Şimdi Ara

SAATLER (750. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.909.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 748749750751752
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aşağıdaki saatler hakkında ve romanson markası hakkında fikirlerinizi alabilir miyim? teşekkürler...

Romanson RS2517HMWA2 Erkek Kol Saati

Romanson RS2519FMWA2 Erkek Kol Saati

Romanson RS2511HMWA2 Erkek Kol Saati

• Arkadaşlar bir süredir devam eden saat seçme sürecini yarın sonlandırıyorum.Siz bu satırları okurken ben saatimi çoktan almış olacağım Öncelikle otomatik arka kapağı cam ve klasik bir model almak üzere yola çıktım fiyatı 1000tl altı olacaktı. ilk hedefim tissot le locle classic modeli idi bunun için ankarada bir saatçiye gittim(ismini vermiyorum) ve saati görmek istediğimi söyledim saatin elinde olmadığını ama kesin alacaksam saati getirtebileceğini fiyatıda kesin alacaksan söylerim demeye getirdi.Bende saati almayacağımı fiyatıda söylememesini söyleyerek ayrıldım.Bunun akabinde lüks saat satan mağazalara ve isviçre saatlere karşı bende bir soğukluk oluştu. en iyi mekanizmaları onlar yapabilirdi ama bu kadar fiyat değermi diye düşünmeye başladım.
     SAATLER

Farklı arayışlara girdim tabi. fakat replica saatleri nedense hiç düşünmedim.Boluvanın aşağıdaki modeli dikkatimi çekti fakat 600 tl yi bu saate vermek istemedim
     SAATLER

Daha sonra pulsarın aşağıdaki modelini buldum fiyatı da 300 tl civarı idi.tam niyeti bozmuşken forumdan bir üstat başka bir saat önerdi.
     SAATLER

Evet alacagım saat orient ft0000b1 aslında klasik bir saat isteği ile yola çıkmıştım ama bu saatin yarı iskelet olması, büyük bir saat olması, power reverse olması ön ve arka camın safir olması düşünmem için yeterli sebepler oldu.
    Fiyatını tam olarak konuşmadım ama pazarlığa göre 450-500 arasında bir olacak.mekanizmanın kalitesini bilemem ama parasını hakeden bir saat diye düşünüyorum.
     SAATLER

Araştırırken gördüğüm orientin diğer bir modeli çok hoşuma gitti açıkçası.kasa çapı 44 mm sanırım büyük ve klasik bir saat.Tr de varsa 300-400 tl civarı fiyatı olduğunu tahmin ediyorum.
     SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun9992001 -- 22 Ekim 2010; 23:04:40 >

• @harun9992001 hocam yaş kaç bilmiyorum fakat bu saatler biraz ihtiyar işi

kolda fazla güzel duracağını zannetmiyorum yinede zevkler ve renkler

tartışılmaz felsefesinden yola çıkarak tercihine saygı duyarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

@harun9992001 hocam yaş kaç bilmiyorum fakat bu saatler biraz ihtiyar işi

kolda fazla güzel duracağını zannetmiyorum yinede zevkler ve renkler

tartışılmaz felsefesinden yola çıkarak tercihine saygı duyarım

gösterdiğim siyah orientte mi yaşlı işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: principino

quote:

Orijinalden alıntı: g_boz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: g_boz

quote:

SAATLER

bu saatten almayı düşünüyorum (seiko sportura SNA481P1) .gitti gidiyordan alacağım ama orjinalliğinden şüpheliyim daha önce alan varmı yada sağlam bi satıcı tavsiye edebilecek

Bendede bu saatin çelik kordonlusu var (gittigidiyordan orjinal diye aldım... orjinal beyaz kutusu kaşeli belgeleri vs. umarım gerçektir) ama arada sırada deri kordonda kullanmak istiyorum. Ankarada bu kordonun orjinalini makul fiyata nereden alabilirim...

hayırlı olsun güle güle kullanın.hangi satıcıdan ne kadara aldınız mahsuru yoksa yazabilirmisiniz bide herhangi bir seiko bayisine gösterdinizmi.yukarıda yazan arkadaş gitti gitiyordaki seikolar fake demiş açıkçası karasız kaldım alıp almamakla ilgili ...

