Şimdi Ara

SAATLER (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: phoenix_88

quote:

quote:

quote:

merhaba arkdaşlar bahsettiğim saati aldım swatch suyb115 ama resimden farklı olarak
    benimkinin içi gri.sorum şu olcaktı kronometreyi çözemedim ya nası oluyo anlatabilirmsiniz
    birde 12 den sonra mesela 1 yok onu nası çözcem yanında sayılar felan var ama anlam veremedim

SAATLER

kimse yokmu orda kronometre olayını çözemedim

ya şu swatchın kronometresinden anlayan yokmu ?

Saatinizde aradaki rakamlar yok diye endişelenmeyin

05: 1
    10: 2
    15: 3
    20: 4
    25: 5
    30: 6
    35: 7
    40: 8
    45: 9
    50: 10
    55: 11
    60: 12

olay bundan ibaret. yani akrep 05, yelkovan da 50 hizasındaysa saat 1.50 ya da 13.50'dir

Kronometre için benim bildiğim üstteki tuş kronoyu başlatır ve durdurur, alttaki tuş ise resetler.

• quote:

Orjinalden alıntı: gonur

quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba arkdaşlar bahsettiğim saati aldım swatch suyb115 ama resimden farklı olarak
    benimkinin içi gri.sorum şu olcaktı kronometreyi çözemedim ya nası oluyo anlatabilirmsiniz
    birde 12 den sonra mesela 1 yok onu nası çözcem yanında sayılar felan var ama anlam veremedim

SAATLER

kimse yokmu orda kronometre olayını çözemedim

ya şu swatchın kronometresinden anlayan yokmu ?

Saatinizde aradaki rakamlar yok diye endişelenmeyin

05: 1
    10: 2
    15: 3
    20: 4
    25: 5
    30: 6
    35: 7
    40: 8
    45: 9
    50: 10
    55: 11
    60: 12

olay bundan ibaret. yani akrep 05, yelkovan da 50 hizasındaysa saat 1.50 ya da 13.50'dir

Kronometre için benim bildiğim üstteki tuş kronoyu başlatır ve durdurur, alttaki tuş ise resetler.

sonunda cevap veren biri çıktı saol
    saat olayını çözdümde şu kronometre karışık biraz
    her defasında farklı bişeyler oluyo

• şu ebay dan yada baska bi saat sitesindan saat alma konusunu anlatırmısınız.malum yarıyarıya farkediyor
  • quote:

quote:

Aslında bende kadranları ayrıntılı saatleri seviyorum.Ayrıntılı derken desenli olanlar daha ilgimi çekiyor.Ebaydaki önerdiğiniz saati TR.de uygun fiyata bulsaydım şimdiye çoktan almıştım.Ço .k güzel bir saat.Şimdi Seiko kronograflı modele fiyat teklifi verdim.Geriye ödeme sorunu kalacak.Bekliyorum.Bu arada ne olursa olsun sizde kendinize göre biliyorsunuz.Bu verdiğiniz cevaplar benim için önemli.Saygılar.

O zaman İlk Seiko ya da Citizen'den birini seçmeniz gerek, çünkü daha gösterişli ve ayrıntılı kadranlara sahipler.

Citizen'i hatırlamıyorum ama kronolu Seiko hakkında başlıkta bilgi vardı, ama 25 sayfanın içinde aramanız gerekecek. Yanlış hatırlamıyorsam da @Yiğit Tuna'nın önerdiği bir saatti, mekanizması için sorunsuz demişti diye hatırlıyorum. Ama yine de zamanınız varsa başlığı baştan sona taramakta yarar var.

ebay'deki Tissot'un fiyatı için haklısınız, ben de önerdiğim saati 600 YTL civarında almıştım, şimdi fiyatı nasıl bilmiyorum, ama çok memnunum.

Bir de şunu sorayım: bütçeniz nedir?

Ayrıcawww.chrono24.com adlı siteden de araştırma yapmanızı öneririm. Model ve fiyatlar hakkında hiç olmazsa fikir verir.

Seiko sportura serisi benim için bir efsanedir.Hatırladığım kadarıyla ben sormuştum Yiğit Tunaya.Bütçe olacakta 300 YTL geçmeyi kesinlikle düşünmüyorum.Ancak bu paraya albileceklerim de kısıtlı malesef.

agisol arkadaşıma gelince bende Ebay'dan her ne kadar üyelik alsamda ödeme konusunda tereddütlerim var.Birde buraya gönderirlerken nasıl Vergiden kaçarım diye düşünüyorum.O zaman pek bir anlamı kalmıyor yutdışından almanın.Bu Ebay konusunda ayrıntılı bilgi verecek tecrübeli arkadaşların yorumlarını beklememiz gerekecek

• Arkadalar merhabalar;

30-60 Ytl arası saat düünüyorum.70 gibi de olabilir.Marka ve çelik kordon tercihimdir.Ama çelik olmayan da varsa olur.RepliKa düşünmüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin__58

Arkadalar merhabalar;

30-60 Ytl arası saat düünüyorum.70 gibi de olabilir.Marka ve çelik kordon tercihimdir.Ama çelik olmayan da varsa olur.RepliKa düşünmüyorum.

