Şimdi Ara

SAATLER (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen katılıyorum,bir kompleks,bir yarış,forumu amacından uzaklaştırdı,burayı kendi amaçları-menfaatleri doğrultusunda kullanmaya kalkıştı,
    quote:

Orjinalden alıntı: secretxsecret

Yiğit beyin foruma girmemesinin açık ve net bir şekilde tek nedeni var oda : Azizim önceki sayfaları okursanız anlarsınız...Neyin uğraşısı ve neyin yarışında anlamadım ama amacına ulaştığı kesin öldürdü işte formu sayın azizim ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: uskan

aynen katılıyorum,bir kompleks,bir yarış,forumu amacından uzaklaştırdı,burayı kendi amaçları-menfaatleri doğrultusunda kullanmaya kalkıştı,
    quote:

Yiğit beyin foruma girmemesinin açık ve net bir şekilde tek nedeni var oda : Azizim önceki sayfaları okursanız anlarsınız...Neyin uğraşısı ve neyin yarışında anlamadım ama amacına ulaştığı kesin öldürdü işte formu sayın azizim ..

ne alakası var anlamadım benim ne menfaatim olabilir birileri bana maddi anlamda destekte mi bulunuyor ayrıca yiğit tuna bazı konularda yanlış bilgilere sahip bende bunu ifade etmek istiyorum bu konuda benden başka kimse yiğit tuna ile herhangi bir konuda tartışmaya girmedi yiğit tuna ne derse kabul ediyorsunuz halbuki tartışmaya müsait bilgiler öne sürüyor bazı insanları ister istemez yanlış yönlendiriyor.bende buna karşı çıkıyorum.bu topicten bir kişi böyle saçma bahanelerle ayrılmaz.belki yiğit tunanın kendisini meşgul ettiği bazı konular vardır.benden dolayı ayrılıyorsa pes doğrusu ne diyeyim...hodri meydan gelsin yine tartışmalar ile topici devam ettirelim.bu topic ancak farklı düşüncelere ve bilgilere sahip insanların var olmasıyla faydalı hale gelir.tartışmalar olacak ki en doğrusunu bulalım koyun gibi herşeyi aynen tastik etmekle hiçbirşey kazanılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 23 Mayıs 2008; 10:20:16 >

• böyle bir cevap gayet normal,siz daha durumu kavrayamamış ve bizleri-diğerlerini saf-koyun yerine koymuşsunuz,halbuki buradaki kişiler saat konusunda değilsede genel anlamda belli bir düzeyde ve kim ne yazıyor ve cevap veriyorsa bunun altının dolu olup olmadığına, gerekçelerine bakıp yorumlayıp gerekirse ikna olabiliyorlar,bu durumda bunu anlayabilmek için saat konusunda ileri düzeyde bilgi sahibi olmaya gerek yok,mantığınızla bu sonuca ulaşabilirsiniz,ancak sizin yaklaşımınız,bilgileriniz doğru olsa bile genelde gerekçesiz yorumlanmamış,ham bilgiler şeklinde olup,bu nedenle inanıp inanmama arasında gidilip gelinecek bilgiler şeklinde kalabiliyor,ayrıca cevap tarzınız da karşıyı küçümseyen ve her mesajınızda,yerli yersiz (özellikle ilk mesajlarınız,sonrakilerde birazda etrafdan gelen tepkilerden dolayı azalttınız) "" bu sembolle herkese fırça atan tarzda olduğu için itici olabiliyor.bunların dışında bazı konularda alınganlık gösterip konuyu uzatıp hırslanıyor ve küçük oyunlar içerisine giriyorsunuz,geriye dönük mesajlarda bunların hepsini görebilirsiniz,halbuki olabilir herkes herşeyi bilemez fikirlerinizi gerekçeleri ile ispat ederek düzeyli bir tartışma yapsanız kimse itiraz etmez ve haklı olduğunuz yerlerde gerekli desteği alırsınız,menfaat konusunda ise, malum konu reklamını yapar gibi belli adrese-yere kişileri yönlendirip,(somut bir örnek breitling marka saat
    ,fiyatıda 400 ytl idi,adres yokdu ama herkes gibi bende tahmin ettiğim için ilgili adrese baktım ve saati buldum,fiyatıda öyleydi) karşı çıkan oluncada sonuna kadar o kişiyi savununca ister istemez insanlarda böyle fikirler oluşabiliyor ve etki-tepki durumu gündeme gelebiliyor.son olarakda hatırlarsan bir kere alıntı yapıldığı için yine belli kişiye tepki göstermiştin, halbuki günümüzde çoğu işler bu şekilde yapılıyor,önemli olan bunu bulup,yorumlayıp,ikna edici şekilde karşlı tarafa sunabilmektir,mesela ben neden böyle bir şey yapamıyorum,çünkü bu konuda yeterli alt yapım yok,yani olay kopyala yapıştırdan ibaret değil.burada amacım seni yermek,kırmak, değil, durumu özetlemekdi,bu nedenle eğer istemeden kırdıysamda özür dilemesini de bilirim.bu sanal ortamda kimse her ikinizide gerçekde tanımıyor,sadece yazışma şekliyle saf'lar beliriyor,yoksa kimse kimsenin düşmanı değil elbette. yiğit tuna belkide uygun olmadığı için foruma girmiyordur,bu böyle bile olsa bu durum yukarıdaki gerçekleri gizlemiyor ve bu tepkiyi durumdan rahatsız olan arkadaşların rahatsızlıklarının dışa vurumu olarak yorumlayabiliriz.teşekkürler.
    quote:

Orjinalden alıntı: Azizim

quote:

Orjinalden alıntı: uskan

aynen katılıyorum,bir kompleks,bir yarış,forumu amacından uzaklaştırdı,burayı kendi amaçları-menfaatleri doğrultusunda kullanmaya kalkıştı,
    quote:

ne alakası var anlamadım benim ne menfaatim olabilir birileri bana maddi anlamda destekte mi bulunuyor ayrıca yiğit tuna bazı konularda yanlış bilgilere sahip bende bunu ifade etmek istiyorum bu konuda benden başka kimse yiğit tuna ile herhangi bir konuda tartışmaya girmedi yiğit tuna ne derse kabul ediyorsunuz halbuki tartışmaya müsait bilgiler öne sürüyor bazı insanları ister istemez yanlış yönlendiriyor.bende buna karşı çıkıyorum.bu topicten bir kişi böyle saçma bahanelerle ayrılmaz.belki yiğit tunanın kendisini meşgul ettiği bazı konular vardır.benden dolayı ayrılıyorsa pes doğrusu ne diyeyim...hodri meydan gelsin yine tartışmalar ile topici devam ettirelim.bu topic ancak farklı düşüncelere ve bilgilere sahip insanların var olmasıyla faydalı hale gelir.tartışmalar olacak ki en doğrusunu bulalım koyun gibi herşeyi aynen tastik etmekle hiçbirşey kazanılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de-ka -- 23 Mayıs 2008; 12:37:23 >

• 1-ben cevapları kısa ve öz karşı tarafın anlayabileceği şekilde teknik terimler katmandan anlaşılır bir şekilde veriyorum.eğer karşı taraf bunu anlamıyorsa teknik terimler içeren cevapları da anlayamaz.2-koyun yerine koyduğum kişiler herkes değil mesajımı çarpıtma birkaç kişi.3- bu sembol ile ilgili en ufak bir tepki almadım oturduğunuz yerden uydurmayın.bu sembolu karşı tarafı uyarmak maksadıyla koyarım mesela bir kişi herhangi bir siteden saat almak istediğinde bu işareti koyup bir nevi uyarıda bulunurum ama senin niyetin kötü ise yapacak başka bir şey yok.4-insanların saat almak için herhangi bir adres veyahut site talep ettiklerinde tabiki arkadaşımın sitesini vereceğim çünkü ülkemizde replica saat konusunda ondan daha güvenilir bir satıcı yok.varsa sen söyle insanlar o kişilerden alsın yoksa sus!!!yiğit tuna bu konuda devamlı eleştiride bulunuyor sor bakalım kendisi bu saatleri nereden alıyor cevabı duyunca sakın utanma.5-kopyala yapıştır tekniği ile veriliyorsa tembellik yapma sende araştır biraz saatler konusunda bilgin olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 23 Mayıs 2008; 14:07:59 >