Satıcı çok ilgili değil saati satana kadar her sorumu cevapladı ama sattıktan sonra sorularımı cevaplamak bir yana hayırlı olsun bile demedi ama saati çıtır çıtır ankarada özellikle bir saat zincir mağazasını kordonu kısaltmak için götürdüğümde baktıracağım, netleşir sana bilgi veririm. satıcıyı pm attım

tamam sağol bekliyorum msjını

Bugün saati bir alışveriş merkezindeki uğur saatçiliğe götürdüm hem işimi yaptırdım hemde kontrol ettirdim gerçekten ilgili bir firma ayrıca seiko-frank müller-tag gibi ürünlerin bayisi, saati bakan usta gözüne küçük bir dürbün sıkıştırdı evirdi çevirdi orjinal olduğunu söyledi hatta sahte olabilecği konusunda ısrar ettim oda ısrar edince içim ferahladı. Saatin kutusundan garanti belgesi, kartvizit büyüklüğünde imzalı kaşeli bir şey çıktı, kutusuda beyaz orjinal kutusuydu dostum. Ama beni kıllandıran konularda şunlar; saat bana direk çinden adresime geldi, çin kelimesi bile saat orjinal olsada ürkütüyor ve 190 tl'ye aldım bu fiyata ebay'da bile vermiyorlar.. Zaten bu saaten sonra taklit bile olsa Ankaranın en baba saat firmalarından biri anlamadıktan sonra varsın taklit olsun gam yemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g_boz -- 23 Ekim 2010; 0:04:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

beyler dün bu saati 1300 tl den 1000 tl ye düşürdüm

sizce değermi yoksa daha ucuza başka yerlerden bula bilirmiyiz

SAATLER

sitenin linki ;http://www.saatvesaat.com/urun.asp?id=28435&urun=Hamilton+HM77612333

pilli khaki eto.
    para sizin ama, ben çelik kordonlu otomatik regatta için bile, 1300 lira fiyat almıştım, pilli hamiltona bence 1000 lira verilmez.

ayrıca gösterdiğiniz saat yurtdışında 300 usd (450 TL)

• quote:

Orijinalden alıntı: harun9992001
    Evet alacagım saat orient ft0000b1 aslında klasik bir saat isteği ile yola çıkmıştım ama bu saatin yarı iskelet olması, büyük bir saat olması, power reverse olması ön ve arka camın safir olması düşünmem için yeterli sebepler oldu.
    Fiyatını tam olarak konuşmadım ama pazarlığa göre 450-500 arasında bir olacak.mekanizmanın kalitesini bilemem ama parasını hakeden bir saat diye düşünüyorum.
     SAATLER

güzel seçim,

mekanizması çok iyidir, mekanizmaya güvenin, sizi yarı yolda bırakmaz.

bendede iskelet olmayanı var, lelocle ayarındaki isviçre saatlerine taş çıkartır.

SAATLER

• Arkadaşlar biri cevap verirse çok sevinirim, ben aşağıda linkini verdiğim saati çok beğeniyorum ve bu saate sahip olmayı çok istiyorum. Ancak benim saate verecek o kadar param yok, fiyatı çok çok yüksek biliyorsunuzdur.. Bu yüzden replikasını alabilirim diye düşündüm, türkiyeden bir sitede replikasını buldum ama tam 450 dolar!! Replika bir saate 450 dolar verilir mi? Replikaların da iyisi kötüsü mü oluyor?

http://www.tagheuer.com/the-collection/carrera/men/automatic-chronograph-tachymetre/index.lbl?w=CV2010.BA0786

replikasıda aynı görüntüde o da burda.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakannn1907

Teşekkür ederim,saat otomatik yani solda görülen power kısımı en düşük seviyeye gelince kendiliğinden duruyor,buda yaklasık
    kullanmaz isem 1 hafta gibi bir sürede oluyor.

makinesi çin,
    inşallah sizi yarı yolda bırakmaz.
    1 haftalık power reserve süresi ise imkansız, inhause kalibre kullanan bazı isviçre saatleri bile 7 gün power reserve süresine ulaşamaz. orada bir yanlışınız olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.ulus

