Şimdi Ara

SAATLER (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence o fiyatlara GG da, mekanik otomatik çok güzel saatler var, orijinal saatler,hemde su geçirmezlikleri iyi düzeyde (genelde 100 metre) diver modelleri 200 metre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kby

quote:

quote:

selamlar,

swatch' un bu modelini nerede bulabilirim acaba?
    fiyatı hakkında bilgisi olan varsa cevap bekliyorum :)

SAATLER

sevgiler,..

cvp bekliyorum

@ Azizim;

Bu saati arıyorum ne zamandan beri. Yardımcı olur musunuz?

bu model ne zaman üretilmiş model numarası ve adı nedir acaba.daha önce bu fotoğrafı vermiştiniz aradım fakat bulamadım.fiyatı 180 civarıdır ama modelini bilmedikten sonra bu saati bulmak zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 13 Mayıs 2008; 23:03:10 >

• Model numarasini nereden ogrenebilirim ki? Uzerinde goremedim

2004 yaziyor. Baya eski bi model sanirim Ama çok hoşuma gidiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kby -- 13 Mayıs 2008; 23:06:56 >
  • quote:

Model numarasini nereden ogrenebilirim ki? Uzerinde goremedim

2004 yaziyor. Baya eski bi model sanirim Ama çok hoşuma gidiyor..

swatch her yıl yüzlerce model çıkarıyor üzerinden 4 yıl geçmiş.2.el satan alışveriş sitelerinde belki çok zor bir ihtimal olsada bulunabilir.
  • Tamam arastirmaya devam o zaman.
    Tsk
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigit tuna

quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

SAATLER

SAATLER

Arkadaşlar sizce bu saat nasıldır mekanizma olarak ? Kaliteli midir ?
    Ne kadar versem hesaplı bir alışveriş yapmış olurum ?

merhabalar bu saatte çin 2505 kodlu sea gull mekanizma kullanılmıştır hiç bir koşulda almanızı önermem paranıza yazık.

Saatin gorselligi beni de cezbetti ancak hem yigit tuna ustadin hem de yabancı forumlardan birinde orjinal sea-gull saatler hakkındaki gunde bir kac saniye ileri gitmesi veya geri kalmasi gibi iddialardan sonra,mekanizmanın da sea-gull oldugunu duyunca,fiyatı ancak cok uygun anlasılabılırse alınabilir bir saat olacagını dusunmekteyim.Sasirtici bir husus da sae-gull adlı firmanın oldukca farklı ve bir o kadar da pahallı modellerinin bulunması,yine denk geldigim forumlardan birinde 10 000-20 000 $ lık modellerin resimleri bulunmakta idi.Ancak oradaki konu espriye yonelik miydi yoksa gercekten sea-gull avrupalı rakipleri ile aynı kulvarda kosmaya mı calısıyor emin degilim.O internet sitelerinin linklerini aramaktayim,buldugumda sizlere sunmak isterim.Bu arada sizler sea-gull 'ın sitesi ile biraz vakit gecirebilirsiniz.İlginc modellere sahipler.
    http://www.seagullwatch.com/cn/product_list.asp

• Merhabalar. Konuyu yeni buldum. Saatler konusunda muazzam bilgiye sahip insanları görmek beni gerçekten çok heycanlandırdı.
    Yaklaşık 2-3 yıldır aklımda olan bir IWC modelini almakta tereddütler yaşadığımdan sürekli geri adım atmaktayım. Sebep piayasadaki malum kandırmacalar.

İstediğim model IWC Portuguese Chronograph Automatic. Bu saati ilk Anthony Zimmer filminde gördüm. Ve gerçekten aradığım bir modeldi. Çok farklı bir havası var.

Soruma gelecek olursam; bu modelin 1. Sınıf İsviçresini Set olarak almak istiyorum. Hayatımda hiç replika almadım. Alınca en iyi kalitede olsun istiyorum. Zaten İsviçre alırsam çok uzun yıllar kullanırım diye düşünüyorum. Kısacası temin edebilecek birilerini aramaktayım.

Birde filmdeki modelle orjinal sitesindeki model arasında Chrono bölümünde renk farklılığı var.
    Resimlerini aşağıda ekledim. Bana tüm bu konu hakkında yol gösterebilirseniz çok sevinirim.

Orjinal sitesinden bir görüntüsü:

SAATLER

Bu da Anthony Zimmer Filmindeki model. Sanırım Limited Edition.

