Şimdi Ara

SAATLER (751. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.909.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 749750751752753
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

helalin var hocam,sonunda üst sabit konu olduk
  • Ya ben şak diye yaptım ama yine de sorayım yönetimdeki arkadaşlara, değişirse kızmayın bana sakın
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

300 liraya Swiss Mountaineer'in hangi modeli mesela?

Bu zevk meselesi ama daha önce begendiginiz 3 model de metal kayisli olduguna göre SM1311 veya SM1220 diyebilirim. Ben silikon veya deri kayisli tercih ediyorum 245TL ye SM1344 favorim.

Harry Kewel yarin isimiz cok zor:(
  • Yarın işimiz bile yok o başka mevzu da

Fikir edinmek için sordum ben de zaten elbette zevkler farklı...
  • SM1311 güzel bayağı beğendim...HB'de havale ile 295 TL...
  • saate o kadar para veriyormusunuz gerçekten ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: polish

quote:

Orijinalden alıntı: harun9992001
    Evet alacagım saat orient ft0000b1 aslında klasik bir saat isteği ile yola çıkmıştım ama bu saatin yarı iskelet olması, büyük bir saat olması, power reverse olması ön ve arka camın safir olması düşünmem için yeterli sebepler oldu.
    Fiyatını tam olarak konuşmadım ama pazarlığa göre 450-500 arasında bir olacak.mekanizmanın kalitesini bilemem ama parasını hakeden bir saat diye düşünüyorum.
     SAATLER

güzel seçim,

mekanizması çok iyidir, mekanizmaya güvenin, sizi yarı yolda bırakmaz.

bendede iskelet olmayanı var, lelocle ayarındaki isviçre saatlerine taş çıkartır.

Bugün saati aldım.beni şaşırtmadı güzel bir saat.tek şaşırdığım şey mekanizma fotoğraflarda görünenden daha küçük özellikle pandülü gözüme küçük göründü fotolarda kocaman görününce öyle oldu sanırım hamilton ve tissotlarda da aynısını yaşamıştım tissot lelocle yi elime aldığımda şoka uğramıştım ne kadar küçük diye.yarın fotoları ekliyecem umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun9992001 -- 24 Ekim 2010; 1:16:22 >

• Hayırlı olsun Harun, fotoları bekliyoruz...
  • quote:

Ya ben şak diye yaptım ama yine de sorayım yönetimdeki arkadaşlara, değişirse kızmayın bana sakın

Maalesef geri almak zorundayım arkadaşlar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: polish

quote:

Evet alacagım saat orient ft0000b1 aslında klasik bir saat isteği ile yola çıkmıştım ama bu saatin yarı iskelet olması, büyük bir saat olması, power reverse olması ön ve arka camın safir olması düşünmem için yeterli sebepler oldu.
    Fiyatını tam olarak konuşmadım ama pazarlığa göre 450-500 arasında bir olacak.mekanizmanın kalitesini bilemem ama parasını hakeden bir saat diye düşünüyorum.
     SAATLER

güzel seçim,

mekanizması çok iyidir, mekanizmaya güvenin, sizi yarı yolda bırakmaz.

bendede iskelet olmayanı var, lelocle ayarındaki isviçre saatlerine taş çıkartır.

Bugün saati aldım.beni şaşırtmadı güzel bir saat.tek şaşırdığım şey mekanizma fotoğraflarda görünenden daha küçük özellikle pardülü gözüme küçük göründü fotolarda kocaman görününce öyle oldu sanırım hamilton ve tissotlarda da aynısını yaşamıştım tissot lelocle yi elime aldığımda şoka uğramıştım ne kadar küçük diye.yarın fotoları ekliyecem umarım

Çok iyi bir seçim yapmışsın arkadaşım. bu modeli yaklaşık 1 senedir kullanıyorum çok hoş ve kaliteli.

• quote:

Cevap yazdım bile ona ben

Nereye taşıyalım konuyu ?

Ee bu kıyağına bende pm'yi bırak satıcıyı tutup kulağından getirmezmiydim Bu bile bir başlangıç kısada sürse...