Arkadaşlar biri cevap verirse çok sevinirim, ben aşağıda linkini verdiğim saati çok beğeniyorum ve bu saate sahip olmayı çok istiyorum. Ancak benim saate verecek o kadar param yok, fiyatı çok çok yüksek biliyorsunuzdur.. Bu yüzden replikasını alabilirim diye düşündüm, türkiyeden bir sitede replikasını buldum ama tam 450 dolar!! Replika bir saate 450 dolar verilir mi? Replikaların da iyisi kötüsü mü oluyor?

http://www.tagheuer.com/the-collection/carrera/men/automatic-chronograph-tachymetre/index.lbl?w=CV2010.BA0786

replikasıda aynı görüntüde o da burda.

replikanın bir standartı yokki,
    çinde, sadece shanghai bölgesinde en az 40 tane replika saat üreten atölye var. hertürlü saatin replikasını üretiyorlar. birinin elinden çıkanla, diğerinin elinden çıkan bir olmuyor. replika saat şans işidir,
    çok para verirsin ama elinde patlar, yada çok cüzi bir rakama alırsın, ama taş gibi çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: egunns

geçen sezondada karakterlerin birkaçında iwc vardı
    sponsorlardan biri pırlant galiba

quote:

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

Ezel'de ki Kenan Birkan (Haluk Bilginer) karakteride IWC kullanıyor, bu bölümde bunu öğrenmiş olduk.

SAATLER

evet, sponsorlardan biri pırlant. dizinin bitiminde geçen sponsorlara dikkt edin, orada vardı.
    zaten iwc'leri gözümüzün içine sokarak gösterdiklerinden dolayıda, bir saat sponsorları olduğu belli olmuştu.

merak ettiğim şey ise;
    çekimden sonra saatleri geri topluyorlarmı?
    Haluk Bilginer'in peşinden koşuyorlarmış..

-Haluk abiiii
    -?
    -abi saat kaldı, vermeyi unuttun, patron kızıyo sonra
    -
    -çizik falan yok dimi abi
    -
    -kızma abi, Cansu hanımla güreşirken, karyolanın demirine falan çarpmışsa diye...
    -

• her türlü casio tommy hilfiger marka saat modelleri temin edilebilir.
  • g_boz, aldığın seikonun gg satıcısını pm atarmısın biz de bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: polish

quote:

Orijinalden alıntı: hakannn1907

Teşekkür ederim,saat otomatik yani solda görülen power kısımı en düşük seviyeye gelince kendiliğinden duruyor,buda yaklasık
    kullanmaz isem 1 hafta gibi bir sürede oluyor.

makinesi çin,
    inşallah sizi yarı yolda bırakmaz.
    1 haftalık power reserve süresi ise imkansız, inhause kalibre kullanan bazı isviçre saatleri bile 7 gün power reserve süresine ulaşamaz. orada bir yanlışınız olmasın?

şimdi kutudan saati cıkardım da haklısın, abartmısım :)
    saat durmus :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukefe

arkadaşlar aşağıdaki saatler hakkında ve romanson markası hakkında fikirlerinizi alabilir miyim? teşekkürler...

Romanson RS2517HMWA2 Erkek Kol Saati

Romanson RS2519FMWA2 Erkek Kol Saati

Romanson RS2511HMWA2 Erkek Kol Saati

Eger bu ücünden birini alacaksaniz 1.si derim. Romanson kötü saat degil ama 600 felan da etmez kesinlikle, suan 200TL olmasi gereken fiyat. Zira bir 100TL daha verseniz gercek Isvicre mali saat de alabilirsiniz (Swiss Mountaineer).

Bütceniz 200 ise Seiko'lara bakin derim.

• 300 liraya Swiss Mountaineer'in hangi modeli mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

g_boz, aldığın seikonun gg satıcısını pm atarmısın biz de bakalım...

Atarım ama bir şartla şu bizim konuyu artık konu dışından kurtarırsanız Atılmıştır
  • Cevap yazdım bile ona ben

Nereye taşıyalım konuyu ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Cevap yazdım bile ona ben

Nereye taşıyalım konuyu ?

en azından konudışında üst sabit konu olsa mesela
  • 
Sayfa: önceki 748749750751752
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.