Şimdi Ara

SAATLER (336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ama anladığım kadarı ile pil değişiminden sonra aynı gün içerisinde pil değişimi söz konusu ise sadece saati,birkaç gün geçmiş ise takvimi de ayarlıyoruz değil mi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: de-ka

ama anladığım kadarı ile pil değişiminden sonra aynı gün içerisinde pil değişimi söz konusu ise sadece saati,birkaç gün geçmiş ise takvimi de ayarlıyoruz değil mi.

evet aynen o şekilde zaten gün içerisinde değişir en fazla 1-2 saat sürer o da bazılarının pilleri kaynaklı oluyo perçinle onların değişimi, biraz uzun sürüyo....
  • mesela burada başka bir il'e gitmesi gerekiyormuş,bu pillerin boş olduğu ilk şarzın belli servislerde yapıldığı söyleniyor,bu şartlarda bu saatler hakikaten pilli saatşer grubauna giriyor,ha 2-3 -4 senede pil değişmiş,ha 7-8 senede değişmiş,pek farketmiyor,
    peki son olarak seiko grubundak, k,netik sistemde pil değişmesi gerekiyor diyelim ve bizde fırsatımız olmadığı için değiştiremedik,rotorunun sayesinde otomatik saat gibi kullanılmaya devam edilemez mi?,seikolardaki saniyede citizendeki gibi sekerek mi ilerliyor?.
  • quote:

mesela burada başka bir il'e gitmesi gerekiyormuş,bu pillerin boş olduğu ilk şarzın belli servislerde yapıldığı söyleniyor,bu şartlarda bu saatler hakikaten pilli saatşer grubauna giriyor,ha 2-3 -4 senede pil değişmiş,ha 7-8 senede değişmiş,pek farketmiyor,
    peki son olarak seiko grubundak, k,netik sistemde pil değişmesi gerekiyor diyelim ve bizde fırsatımız olmadığı için değiştiremedik,rotorunun sayesinde otomatik saat gibi kullanılmaya devam edilemez mi?,seikolardaki saniyede citizendeki gibi sekerek mi ilerliyor?.

tabi sekerek ilerliyor. ya eğer başka bi ile gidecek diyolarsa en iyisi onu aydınsaat e yollamak daha garanti olur. yok ilk şarjın olması senin bileğine bağlı onu atmış zaten geldiğinde yeni pil içersinde belli oranda bi güce sahiptir ve sen eline alıp 15-20 defa saati sallayıp koluna taksan saat sarj ollur zaten kolunda. pil eğer tamamen sapıtmış hiç artık çalılşamaz hale geldiyse rotor çalıştımaz çünkü rotorun çalışmaya değil sarja direkt bağlantısı var. ama pil dolu mesela 10 gün giden pil 2 güne düştüyse ömrü o şekilde çalışır iyi kotu ama pil tamamen özelliğini kaybetti ise çalışmaz.

• bilgiler için teşekkür ederim,bilmediğim bir konuydu,öğrendiğim iyi oldu,bende ki citizen eco drive için okeyde seikoları otomatik gibi algılıyordum,demekki oda aynı kategorideymiş,sadece şarz sistemleri farklı bu durumda.
  • quote:

bilgiler için teşekkür ederim,bilmediğim bir konuydu,öğrendiğim iyi oldu,bende ki citizen eco drive için okeyde seikoları otomatik gibi algılıyordum,demekki oda aynı kategorideymiş,sadece şarz sistemleri farklı bu durumda.

yaniii ama rotor varsa otomatik denebilir ama içinde pil var
  • ama önemli olan işlevi, bu durumda pilli
  • quote:

ama önemli olan işlevi, bu durumda pilli

hadi öyle olsun, o zaman dogru hamilton a katalogunu yayınladım baktın mı hamilton un?
  • henüz bakamadım,bakacağım.
  • hamilton jazzmaster lar çok güzel.geçen sayfalarda bir fotoğraf vardı deri kayışlı jazzmaster chrono olması lazım.netten baktım hiçbiyerde yok.olanı çelik kordonlu. acaba ayrı mı satın alınıyor bu deri kayış hamiltonlarda.
  • Gittigidiyor'da kuvarsit 2600TL ya ORIS CARLOS COSTE satıyor. Ben mi çok kötümserim yoksa 2600 TL ya Replica saat mi satmaya çalışılıyor bilmiyorum ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: donjohnson

Gittigidiyor'da kuvarsit 2600TL ya ORIS CARLOS COSTE satıyor. Ben mi çok kötümserim yoksa 2600 TL ya Replica saat mi satmaya çalışılıyor bilmiyorum ?

linki bi eklesene bakalım... neymiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ziyaliv

quote:

Gittigidiyor'da kuvarsit 2600TL ya ORIS CARLOS COSTE satıyor. Ben mi çok kötümserim yoksa 2600 TL ya Replica saat mi satmaya çalışılıyor bilmiyorum ?

Bu orjinali :
    http://urun.gittigidiyor.com/Oris-Erkek-Kol-Saati-Carlos-Coste-Chronograph_W0QQidZZ13719880

Bu da diğeri:
    http://urun.gittigidiyor.com/ORIS-CARLOS-COSTE-LE-CHRONOGRAPH-LMTD-EDT-ROLEX_W0QQidZZ18149419

Eski yorumlardan satıcının o olduğu anlaşılıyor.