Bu paraya ggden güzel bir Seiko Otomatik alabilirsiniz.Seiko five diye aratın göreceksiniz zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Freemanaydin

quote:

Arkadalar merhabalar;

Bu paraya ggden güzel bir Seiko Otomatik alabilirsiniz.Seiko five diye aratın göreceksiniz zaten

Bunun replika olma ihtimali nedir?Aşırı ucuz da.

Çok hoşuma gitti bu saat.herhangi bir sorun teşkil eder mi uzun vadede?
  • Replika değiller.Seikonun sade ve otomatik serileri.Uzun süre kullanabilirsin.Ancak Gonur arkadaşımızın yorumlarınıda almamız gerekebilir.

Bu arada arkadaşlar bu konuya girince konu ekrana yanlamasına uzuyor.Sizdede böyle birşey oluyormu ?
  • quote:

Replika değiller.Seikonun sade ve otomatik serileri.Uzun süre kullanabilirsin.Ancak Gonur arkadaşımızın yorumlarınıda almamız gerekebilir.

Bu arada arkadaşlar bu konuya girince konu ekrana yanlamasına uzuyor.Sizdede böyle birşey oluyormu ?

Bende de aynısı oluyor.

Peki bu fiyata Casio Edifice'ler var 87-100ytl arası.Onlar mı yoksa bu mu?

• quote:

Replika değiller.Seikonun sade ve otomatik serileri.Uzun süre kullanabilirsin.Ancak Gonur arkadaşımızın yorumlarınıda almamız gerekebilir.

2. den başlayım, bende de sayfa yanlamasına uzuyor.

Seiko 5'in replikasının üretileceğini sanmam. Zaten çoğu zaman pahalı saatlerin replikası olur, Vacheron Constantin, Rolex, IWC, vs.

Seiko 5'ler bildiğim kadarıyla sorunsuz saatler. GG'de daha önce çok daha fazla model görüyordum, şimdi daha az. Ama bu paraya Seiko 5 bence alınabilecek en iyi saatlerdendir. Otomatik olması da ayrı bir güzellik bence.

• quote:

quote:

2. den başlayım, bende de sayfa yanlamasına uzuyor.

Seiko 5'in replikasının üretileceğini sanmam. Zaten çoğu zaman pahalı saatlerin replikası olur, Vacheron Constantin, Rolex, IWC, vs.

Seiko 5'ler bildiğim kadarıyla sorunsuz saatler. GG'de daha önce çok daha fazla model görüyordum, şimdi daha az. Ama bu paraya Seiko 5 bence alınabilecek en iyi saatlerdendir. Otomatik olması da ayrı bir güzellik bence.

Peki Casio Edifice'ler var 87-100 arasında.Onları mı yoksa bunu mu tavsiye edersiniz?

• quote:

quote:

Bende de aynısı oluyor.

Peki bu fiyata Casio Edifice'ler var 87-100ytl arası.Onlar mı yoksa bu mu?

Casio Edifice ve Seiko 5 tamamen farklı, biri Seiko biri Casio.

Seiko 5 bence Casio'ya göre tercih sebebi, sanırım Casio'nun makine aksamı plastk ve bu uzun vadede sorun çıkarabiliyor. Ayrıca Seiko'nun otomatik olması da ayrı bir tercih sebebi.

• Eğer dijital diye sormuş olsaydınız kesinlikle Casio derdim.Ancak bu paraya alabileceğiniz en iyi saat Seiko Five serilerinden biridir.gonur üstadımda bana katıldığına göre artık eminim.
  • Teşekkürler
  • Bu Seiko 5'i daha ucuza bulamayız değil mi?
  • quote:

Bu Seiko 5'i daha ucuza bulamayız değil mi?

Ortalama 100-150 Civarındadırlar.Seiko 5 Sport modelleri ise daha pahalıdır.Bütçeniz tam olarak ne kadar ?
  • quote:

quote:

Ortalama 100-150 Civarındadırlar.Seiko 5 Sport modelleri ise daha pahalıdır.Bütçeniz tam olarak ne kadar ?

