Şimdi Ara

SAATLER (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dslrman

Site ya açılmıyor yada birkaç saat içinde ancak açılacak

ya o kadar bahsettiniz çok merak ettim açılmıyor site be yaaa napcaz......
  • quote:

Orjinalden alıntı: ziyaliv

quote:

Orjinalden alıntı: dslrman

Site ya açılmıyor yada birkaç saat içinde ancak açılacak

ya o kadar bahsettiniz çok merak ettim açılmıyor site be yaaa napcaz......

Opera biraz daha hızlı açıyor o tarayıcıdan dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravoecho

REPLICA düşünenler yada ilgilenmek isteyenler için mekanizma resimlerinin de olduğu, SWISS / ASIA ayrımının yapıldığı bir site buldum.

TIKLAYIN

mekanizmadan anlayan arkadaşlar ortak beğenilen saatler için yorum yapabilirlerse sitenin samimiyeti hakkında bilgilenmiş oluruz.

Evet dostum

asia ile swiss arasında fiyatta fark var

mesela franck muller asia 60 $ civarı ama swiss bir franck muller 280$

tabi ki tercih 280 olmalı

• bunların hepsi replika değil mi? bravoecho nun verdiği linkdeki Tag ve breitling fiyatları baya iyi-yüksek de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ziyaliv

quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

Lemania makineli bir Tissot ilanı. Fiyat için satıcı ile temasa geçmek gerekli.

http://www.chrono24.com/tr/search/index.htm?showid=1476616&showpage=2&dosearch=1&searchexplain=1&SEARCH_ADTYPE_ID=U&SEARCH_BRAND_ID=243&SEARCH_MOVEM[]=2&SORTORDER=1&numresults=77

usta makinası şahane imiş yaglama ya bile gerek yok tak kullan gelin gibi saatin makinası, saat te oyle.... iyi para ister ben olsam 2000usd isterdim...

Evet gercekten cok cok guzel,
    makine lemania 1281 imis, bu da cok guzel bir makinedir yani lemania 321'i aratmaz, ben 321'e hasta oldugum icin heryerde onu gordum saniyorum
    Bu makine de omegalarda'da kullanilmis.
    Kesinlikle kolleksiyondan cikarilmayacak bir parca.
    Yaw cocuklar sizlere hayranim, ne guzel parcalar cikariyorsunuz oyle

• Mete abi resmi buraya bir daha eklemeyim, sen bir önceki sayfada yer alan PR 516 ailesinin reklamına bir bak.
  • quote:

abi resmi buraya bir daha eklemeyim, sen bir önceki sayfada yer alan PR 516 ailesinin reklamına bir bak.

Burada da fiyati acisindan bir satis ilani : saat te cok iyi durumda degil...

http://cgi.befr.ebay.be/Rare-Military-Tissot-Chronograph-3-Reg-Cal-Lemania-1280_W0QQitemZ260337670410QQcmdZViewItemQQptZWristwatches?hash=item3c9d55990a&_trksid=p3286.m63.l1177&_trkparms=240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50

• Abi bu iyi durumda değil mi?

Bana çok iyi durumda gibi geldi ama...
  • arkadaşlar şu saat nasıl.mekanizması kalitesi vs.fiyat kalite kıyaslaması yaparsak iyimi kötümü.yardımlarınızı bekliyorum

http://www.hepsiburada.com/casio-ef-535bk-1a-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?categoryid=313505&productid=sacsef535bk1a

SAATLER

Kordon Çelik
    Kadran Şekli Yuvarlak
    Su Geçirmezlik 10-50 Metre
    Kasa Tipi Çelik
    Cam Mineral
    Takvim Var
    Krono Var
    Alarm Yok
    Çalışma Şekli Analog

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpus -- 7 Haziran 2009; 13:01:13 >

• Hoş duruyor ama Casio'ya 400 TL verilir mi?