Böyle asil bir hobinin veya kimi arkadaşların tutkusunu, hangi sucuğu tavsiye edersiniz veya beyler ev kız dolu gibi konularla dolu (ki bende müdavimiyim geyik muhabbetlerinede) bir yer olmamalıydı. Sağolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g_boz -- 24 Ekim 2010; 3:58:11 >

• Saat işinden pek anlamıyorum, dolayısıyla linkte bulunan saat için fikirlerinizi merak ediyorum:
    http://getir.net/xia
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostie

Saat işinden pek anlamıyorum, dolayısıyla linkte bulunan saat için fikirlerinizi merak ediyorum:
    http://getir.net/xia

Çin malı 10 usd saatlerden sanırım. Yeni moda bu saatlere German falan demek.
    35 Jewel mekanizma nedir yahu!
  • Beyler swatch marka 92 model saatimi bakıma vermeyi düşünüyorumda camın alt kısmında küçük bi çatlak var değişecek cam tabiki fakat chrono lardada sorun var tahminen ne kadara patlar bana (saatin arkasında kapak yok bu arada )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ecstacy of Gold -- 24 Ekim 2010; 10:18:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: g_boz

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vertas

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vertas

Arkadaşlar bu saati satan bir yer bir türlü bulamıyorum. internette gg gibi ikici el sitelerdede satan yok. Bunu getirtebilecek birini nasıl veya nereden bulabilirim acaba?
    Seiko 5 Sports Military Automatic SNZG05J1
     SAATLER

İstanbuldaysan doğubank 5. katta çok sağlam bir Seiko cu vardır
    istediğin modeli getirir artı Sirkecideki diğer seiko satan saatçilerdende bilgi alabilirsin

ps; güzel saat

Malesef İstanbulda değilim internetten aramaya devam edeceğim artık. Teşekkürler cevap için.

oke modeli not alıyorum perşembe günü sirkecide işim var

seikoculara uğrayıp sorarım sondurumu burda yazarım

@ vertas Hocam bütün sirkecideki seikocuları gezdim tek bir yerde adam

1 ay sonra gelirdedi 550 TL de fiyat verdi diğer bayiler bu model fazla tutmadı

diyerek fazla getirmemişler otomatik mekanizma 48 saat sonra komple duruyor

ve sonra tekrar ayar yapman gerekiyor dedi adam 7-8 tane sattığını fakat artık

türkiyede bulamıyacağını söyledi ona yakın 1 tane buldum 350 TL çekti adam

fakat bunun yerini tutmaz bu gün en az 10 tane saatçiye girmişimdir

Üstad kendini niye o kadar kastın ki otur bilgisayarın başına yak sigarını ver siparişini

http://cgi.ebay.com.sg/SEIKO-5-AUTOMATIC-100M-OYSTER-BLK-WATCH-SNZG05J1-JAPAN-/370255848121

@vector x-31 arkadaşım çok sağol zahmet edip ilgilendiğin için. Mekanizması haakında söyledikleri doğruysa 400 lira verilmez zaten. Gerçi bu saatin mekanizması 7s36 daha önce almayı düşündüğüm snzg11j1 - k1 ile aynı. o saat uygun fiyatlara var aslında 200 tl civarı ama onun kadranı çok kalabalık durduğu için buna yönelmiştim. Birbirinin ikizi saatler için bu kadar farklı fiyat çekmeleri ilginç. Bu arada ebayde var evet ama 100 doları aştığı için gümrük vb girer diye uğraşmak istemedim. Belki 200-300 tl lik quartz saatlere yönelebilirim. Yorum yazan herkese teşekkürler

• Arkadaşlar aldığım orient saatin fotoğraflarını yayınlıyorum.Lütfen nazar değirmeyiniz.Önce Maşallah deyip sapmasının az olmasını dileyiniz. fotoğraflar için biraz uğraştım yakın çekim olanlar ters objktif metodu ile çekildi bulanıklık varsa o yüzdendir

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun9992001 -- 24 Ekim 2010; 20:46:58 >

• Maşallah maşallah Kaça maloldu bu güzellik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Maşallah maşallah Kaça maloldu bu güzellik

450 tl
  • quote:

quote:

Maşallah maşallah Kaça maloldu bu güzellik

450 tl

Bayağı beğendim de deri kayış düşündürüyor, koku filan olur mu diye? Şubat ayında biraz saat alacağım, bakalım...
  • Aynı Orient'in beyaz kadran + çelik kordonlusu yolda geliyor inşallah :)

SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCEO -- 24 Ekim 2010; 21:47:27 >
  • 
Sayfa: önceki 749750751752753
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.