• quote:

quote:

quote:

Bu orjinali :
    http://urun.gittigidiyor.com/Oris-Erkek-Kol-Saati-Carlos-Coste-Chronograph_W0QQidZZ13719880

Bu da diğeri:
    http://urun.gittigidiyor.com/ORIS-CARLOS-COSTE-LE-CHRONOGRAPH-LMTD-EDT-ROLEX_W0QQidZZ18149419

ya eski sattıkları hakkaten çok iyi perlicalarmış ama bu oris orjinal ya kutu garanti belgeleri fln bayaa teferruatlı yani saat kullanılmış fiyat ondan düşük sanırım..... ebay dan al bence yaaaa.... boşver ikinci eli orada fiyatlar ne kadar baktın mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: Mori

Merhabalar.
    ilk önce çok güzel ve faydalı bir topik. Emeği geçenlere teşekkürler. Bu işten anlayan arkadaşlara bir sorum olacaktı. Aşağıdaki saati çok beğeniyorum ve ciddi olarak almayı düşünüyorum. sizden ricam, bu saat, bu paraya değermi, alınır mı? yada başka bir alternatifi varmı?
    teşekkür ederim...

http://www.hediyesaati.com/product_info.php/cPath/113_114/products_id/5369

çok iyi bir sattir ama fiyatlara oldukça zam getirdi aydın saat.. bu saat şimdi minimum 1500 gib.. ben deri kayışlısını niyetlenmiştim bir ara fosforu olmadığı için vazgeçtim.. benim için fosfor saatte vazgeçilmez bir şey.. sizin için oyle bir durum yoksa ve içinize siniyorsa alın.. perpetual tavkim güzel bir şey..

• quote:

Orjinalden alıntı: vervito

quote:

Orjinalden alıntı: Mori

Merhabalar.
    ilk önce çok güzel ve faydalı bir topik. Emeği geçenlere teşekkürler. Bu işten anlayan arkadaşlara bir sorum olacaktı. Aşağıdaki saati çok beğeniyorum ve ciddi olarak almayı düşünüyorum. sizden ricam, bu saat, bu paraya değermi, alınır mı? yada başka bir alternatifi varmı?
    teşekkür ederim...

http://www.hediyesaati.com/product_info.php/cPath/113_114/products_id/5369

çok iyi bir sattir ama fiyatlara oldukça zam getirdi aydın saat.. bu saat şimdi minimum 1500 gib.. ben deri kayışlısını niyetlenmiştim bir ara fosforu olmadığı için vazgeçtim.. benim için fosfor saatte vazgeçilmez bir şey.. sizin için oyle bir durum yoksa ve içinize siniyorsa alın.. perpetual tavkim güzel bir şey..

abi hoşgeldin muhabbet sensiz gidiyo du yaaaa.......

hamilton katalogu koydum pm atıyorum sana ok?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu orjinali :

Bu da diğeri:

ya eski sattıkları hakkaten çok iyi perlicalarmış ama bu oris orjinal ya kutu garanti belgeleri fln bayaa teferruatlı yani saat kullanılmış fiyat ondan düşük sanırım..... ebay dan al bence yaaaa.... boşver ikinci eli orada fiyatlar ne kadar baktın mı?

Kutu ya da kullanım kılavuzlarını taklit etmek çok zor olmasa gerek.Ortada bir fatura ya da imzalı garanti kartı gözükmüyor.

Ebay de göremedim. Bir tek şu modeli var. O da taiwan dan satılıyor. Şüphe uyandırcı tabii.

http://cgi.ebay.com/Oris-Der-Meistertaucher-Divers-1000M-649-7610-71-64-Set_W0QQitemZ110390517751QQcmdZViewItemQQptZWristwatches?hash=item19b3c99ff7&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A1326|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50#ebayphotohosting

• quote:

Saat orijinal,satıcının koleksiyonunda değeri 250.000 Dolar'dan fazla orijinal saatleri var tabi bütün saatlerin değeri bu.Bazen hobi niyetine kar koymadan satıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 7 Haziran 2009; 19:39:30 >
  • Ziyaliv,
    selamlar, hoşbulduk. güzel konuya değinmişsiniz kinetiklerle ilgili.. ben de bir otomatikçiyim..ancak fazldan şöyle 1000 liram olacak ve kafamda olan otomatiklerden almış olacağım ki kinetik alayım. o yüzden bir gün kinetik alsam ancak koleksiyonda bir tane de bu saatten olsun diye alırım.. bu Kinetik furyasının çok uzun süreceğini sanmıyorum.. 50 yıl sonra bence insanların çoğu unutmuş bile olacak bu kinetikler.. ancak spring drive bambaşka bir şey.. bak burda kinetik avukatlığı yapacağına Spring Drive'ın güzelliğini anlatsana... bir usta gözüyle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vervito

Ziyaliv,
    selamlar, hoşbulduk. güzel konuya değinmişsiniz kinetiklerle ilgili.. ben de bir otomatikçiyim..ancak fazldan şöyle 1000 liram olacak ve kafamda olan otomatiklerden almış olacağım ki kinetik alayım. o yüzden bir gün kinetik alsam ancak koleksiyonda bir tane de bu saatten olsun diye alırım.. bu Kinetik furyasının çok uzun süreceğini sanmıyorum.. 50 yıl sonra bence insanların çoğu unutmuş bile olacak bu kinetikler.. ancak spring drive bambaşka bir şey.. bak burda kinetik avukatlığı yapacağına Spring Drive'ın güzelliğini anlatsana... bir usta gözüyle...

ya abi onun araştırmasını yapmadan konuşmak istemiyorum ama yanlış bilmiyorsan ayda 8-9 saniye şaşma yapıyormuş herhalde tam işin üzerinde durunca onun hakkında da yazacağım, şu anda sınavlarım var tam bakamıyorum, ama belki ne bilirsin bilek gücüyle değil de ileride iman gücüyle çalışan saatler çıkabilir.....

• 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.