanızı söylemek isterim.

bugüne dek kullandığım bütün pilli makineler çöpe gitti.

ifadelerim sizi üzdüyse özür dilerim.

ama bvlgari hakkındaki düşüncelerim bakidir.

kusura bakmayın tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihani -- 20 Ağustos 2008; 18:43:43 >

• quote:

http://urun.gittigidiyor.com/HAFIZ-ESAT-OZEL-YAPIM_W0QQidZZ10350883

Pek beğendiğimi söyleyemem. Hele Hafız Esad resmi çok kötü. Ayrıca bu eski bir saat.

Ben yeni modellerden sanmıştım ki, bu fiyata hemen bir kaç tane satın alırdım.
  • bulursan banada söyle :)
  • quote:

bulursan banada söyle :)

Söylemem tabi ki, hepsini kendim alırım
  • @bizantolog

Verdiğin liste çok güzel, ama bir marka eksik gibi sanki...

Acaba hangisi?
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.