• quote:

1-ben cevapları kısa ve öz karşı tarafın anlayabileceği şekilde teknik terimler katmandan anlaşılır bir şekilde veriyorum.eğer karşı taraf bunu anlamıyorsa teknik terimler içeren cevapları da anlayamaz.2-koyun yerine koyduğum kişiler herkes değil mesajımı çarpıtma birkaç kişi.3- bu sembol ile ilgili en ufak bir tepki almadım oturduğunuz yerden uydurmayın.bu sembolu karşı tarafı uyarmak maksadıyla koyarım mesela bir kişi herhangi bir siteden saat almak istediğinde bu işareti koyup bir nevi uyarıda bulunurum ama senin niyetin kötü ise yapacak başka bir şey yok.4-insanların saat almak için herhangi bir adres veyahut site talep ettiklerinde tabiki arkadaşımın sitesini vereceğim çünkü ülkemizde replica saat konusunda ondan daha güvenilir bir satıcı yok.varsa sen söyle insanlar o kişilerden alsın yoksa sus!!!yiğit tuna bu konuda devamlı eleştiride bulunuyor sor bakalım kendisi bu saatleri nereden alıyor cevabı duyunca sakın utanma.5-kopyala yapıştır tekniği ile veriliyorsa tembellik yapma sende araştır biraz saatler konusunda bilgin olur.

Sadece 4 hakkında birşeyler söyleyebilirim: Arkadaşınızın sattığı saatler resimlerden göründüğü kadarıyla pek iyi değil.

Paylaşım ise bu ara hiç iyi gitmiyor başlıkta. Önemli olan tartışabilmek, forumun da amacı bu. Seviyeli bir paylaşım ortamı herkesin işine gelir. Ama paylaşım hiç bir zaman ticari kaygılar içermemeli bence.

Bir de bir fake hesap ile bir resim koyup soru sorma durumunuz vardı, anladığım kadarıyla bu iş biraz karışık....

• anlayan anladı,uslup farkı bariz ortada, ben konuyu daha fazla uzatmak ve polemiğe girmek istemiyor ve bu nedenlede bu konuda çok gerekmedikçe yazmak istemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gonur

quote:

1-ben cevapları kısa ve öz karşı tarafın anlayabileceği şekilde teknik terimler katmandan anlaşılır bir şekilde veriyorum.eğer karşı taraf bunu anlamıyorsa teknik terimler içeren cevapları da anlayamaz.2-koyun yerine koyduğum kişiler herkes değil mesajımı çarpıtma birkaç kişi.3- bu sembol ile ilgili en ufak bir tepki almadım oturduğunuz yerden uydurmayın.bu sembolu karşı tarafı uyarmak maksadıyla koyarım mesela bir kişi herhangi bir siteden saat almak istediğinde bu işareti koyup bir nevi uyarıda bulunurum ama senin niyetin kötü ise yapacak başka bir şey yok.4-insanların saat almak için herhangi bir adres veyahut site talep ettiklerinde tabiki arkadaşımın sitesini vereceğim çünkü ülkemizde replica saat konusunda ondan daha güvenilir bir satıcı yok.varsa sen söyle insanlar o kişilerden alsın yoksa sus!!!yiğit tuna bu konuda devamlı eleştiride bulunuyor sor bakalım kendisi bu saatleri nereden alıyor cevabı duyunca sakın utanma.5-kopyala yapıştır tekniği ile veriliyorsa tembellik yapma sende araştır biraz saatler konusunda bilgin olur.

Sadece 4 hakkında birşeyler söyleyebilirim: Arkadaşınızın sattığı saatler resimlerden göründüğü kadarıyla pek iyi değil.

