Şimdi Ara

SAATLER (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saatin mekanizmasından bahsedilmemiş,ama quartz olduğunu zannediyorum,saatin güzelliğine karşın kristal cam'lı,quartz makineli,forumun tabiri ile "moda saatlere" bu rakamların ödenmesine bence doğru değil,ama uygun bir fiyata alındıysa birşey diyemem.

quote:

Orjinalden alıntı: faho

Arkadaşlar merhaba,en sonunda; Tissot mu,Nautica mı,Hislon mu şu mu, bu mu derken...

http://www.evrensaat.com/index.php?p=show&pid=4471&k_id=15&kn=CAMEL+ACTIVE

Üstteki linkte yer alan Camel Active marka olan saat modelini aldım.Yarın elimde olacak,sizce nasıl?İyi etmişmiyim?

• yiğit tuna yine kayıp
  • buralardaymış da, işlerinin yoğunluğu nedeniyle takılamıyormuş,gelecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de-ka -- 3 Haziran 2008; 12:51:20 >
  • bu saatleri türkiyede bulmak mümkünmüdür??

SAATLER

SAATLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: agisol

bu saatleri türkiyede bulmak mümkünmüdür??

SAATLER

SAATLER

iwc big pilot saatlerinin replikaları bunlar.
    dikkatle inceledim içinde iwc yazısı yok ama pilot olduğundan eminim.
    Türkiyede bulma meselesine gelince.. ben çok aradım ama maalesef bulamadım.
    2 tane geçti elime onlarda çok alt sınıf çin replikalarıydı saatten çok tenekeydi diyebilirim.
    ayrıca orjinalinde dikişler siyah renktedir, sizin koyduğunuz resimlerde dikişler beyaz renkli keza benim bulduğum iwc pilot replikalarında da dikişler beyazdı.
    çok önemli bir ayrıntı bu çünkü beyaz dikiş saati çok basitleştiriyor.
    uzun lafın kısası ben çok saat aradım ama iwc big pilot serisinden maalesef herhangi kaliteli bir replika ile karşılaşmadım. orjinalinin fotoğrafını koyuyorum bir bakın disterseniz dikişler ile ilgili ayrıntıyı daha iyi anlarsınız.

SAATLER

bu arada eğer bulursanız 1 tane de ben istiyorum

selamlar..

• markası ingersoll ingiliz malı 25 taşlı otomatik makina var.bir alman saat sitesinden aldım resimleri.fiyatı 178 euro acaba alsak gelirken sorun olurmu.bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
  • omega semaster ve speedmaster saatler çok hoşuma gitti bunların fiyatı nedir? amazon da 1500-3000$ civarı gördüm ama ilk sayfada bir tane var 850ytl civarı bulunabilir denmiş replika mı o saat? birde şu terimlerin hepsini ilk sayfaya açıklasanız çok güzel olurmuş
    quartz
    analog quartz
    swiss quartz
    japon quartz
    kinetic
    self wind
    automatix self-wind
    mechanical-hand-wind
    chronograph

falan bunlar nedir anlamadım? mekanik saat dediğiniz tam olarak nedir? akrebi,yelkovanı olan her saat mekanik saatmidir yoksa pilsiz kurmalı olan saatlermi mekanik saat diye geçiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: i have a dream

omega semaster ve speedmaster saatler çok hoşuma gitti bunların fiyatı nedir? amazon da 1500-3000$ civarı gördüm ama ilk sayfada bir tane var 850ytl civarı bulunabilir denmiş replika mı o saat? birde şu terimlerin hepsini ilk sayfaya açıklasanız çok güzel olurmuş
    quartz
    analog quartz
    swiss quartz
    japon quartz
    kinetic
    self wind
    automatix self-wind
    mechanical-hand-wind
    chronograph

falan bunlar nedir anlamadım? mekanik saat dediğiniz tam olarak nedir? akrebi,yelkovanı olan her saat mekanik saatmidir yoksa pilsiz kurmalı olan saatlermi mekanik saat diye geçiyor?