Ben olsam vermem. Bu parayı vereceksem Seiko alırım.
  • Merhabalar.
    ilk önce çok güzel ve faydalı bir topik. Emeği geçenlere teşekkürler. Bu işten anlayan arkadaşlara bir sorum olacaktı. Aşağıdaki saati çok beğeniyorum ve ciddi olarak almayı düşünüyorum. sizden ricam, bu saat, bu paraya değermi, alınır mı? yada başka bir alternatifi varmı?
    teşekkür ederim...

http://www.hediyesaati.com/product_info.php/cPath/113_114/products_id/5369

• quote:

Orjinalden alıntı: Mori

Merhabalar.
    ilk önce çok güzel ve faydalı bir topik. Emeği geçenlere teşekkürler. Bu işten anlayan arkadaşlara bir sorum olacaktı. Aşağıdaki saati çok beğeniyorum ve ciddi olarak almayı düşünüyorum. sizden ricam, bu saat, bu paraya değermi, alınır mı? yada başka bir alternatifi varmı?
    teşekkür ederim...

selmalar mori

kesinlikle değer çünkü bu saatin özelliği:

- KİNETİC enerjiye sahip bileğinden aldığı hareket gücü ile kendini sarj eder
    - Saati 14 saat kullanmadığında saat uyku moduna girer ve sen koluna taktığında tekrar saati kendisi bulur ve ayarlar.
    - 2100 yılına kadar takvimi şaşma yapmaz PERPETUAL TAKVİM
    - safir cam
    - komple çelik kasa
    - vidalı kurma kolu
    - 28 Şubat 2100 tarihine kadar,artık yıllardaki Şubat ayları dahil,tarih ayarı gerektirmeyen perpetual takvim
    Pil değişimi gerektirmeyen,quartz hassasiyetine sahip ve tam şarj olduğunda 6 ay enerji rezerv kapasiteli Kinetic teknolojisi
    Saat hareketsiz kaldığında uyku konumuna geçer ve ibreler durur.4 yıla kadar doğru zamanı hafızasında saklar ve kolunuzun birkaç hareketiyle uyanarak doğru zamanı gösterir
    Tarih,ay,artık yıl ve 24 saat göstergeleri
    Safir Çizilmeyen Kristal cam
    Vidalı Arka Kapak
    Kilitli Toka
    100 Metre Su Geçirmez

ben saatci olarak kesinlikle tavsiye ederim
    ebaydan da bir bak fiyatlarına yarı fiyatına yakın bir fiyattan alabilirsin.

• quote:

Merhabalar.
    teşekkür ederim...

Bu paraya daha kaliteli ve prestijli bir saat alınabilir.Tissot,Hamilton gibi Seıko dirayetli saatler üreten bir marka ama yüksek meblalar vermek ne kadar doğru tartışılır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Azizim

quote:

Merhabalar.
    teşekkür ederim...

Bu paraya daha kaliteli ve prestijli bir saat alınabilir.Tissot,Hamilton gibi Seıko dirayetli saatler üreten bir marka ama yüksek meblalar vermek ne kadar doğru tartışılır.

abi ben de şu yüzden dedim bu seikonun sahip olduğu özellikleri diğer saatlerde bulamazsın.... değil mi? hele ki bu paraya

• Fonksiyonellik açısından Seıko daha üstün olduğu kesin ama kalite,prestij açısından Swiss saatle bir olmaz ki.Sende de Hamilton marka saat var bir saatçi gözüyle ikisini karşılaştır hangisi daha iyi.Sen olsan hangisini alırdın Swiss Valjoux chronolu bir Hamilton mu yoksa Seıko yarı mekanik bir saat mi sonuçta saatin içinde zamanı hafızada tutan bir çip vardır değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 7 Haziran 2009; 14:11:45 >
  • quote:

Abi bu iyi durumda değil mi?

Bana çok iyi durumda gibi geldi ama...

Saat arjantinden geliyor, orada guzel saatler mumkun ama ciddi hor kullanilmis oluyorlar, saatin buton icleri asinmis, renk kaybetmis ve pasli (gerci temizlenmis ama...) arka kapak ici ve kasa gecme yerleri pastan zarar gormus, kayis takilan boynuzlar hafif hasarli, birde kasa ciddi bir parlatma gormus (zimpara, firca), yani kasa filan esasli elden gecmis, orjinal hali degil.
  • Bu saatin en belirgin özelliği perpetual takvim. Güzel bir özellik ama ne kadar gerekli tartışılır.