Taş çatlasa 110 ytl.Bu fiyata en iyisini önerir misiniz?Çünkü 109 ytl'ye bir çok çeşidi var.
  • quote:

quote:

quote:

Taş çatlasa 110 ytl.Bu fiyata en iyisini önerir misiniz?Çünkü 109 ytl'ye bir çok çeşidi var.

Sizin için bu modelleri beğendim.

http://urun.gittigidiyor.com/SEIKO-AUTOMATIC-OYSTER-BLACK-ARABIC-SNKA15_W0QQidZZ11706561

http://urun.gittigidiyor.com/SEIKO-FIVE-AUTOMATIC-2008-SERISI-SNKE57K1_W0QQidZZ11811087

Bunlardan birilerini alabilirsiniz.Ama tavsiyem tabiki kutulu ve güvenilir satıcılardan olması yönündedir.Ben size sadece modelleri söyleyebilirim.Nasıl temin edeceğiniz size kalmış.
    Şimdiden hayırlı olsun

• İlginiz için teşekkür ederim. Bu sitede bendeki saatin aynısını buldum.1500Euro istemiş adam. Ben ne kadara satabilirim acaba.

Saatle ilgili arkadaşlar acil satmam gerekiyor.Yardımınızı bekliyorum. İşte saat bunun birebir aynısı.

http://www.chrono24.com/tr/search/index.htm?showid=1342385&dosearch=1&searchexplain=1&SEARCH_ADTYPE_ID=U&MODEL=Bulgari&SORTORDER=1&numresults=185
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ferfecir06

Merhaba Arkadaşlar. Ankarada 2 el saati nerede satabilirim değerinde. BVULGARI bir saat var. Ürünün gerçek değerinide bilmiyorum açıkçası aslında. ARkasındaki yazan modeli yazayım. İSterseniz fotolarınıda eklerim. Verdiğim linkdekine çok benziyor.

BVULGARI
    SD 38 S
    L 2161

http://shop.bulgari.com/bulgari/us/product/product.jsp?prod=CH40WSSDTA

Dünyanın en büyük ikinci el saat sitesi:www.chrono24.com

Sizin için bir arama yaptım:http://www.chrono24.com/tr/search/index.htm?dosearch=1&SEARCH_ADTYPE_ID=U&statbrand=34&searchexplain=1&SEARCH_BRAND_ID=&MODEL=Bulgari+diagono+professional&SEARCH_PMIN=0&SEARCH_PMAX=0&SEARCH_PCURR=EUR&SUCH_MATERIAL_ID=&SEARCH_COUNTRY_ID=&SEARCH_REGION_ID=&ENTERDATE=&SORTORDER=1

Buradan karşılaştırmanızı öneririm.

Bir de bence saatçilere gidin. Ankara'da lüks saat satan pek çok yer vardır. Onlardan da fiyat alın, ama onlar da saati satmak için alacaklarından biraz daha düşük fiyat verirler, ama tabi öncelikle saatçinin ikinci el saat işini yapması gerekiyor. Ankara gibi büyük bir şehirde saat orjinalse paraya çevirebilirsiniz diye düşünüyorum.

• Ebay konusunu yazayım

Ben ebaydan bir önceki sayfada gösterdiğim diesel saati aldım kargo dahil 97 ytl ye gelicek saati alır almaz adam kargoya verdi ve kargo takip numaralarını bana gönderdi ebayda alışveriş yapıcaksanız en önemli şey satıcının yorumlarına bakmak kaç alışveriş yapmış ?kimler niçin olumsuz yorum vermiş?Ebayda dükkanı varmı? vs. Ürünü aldıkdan sonra satıcı ile iletişime geçip saat ücretinin 100 doların altında göstermesini rica edin çoğu yaparVergi vs. olucağını sanmıyorum saatlerden 4 ytl filan alırlar en fazla pul parası vs. içinBen yurtdışından 40-50 kere alışveriş yaptım hiçbirinde sorun yaşamadım gittigidiyor vs. yaşadım yurtdışlında yaşamadım şunu söyliyim yurtdışındaki yabancıların çoğu bizden daha dürüstBen Çinli birinden helikopter alıyordum adama bir işim düstü dedim benim için alırmısın adam 2 gün arastırdı zor bişey istemisdim buldu sonunda fiyatını söyledi ben parayı hesabına gönderdim adam istediğim ürünü göndermese göndermez hiç birşey yapamam elin çinlisi ama parayı gönderdiğim an istediğim ürünü sorunsuz gönderdi böyle güvenilir insanlarBakalım diesel saatimde bu hafta içinde veya haftaya kesin gelir1 sene bunu kullanıcam daha sonra güzel bir seiko alıcam

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.