Dilim döndüğümce anlatmaya çalışayım.

quartz: pilli mekanizma

analog quartz: akrep-yelkovanlı yani analog pilli mekanizma

swiss quartz: İsviçre malı pilli mekanizma

japon quartz: bu da Japon malı pilli mekanizma

kinetic: Genelde Seiko'nun ürettiği bir teknoloji. Kısaca şöyle: makinede pil yerine akü tarzı bir şey var. Saat hareket ettikçe hareket enerjisi elektrik enerjisine dönüşüp depolanıyor. Böylece pil bitme derdi yok, saat pilsiz ama tam anlamıyla otomatik bir saat değil. Hatta pilliye yani quartz mekanizmaya daha yakın.

self wind: mekanik ya da otomatik. Saatin rotoru hareket ettikçe içindeki yay kurulur ve enerjisi bitene kadar saati çalıştırır. Tabi saat her hareket ettiğinde rotor tekrar hareket eder ve yay tekrar kurulur. Bu yüzden bu mekanizmalara sonsuz mekanizma da denir.

automatic self-wind: self wind ile aynı.

mechanical-hand-wind: elden kurmalı. Yani otomatikte kol hareketi ile rotor hareket edip yayı gererken bunda saatin kurma kolu döndürülür ve dönen kurma kolu yayı gerer. Böylece yaydaki enerji bitene kadar saat çalışır.
    chronograph: bildiğimiz kronometre özelliğine sahip saat.

850 YTL olan saatin linkini koyarsanız Yiğit Bey gelince replika olup olmadığı hakkında detaylı bilgi verir.

Bu arada ben de bu kavramlarla ilgili sorunuz varsa cevaplarım.

• arkadaşlar yurt dışından replica saat için ozel kutu getiricek bir arkadaşım sanırım orjinalleri ile bire bir.
    isteyenlere de getirttirebilirim.
    favori kutularım rado breitling ve vacheron
    fotoları yakında gelir
    isteyen pm le ulaşsın

bazılarında klavuz falanda var sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkuzu

arkadaşlar yurt dışından replica saat için ozel kutu getiricek bir arkadaşım sanırım orjinalleri ile bire bir.
    isteyenlere de getirttirebilirim.
    favori kutularım rado breitling ve vacheron
    fotoları yakında gelir
    isteyen pm le ulaşsın

bazılarında klavuz falanda var sanırım

Yani replika kutu mu getirecek arkadaşınız?
  • evet ama orjinali ile birebir
    o ahşaplardan değil birkaç arkadaşa fotolarını yolladım isterlerse paylaşabilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkuzu

evet ama orjinali ile birebir
    o ahşaplardan değil birkaç arkadaşa fotolarını yolladım isterlerse paylaşabilirler

Replika saat tamam da kutu neden alınır onu anlamadım, neyse arz olduğuna göre talep vardır sanırım.

Burada da resimleri paylaşır mısınız merak ettim de kutuları.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 6 Haziran 2008; 23:28:05 >
  • Arkadaslar bu site replika yerine orjinal resimleri koymus herhalde kod numaralarıda yazmıyor herhalde anlıyanlar bir bakabilirmi nasıl bir saat

http://www.replica-watch-shopping.com/zenith_replica_watches/zenith_chronomaster_18_1260_4021_01_C505.html

SAygılar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: eärendil

merhaba arkadaşlar

blueduck'ın koydugu bu saat inanılmaz hoşuma gitti.
    http://img384.imageshack.us/img384/3865/19757459kv4uy6.jpg

200 liraya kadar güzel bir saat almak istiyorum. mekanizma falan hiç bir şeyden anlamam.

oksitlenmesin. hem takım elbise ile şık dursun. ama çok rüküş bir şey olmasın.

ne çok şey istiyorum ya

ilgili saati 2 sene önce izmirden 5 ytl ye aldım.tek markı onun markası fx

• dostlarım bu saat nasıl onerılerınız fiyatı yaklasık 1000 ytl. ben pek anlamams adece begendım..lutfen yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: aerdalg

dostlarım bu saat nasıl onerılerınız fiyatı yaklasık 1000 ytl. ben pek anlamams adece begendım..lutfen yardım

Hangi saat ?
  • citizen cav0030 ss geliyor

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerdalg -- 8 Haziran 2008; 0:40:04 >
  • Saat güzel fakat fiyatı çok gibi..
    Biraz araştırırsan daha ucuzunu bulabilirsin diye düşünüyorum.
  • neye göre cok gıbı dedınız.. burada daha cok bilirkişi yorumları beklıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: aerdalg

neye göre cok gıbı dedınız.. burada daha cok bilirkişi yorumları beklıyorum

Resmi hepsiburada dan almışsınız ona itafen söyledim.
    Ürünün hepsiburada daki fiyatı 1.545,80 YTL
    ufak bir araştırma yaparak bulduğum onlinesatinal sitesinde ise 1.283,62 YTL

Birazdaha kapsamlı fiyat taraması yaparsanız cebinizden daha az para çıkmış olur.Saat hakkındaki daha profesyonel yorumları diğer arkadaşlardan rica ediyoruz.
    İyi forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.