Şimdi Ara

SAATLER (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.906.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lise öğrencisiyken 1989-92 yıllarında Beyazıt Meydanı'nda kitap ve fotoğraf makinesi satmışlığım var. o vakit saatçileri görürdüm ama nedense pek ilgilenmemiştim. saat merakına sonradan kapıldım :)
  • Saat tasarımcılarından birinin seyahat edenler (ve parası çok olanlar) için yaptığı ilginç bir tasarım.

SAATLER
  • Kalp atislarini olcen sportif saglam ve kaliteli bir saat ariyorum
    Bu tarz bir saat kullanmis olan veya bilgisi olan ve bana marka onerebilecek biri varmi?

NOT: normal saat degil spor yaptigim zamanlar kullanicagim ve en onemli ozelligi kalp atislarini duzgun olcebilmesi olmali.
  • Başta Yiğit Tuna Bey olmak üzere bu güzel konuya emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Bu saati internette en uygun 370 ytl ye bulabildim daha ucuza bulabilceğim bir yer var mı?Bu saat verilen parayı hakeder mi ?

SAATLER
  • Sizce saatlerde en iyi mekanizma olarak hangisidir?
    -automatic
    -kinetic
    -eco_drive(ışık enerjisi)

Açıkçası bana automatic olarak geliyor.Çünkü diğerlerinde pil olayı gene varmış ışık enerjisi veya kinetik enerjiyle çalışan saatler bu iki çeşit enerjiyi pile depoluyorlarmış böylece çalışmaya devam ediyormuş.

Evet görüşünüz nedir?
  • Saatler söz konusu olduğunda aslında "en iyi" diye bir şey yok.

İhtiyaca ve duygulara göre iyi saat vardır.

Saniyeler bile önemliyse pilli saatler en iyisidir,
    Kişisel zamanın ruhunu kolunuzda taşımak istiyorsanız en iyisi otomatik saatlerdir.

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bizantolog -- 25 Haziran 2008; 17:59:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eaglesss

Başta Yiğit Tuna Bey olmak üzere bu güzel konuya emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Bu saati internette en uygun 370 ytl ye bulabildim daha ucuza bulabilceğim bir yer var mı?Bu saat verilen parayı hakeder mi ?

SAATLER

istanbuldaysan sirkeci millenium optiğe bi bak.saatimi oradan nakit 430 ytl ye almıştım ve her kurşunu hak ediyor.bu fiyata tissot tan daha kaliteli bir saat alamazsın.yani bence o saati al kardeş

• buda resmi

SAATLER
  • http://www.prestigetime.com/item.php?item_id=3403

yukardaki linkteki saati de çok beğendim acaba bu saatin replikası varmıdır? varsa da nerelerde bulunur bu tür replika saatler?
    Yalnız saati görmek istiyorum o yüzden de alışveriş sitelerinden almak istemiyorum.
  • ilginç tasarımlı saatlere bir örnek daha:

SAATLER
  • Ankara dayım,biraz araştıralım en uygunu en iyi faiyata bulunca alırız.
    quote:

Orjinalden alıntı: agisol

quote:

Orjinalden alıntı: eaglesss

Başta Yiğit Tuna Bey olmak üzere bu güzel konuya emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Bu saati internette en uygun 370 ytl ye bulabildim daha ucuza bulabilceğim bir yer var mı?Bu saat verilen parayı hakeder mi ?

SAATLER

istanbuldaysan sirkeci millenium optiğe bi bak.saatimi oradan nakit 430 ytl ye almıştım ve her kurşunu hak ediyor.bu fiyata tissot tan daha kaliteli bir saat alamazsın.yani bence o saati al kardeş

• Victorinox'un kurmalı modelleri hakkında bilgisi olan var mı?

Mekanizmaları ETA 6498.

Bu saati kullanan var mı? Bir sorun yaşayan var mı?

SAATLER

SAATLER
  • ilginç tasarımlı saatlere bir örnek daha (Franz Wolff):

SAATLER

aynı saat, bir dergiden:

• dostlarım bu saat mekanizma fiyat performans nasıl?

Timberland TMQT7122102

220ytl... garantili..Amerikan malı sanırım..uygun satan varsa alayım..

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerdalg -- 29 Haziran 2008; 22:48:36 >
  • ADIDAS D 42 1 0278-102

hocam ben bu aleti aldım nasıuldır bi yorum yapsanız
  • Beyler bu topiği fazla takip edemiyorum, saatler hakkında pek bilgim yok ama saatleri çok seviyorum yeni bir model aldım sizce nasıl? yorum yaparsanız sevinirim.

http://www.casiomarket.com/index.php?p=show&pid=762&k_id=10&kn=Edifice

220 ytl'e aldım saati
  •  SAATLER

model:Congo platinum

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATOM ANT -- 30 Haziran 2008; 13:36:14 >
  • Arkadaslar ingiltere (londra) daki saat fiyatlari hakkinda bilgisi olan varmi, turkiyeye gore fiyatlar nasildir .. yada su su markalar daha ucuzdur dediginiz bildiginiz urunler ?

tesekkurler simdiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: bo2a

Arkadaslar ingiltere (londra) daki saat fiyatlari hakkinda bilgisi olan varmi, turkiyeye gore fiyatlar nasildir .. yada su su markalar daha ucuzdur dediginiz bildiginiz urunler ?

tesekkurler simdiden

buradan ucuzdur.oradan saat mi getireceksin?
  • up
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.