Paylaşım ise bu ara hiç iyi gitmiyor başlıkta. Önemli olan tartışabilmek, forumun da amacı bu. Seviyeli bir paylaşım ortamı herkesin işine gelir. Ama paylaşım hiç bir zaman ticari kaygılar içermemeli bence.

Bir de bir fake hesap ile bir resim koyup soru sorma durumunuz vardı, anladığım kadarıyla bu iş biraz karışık....

saatlere resimlere bakarak nasıl karar veriyorsunuz ayrıca profesyonel makinelerle çekiliyor...forumda devamlı replica saat almak isteyen kişiler bulunmakta ve alabilecekleri herhangi bir adres site istiyorlar benimde vermem gayet doğal.diğer konu ise orijinal nickimle sormak istemedim başka bir nickle sormam da gayet normal.sitede birçok kişi farklı nicklerle foruma giriş yapıyorlar.bunda tuhaf bir şey görmüyorum daha önce bu tür forumlarda bulunmadıysanız bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 23 Mayıs 2008; 19:50:40 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gonur

quote:

saatlere resimlere bakarak nasıl karar veriyorsunuz ayrıca profesyonel makinelerle çekiliyor...forumda devamlı replica saat almak isteyen kişiler bulunmakta ve alabilecekleri herhangi bir adres site istiyorlar benimde vermem gayet doğal.diğer konu ise orijinal nickimle sormak istemedim başka bir nickle sormam da gayet normal.sitede birçok kişi farklı nicklerle foruma giriş yapıyorlar.bunda tuhaf bir şey görmüyorum daha önce bu tür forumlarda bulunmadıysanız bilemem.

Evet bu forumlarda pek çok insan farklı nicklerle giriş yapıyor. Buna da fake kullanıcı deniyor. Ama neden bu yola başvurduğunuzu anlamadım. Gerçi çok da önemli değil zaten beni ilgilendiren bir konu değil.

Resme bakarak nasıl karar veriyorsunuz demişsiniz ama resimden pek çok şey belli oluyor zaten. Özellikle resmini koyduğunuz Vacheron Constantin çok dandik bir saat gibi duruyordu. Eğer TR'de satılan en iyi replikalar bunlarsa bence TR'den replika almaya değmez.

• bazen farklı nickler kullanmak gerekiyor.o vaco orijinal eta makinalı ve teju kertenkele kayışa sahip.niçin dandik bana açıklarmısınız.
  • quote:

bazen farklı nickler kullanmak gerekiyor.o vaco orijinal eta makinalı ve teju kertenkele kayışa sahip.niçin dandik bana açıklarmısınız.

Dandik derken şöyle ifade edeyim: pek kaliteli gibi durmuyordu bence. Makineler hakkında bilgi sahibi değilim ama resimden gördüğüm kadarıyla bence iyi değildi. Kıyaslama yaparken de Yiğit beyin sahip olduğu kurmalı Speedmaster Reduced'u baz aldım. Reduced ile orjinalin resmini yan yana koyunca fark göremedim ama Vaco gözüme çok adi gözüktü, ama makine gibi teknik konularda bilgi sahibi olmadığım için yorum yapamıyorum.

O zaman ben de size bir soru sorayım. Gerçi beni ilgilendirmiyor sanırım ama: neden bazen farklı nickler kullanmak gerekiyor?
  • o saatin makinesi orijinal eta makinasıdır diğer sorunuz ise farklı nick kullandım çünkü orijinal nickimle sormak isteyemeyeceğim türden bir soru yönelttim orijinal panerai pam 210 calibresi koydum karşıdan bu saatin orijinal olup olmadığını öğrenmek istedim çünkü daha önce benim saatimin calibresine de orijinal değil ifadesi kullanıldı ve gerekli cevap verildi.acaba bu calibreye de replica ifadesini kullanır mı diye düşündüm. olay bundan ibaret.
  • meydan boşaldı azizim artık kendin sorar kendin cevaplarsın
    başlığa katkıda bulunan herkese teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: blueduck

meydan boşaldı azizim artık kendin sorar kendin cevaplarsın
    başlığa katkıda bulunan herkese teşekkür ederim