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugo_ramirez -- 14 Mayıs 2008; 13:40:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: FatihFerah

Merhabalar. Konuyu yeni buldum. Saatler konusunda muazzam bilgiye sahip insanları görmek beni gerçekten çok heycanlandırdı.
    Yaklaşık 2-3 yıldır aklımda olan bir IWC modelini almakta tereddütler yaşadığımdan sürekli geri adım atmaktayım. Sebep piayasadaki malum kandırmacalar.

İstediğim model IWC Portuguese Chronograph Automatic. Bu saati ilk Anthony Zimmer filminde gördüm. Ve gerçekten aradığım bir modeldi. Çok farklı bir havası var.

Soruma gelecek olursam; bu modelin 1. Sınıf İsviçresini Set olarak almak istiyorum. Hayatımda hiç replika almadım. Alınca en iyi kalitede olsun istiyorum. Zaten İsviçre alırsam çok uzun yıllar kullanırım diye düşünüyorum. Kısacası temin edebilecek birilerini aramaktayım.

Birde filmdeki modelle orjinal sitesindeki model arasında Chrono bölümünde renk farklılığı var.
    Resimlerini aşağıda ekledim. Bana tüm bu konu hakkında yol gösterebilirseniz çok sevinirim.

SAATLER

SAATLER

Naçizane fikrim o modelleri olan markalardan aşağıdakilerden birini almandır.
    BREITLING
    FREDERIQUE CONSTANT
    LONGINES
    MAURİCE LACROIX
    OMEGA
    PHILIPPE PATEK
    TAG HAUER

• quote:

BREITLING
    FREDERIQUE CONSTANT
    LONGINES
    MAURİCE LACROIX
    OMEGA
    PHILIPPE PATEK
    TAG HAUER

Neden acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugo_ramirez -- 14 Mayıs 2008; 14:45:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FatihFerah

quote:

BREITLING
    FREDERIQUE CONSTANT
    LONGINES
    MAURİCE LACROIX
    OMEGA
    PHILIPPE PATEK
    TAG HAUER

Neden acaba?

1. sınıf isviçre demişsiniz o bakımdan. saydığım markalar iyidir
    edit: alacak yere gelince de, eğer istanbul da iseniz konyalı saat den güvenle alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uisik34 -- 14 Mayıs 2008; 15:27:14 >

• Kafam karıştı. Gerçekten muazzam modeller var.

Yolladığın bağlantıdaki Patek çok hoş gerçekten.

Bunuda çok sevdim.

SAATLER
  •  SAATLER
     SAATLER
     SAATLER
     SAATLER

SAATLER
    bu da çok hoş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uisik34 -- 14 Mayıs 2008; 17:59:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hasli

quote:

Orjinalden alıntı: yigit tuna

quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

SAATLER

SAATLER

Arkadaşlar sizce bu saat nasıldır mekanizma olarak ? Kaliteli midir ?
    Ne kadar versem hesaplı bir alışveriş yapmış olurum ?

merhabalar bu saatte çin 2505 kodlu sea gull mekanizma kullanılmıştır hiç bir koşulda almanızı önermem paranıza yazık.

Saatin gorselligi beni de cezbetti ancak hem yigit tuna ustadin hem de yabancı forumlardan birinde orjinal sea-gull saatler hakkındaki gunde bir kac saniye ileri gitmesi veya geri kalmasi gibi iddialardan sonra,mekanizmanın da sea-gull oldugunu duyunca,fiyatı ancak cok uygun anlasılabılırse alınabilir bir saat olacagını dusunmekteyim.Sasirtici bir husus da sae-gull adlı firmanın oldukca farklı ve bir o kadar da pahallı modellerinin bulunması,yine denk geldigim forumlardan birinde 10 000-20 000 $ lık modellerin resimleri bulunmakta idi.Ancak oradaki konu espriye yonelik miydi yoksa gercekten sea-gull avrupalı rakipleri ile aynı kulvarda kosmaya mı calısıyor emin degilim.O internet sitelerinin linklerini aramaktayim,buldugumda sizlere sunmak isterim.Bu arada sizler sea-gull 'ın sitesi ile biraz vakit gecirebilirsiniz.İlginc modellere sahipler.
    http://www.seagullwatch.com/cn/product_list.asp

