arkadaşlar size bi sorum olcak bende rolex marka bi saat var orijinal olup olmadığını bilmiyorum hediye gelmişti yardımcı olabilecek arkadaş varsa bana bi pm den yazsın teşekkür ederim şimdiden
@Yiğit bey tekrar hoşgeldiniz ve geçmiş olsun. Umarım sağlıkla ilgili bir sıkıntınız kalmamıştır.
Yavaşlayan başlığı hızlandırmak için ilk soruyu ben sorayım istedim. Burada bolca Tag Heuer muhabbeti yaptık ve Carrera konusunda epeyce bilgi sahibi olduk. Ama ben özellikle Autavia modelini merak ediyorum. Sanırım bazı özellikler(hangisi bilmiyorum)açısından ilkleri başlatan bir model.
Orjinali ve varsa replikası hakkında bilginiz var mı?
Yiğit Bey öncelikle bu kadar bilgilendirici bir konu açtığınız için sizi tebrik ederim. Danışmak istediğim bir konu var yardımcı olursanız memnun olurum.
Yurtdışından alınmış, kullanılmış Seiko Sportura Limited Edition SLQ017 ve TAG Heuer Classic 2000 için Türkiye şartlarında ne kadar fiyat talep etmeliyim? Saatler iyi - çok iyi arası denilebilecek kondisyonda. TAG standart bir model fakat kısıtlı sayıda özel üretim Seiko için zaman geçtikçe değerinin artması gibi bir durum varmıdır? Teşekkürler.
Yiğit Bey bende bunu sormuştum. Gonur arkadaşımız cevap verdi ama birde sizin fikrinizi almak isterim. Birde 2.El saat satışı için ne tarz bir yöntem önerirsiniz? GG Sahibinden Chrono24 disinda opsiyonlar varmıdır?
Burada özel bir soru sorma stili mi var acaba, yukarıda resimleriyle beraber SEİKO ARCTURA serisi icin ne düşündüğünü sordum bilgili arkadaşların 10 gün geçmiş bakan gören yok
işin ustaları gelinceye kadar canınnız sıkılmasın diye bir yanıt vereyim:
ben seikolardan pek anlamam ama pilli saatleri almamak lazım. mekanik saatler en güzeli. (tabii bence.)
Arkadaşlar size 3 sorum olacak..
1-Saatimde "JAPAN MOVT" yazıyor..ne demek?
2-Tavsiye edebileceğiniz gösterişli büyük tokalı bi kol saati var mı? Fiyatı ucuzu olsun
"1957'de ilk kez maaşımla babama Omega marka bir saat aldım. Maaşım 320 liraydı, saate 290 lira vermiştim. Vefatından sonra saat yine bana kaldı, sahnede hep o saati takarım, babamı yanımda hissetmek için."
Hürriyet, 22.03.2005, sayfa 4.
arkadaşlar bir süre sonra deri kayışlar kokmaya başlıyor ne yapmak lazım bilen varmı ?
arkadaşlar şu saat satılıyor mu?
heroes dizisindeki sylar ın saati ayrıca 12 den sonra 13 14 15 diye yazmışlar küçük küçük yanlarına oda ilgimi çekti
@utkuzu,
Cok az ılık suya iki parmak arap sabunu karıştırın. sonra temiz bir bezi suyun içine sokup ardından iyice sıkın. ilk önce bu ıslak bezle silin arkasından kuru ve temiz bir bezle iyice kurulayın. bir deneyin :)
@y.ulus,
o saatin yapımcısı Hamilton diye bir firma olmalı. bu şirket filmlere özel saatler üretmesiyle ünlü. şimdiye kadar 67 tane filmin oyuncularına saat üretmişler.
sylar'ın saatini de bu firma üretmiş olmalı, ellerindeki model şu (ufak tefek farklılıklara rağmen aynı tip):
otomatik saatlerde arkadan bakınca hemen göze çarpan içi yaylı sağa sola hızlıca salınan parçanın ortasındaki pembe taşın bir işlevi var mı?Yoksa görüntü olsun diye mi koymuşlar?