ülkemizde saate karşı gerçekten tutkun olan insan sayısı az diğerlerinin ki bir heves gelip geçici.ne demek istediğimi umarım anlamışsındır.
  • quote:

o saatin makinesi orijinal eta makinasıdır diğer sorunuz ise farklı nick kullandım çünkü orijinal nickimle sormak isteyemeyeceğim türden bir soru yönelttim orijinal panerai pam 210 calibresi koydum karşıdan bu saatin orijinal olup olmadığını öğrenmek istedim çünkü daha önce benim saatimin calibresine de orijinal değil ifadesi kullanıldı ve gerekli cevap verildi.acaba bu calibreye de replica ifadesini kullanır mı diye düşündüm. olay bundan ibaret.

Herkesin yanlış bildiği şeyler olabilir. Ama forumda da amaç iyi bir tartışma ortamı ile bilinmeyenlerin öğrenilmesi ve yanlışların giderilmesidir.

Ne yazık ki bu güzel başlıktaki amaç da saptı. Ben de bu başlığa sanırım eskisi kadar sık uğramayacağım.

İyi forumlar.

• Arkadaşlar merhaba,tisot ve nautica arasında kararsız kalmışken ,yeni bir alternatif buldum:

http://urun.gittigidiyor.com/HISLON-SWISS-SAAT-SITEDE-EN-IDDAALI-HISLONCU_W0QQidZZ9967065

sizce nasıl?Altın kaplama ve isviçre malı hislon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: faho

Arkadaşlar merhaba,tisot ve nautica arasında kararsız kalmışken ,yeni bir alternatif buldum:

http://urun.gittigidiyor.com/HISLON-SWISS-SAAT-SITEDE-EN-IDDAALI-HISLONCU_W0QQidZZ9967065

sizce nasıl?Altın kaplama ve isviçre malı hislon.

Bence daha önce de dediğim gibi Tissot V8 ya da PRS 516 Quartz Chronograph düşün.

Altın kaplama saatlerin kaplaması bir süre sonra sorun çıkarıyor.

• merhaba arkadaslar tekrar aranızda olmak cok güzel ,yoklugumda sayfa sayısına bakınca pek ilerleme göremedim ama en kısa zamanda tekrardan toparlanıp forumumuzu eski hızına kavuşturalım,arkadaslar sanırım yanlış anlaşilmalar olmuş tabi bunda benimde cok büyük hatam var herkesten özür dilerim ama sakın foruma küstügümü zannetmeyin önce agır bir rahatsızlık geçirdim ardındanda mesleki kongrelerin başlamasıyla 3 il dolaştım cok yogun bir dönemdi fakat sonunda bitti ve döndüm.biraz yol yorgunuyum o nedenle yoklugumda sorusu olan arkadaslara en kısa zamanda yanıt vericegim ve paylaşimlarımda eskisi gibi devam edicektir herkese sevgiler saygılar.
  • geçmiş olsun,seni aramızda görmek güzel,görüşmek üzere.
  • Geçimş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigit tuna

merhaba arkadaslar tekrar aranızda olmak cok güzel ,yoklugumda sayfa sayısına bakınca pek ilerleme göremedim ama en kısa zamanda tekrardan toparlanıp forumumuzu eski hızına kavuşturalım,arkadaslar sanırım yanlış anlaşilmalar olmuş tabi bunda benimde cok büyük hatam var herkesten özür dilerim ama sakın foruma küstügümü zannetmeyin önce agır bir rahatsızlık geçirdim ardındanda mesleki kongrelerin başlamasıyla 3 il dolaştım cok yogun bir dönemdi fakat sonunda bitti ve döndüm.biraz yol yorgunuyum o nedenle yoklugumda sorusu olan arkadaslara en kısa zamanda yanıt vericegim ve paylaşimlarımda eskisi gibi devam edicektir herkese sevgiler saygılar.

geçmiş olsun yiğit bey sizi tekrar burada görmek çok güzel
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.