merhabalar genelde dalga konusu çünkü bazı firmalar bu mekanizmayı alıp safir camlı üstün kalite çelikli saatlere koyarak sanki kaliteliymiş gibi 2000-3000 usd gibi fiyatlara hatta isviçre mekanizması diye satış yapıyorlar ,ki bence bunun arkasında gene çinliler var.işte saatten pek anlamayan insanlarda o kadar para verip forumlara saatini koyup yorum istediginde dalga malzemesi olmaktan kurtulamıyorlar.
    örnek vermişken uyaralımda.
    http://www.louisbolle.com/
    bakın arkadaslar bu bahsettigim firmalardan biri 10 usd lik mekanizmaları binlerce dolara satanlardan.ve yurtdışındaki forumlarda sıkça bu konuda uyarılara rastlayabilirsiniz.
    her markada bu mekanizmalara rastlayabilirsiniz
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

her koşulda bu mekanizmalardan uzak durun arkadaslar hatta sadece SEA-GULL degil
    DONG-FENG
    JİNJİ
    CHUNLEİ
    bu marka mekanizmalarıda tercih etmeyiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: SeniorDuke

Merhabalar. Konuyu yeni buldum. Saatler konusunda muazzam bilgiye sahip insanları görmek beni gerçekten çok heycanlandırdı.

SAATLER

SAATLER

merhabalar gerçekten cok güzel bir saat, sizin begenmiş oldugunuz modelde calibre 79240 yada 79350 olarakta geçen ama temel olarak 7750(automatic)ve 7760(manuel windingdir ve Rattrapantelerde kullanılır)mekanizmaların modifiyeleridir ama orjinal iwc modifiyeleridir,sizin bu modelde aramakta oldugunuz replicalarda gerçek mekanizması kullanılmaz ayrıca etanın da ham olarak o chrono dizilişine sahip bir mekanizması yoktur o nedenle ancak asya modifiyeleri bulursunuz zaten onlarıda isviçre diye satarlar.isviçre replica istiyorsanız başka bir model aramanızı tavsiye ederim.
     SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ytuna -- 14 Mayıs 2008; 20:23:32 >

• Çok sağol hocam. Mükemmel bilgiler veriyorsunuz.Aklımda bir sürü model var ama çok fazla kendimle alakalı meşgul etmek istemiyorum. Ben bir özel mesaj yolladım size. İlgilenirseniz sevinirim.
  • bu IWC modeli benimde beğendiğim modellerden ama bende 1. sınıf replikasında kullanılan mekanizmasını bilememekle birlikte orijinalinde kullanılan mekanizmadaki chorono dizilişinden (sayısından) ve choronosunun 30 dakikadan ibaret olmasından bir modifikasyon durumlarından şüphelenmiştim,yiğit bey de sağolsun konuya açıklık getirmiş.
  • Bu kadar detaylı bilgiye nereden sahip oluyorsunuz? Nette Swiss Replikalarla alakalı bir kaynak var mı?
    Ayrıntılı olarak anlatan, chrono dizilişi, kasası vs. .. Varsa bilgilendirirseniz seviniriz.
  • Merhaba,

3-4 hafta kadar önce sormuş olduğum Seiko Velatura'yı (Bayan modeli) internet üzerinden satın aldım.
    Bugün elime ulaştı. Kargo Amerika'dan geldi. Açıkcası acaba replika mıdır diye kuşkulandım ve Konyalı Saat'e götürdüm. Gerçi yanında
    garanti belgesi (imzalı) ve Seiko Mücevher Sertifikası ile birlikte geldi. Konyalı'dan da negatif bir yanıt almadım.
    Fiyatı internet üzerinden buradaki mağaza fiyatlarının yarısına denk geliyor yaklaşık.

Konyalı'da replika ile orjinali ayırt edebilirler mi kestiremedim... Bilenlere de danışayım dedim tekrardan...

Teşekkür ederim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALTUNCUS

Merhaba,

3-4 hafta kadar önce sormuş olduğum Seiko Velatura'yı (Bayan modeli) internet üzerinden satın aldım.
    Bugün elime ulaştı. Kargo Amerika'dan geldi. Açıkcası acaba replika mıdır diye kuşkulandım ve Konyalı Saat'e götürdüm. Gerçi yanında
    garanti belgesi (imzalı) ve Seiko Mücevher Sertifikası ile birlikte geldi. Konyalı'dan da negatif bir yanıt almadım.
    Fiyatı internet üzerinden buradaki mağaza fiyatlarının yarısına denk geliyor yaklaşık.

Konyalı'da replika ile orjinali ayırt edebilirler mi kestiremedim... Bilenlere de danışayım dedim tekrardan...

Teşekkür ederim....

replikası olmaz onların milyarlık saat değil sonuçta
    imzalı garanti belgesi ve sertifikası da var diyorsunuz e daha ne olsun
    hayırlı olsun

selamlar..

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.