Otomatik mi pilli mi belli olmayan bir mekanizma (bencepilliye daha yakın), perpetual takvim ve yaklaşık 1500 TL fiyat.

Açıkçası ben perpetual özelliği olmasa da Hamilton almayı tercih ederim. Belki Oris de bulunur bu paraya.

Bir de bence bu saatin perpetual olmasının çok anlamı yok, sonuçta saat pilli denebilir. Gerçek otomatik makinesi olsaydı ve perpetual takvim olsaydı o zaman iş değişirdi ama ben olsam bu saate bu parayı vermem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azizim

Fonksiyonellik açısından Seıko daha üstün olduğu kesin ama kalite,prestij açısından Swiss saatle bir olmaz ki.Sende de Hamilton marka saat var bir saatçi gözüyle ikisini karşılaştır hangisi daha iyi.Sen olsan hangisini alırdın Swiss Valjoux chronolu bir Hamilton mu yoksa Seıko yarı mekanik bir saat mi sonuçta saatin içinde zamanı hafızada tutan bir çip vardır değil mi?

Heheheheeeee

Sevgili Ziyaliv kendisine fistik bir hamilton almis, digerlerine seikoyla idare edin diyor, en guzel saat kendisininki olsun istiyor

Yemezzzlerrrr, forumun diger uyeleri de hamilton takacak isteeeeeeee

• quote:

Orjinalden alıntı: watcher6150

Saat arjantinden geliyor, orada guzel saatler mumkun ama ciddi hor kullanilmis oluyorlar, saatin buton icleri asinmis, renk kaybetmis ve pasli (gerci temizlenmis ama...) arka kapak ici ve kasa gecme yerleri pastan zarar gormus, kayis takilan boynuzlar hafif hasarli, birde kasa ciddi bir parlatma gormus (zimpara, firca), yani kasa filan esasli elden gecmis, orjinal hali degil.

Adam iyi göz boyamış yani. Ben ağa takıldım abi, sen kurtardın beni.
  • quote:

Bu saatin en belirgin özelliği perpetual takvim. Güzel bir özellik ama ne kadar gerekli tartışılır.

Otomatik mi pilli mi belli olmayan bir mekanizma (bencepilliye daha yakın), perpetual takvim ve yaklaşık 1500 TL fiyat.

Açıkçası ben perpetual özelliği olmasa da Hamilton almayı tercih ederim. Belki Oris de bulunur bu paraya.

Bir de bence bu saatin perpetual olmasının çok anlamı yok, sonuçta saat pilli denebilir. Gerçek otomatik makinesi olsaydı ve perpetual takvim olsaydı o zaman iş değişirdi ama ben olsam bu saate bu parayı vermem.

benim size bir sorum olacak çok merak ediyorum bir saplantınız var da..... otomatikdir seiko nun makinesi içinde zemberek yerine pil olması saatin sağlıklı çalışması için daha iyidir saat saşma yapmaz, pili değiştiriyormusun hayır değiştirmiyorsunuz, seiko bu saati otomatik diye adlandırırken sizin bu saate pilli quartz demeniz biraz garip oluyor, dünyadaki saaat üreticileri seikonun bu mekanizmasına gıpta ile bakıyorlar, bu bir teknolojik gelişmedir otomatik saatler açısından, ve düşünün ki zemberekli otomatik bir perpetual saat ama rolex gibi değil gerçekten 2100 e kadar çark taksimi ve dağılımı ona göre yapılmış bir saatin fiyatı ne olur sizce. 2100 yılına kadar şaşma yapmayacak takvim mekanizması elektronik olmadığı sürece çok yüksek mühendislik hesapları gerektirir ve öyle bir otomatik saatin fiyatı 10.000 lerce usd olacaktır.

değil mi?

• 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.