Şimdi Ara

SAATLER (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.970.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

SAATLER
  • replika saatler ile ilgili fikirlerim aslında hiç kullanmamak doğrultusunda ancak şuda var ki her insan en azından tarzını bulana kadar veya parayı yatıracağı markayı seçene kadar sağda solda bulduğu replikaları inceleyebilir hatta satın alabilir.Ülkemizde alım gücünün hangi seviyelerde olduğunu tartışmaya luzum yok zaten.Kendi adıma şunu söyleyebilirim kendime para verip hiç raplika saat almadım fakat rolex daytona modelini o zamanlar replika muhabbetleri bu kadar yaygın değilken yaklaşık 10 yıl önce babam hediye olarak vermişti ömrü çok uzun olmasa dahi saat hakkında kolımda duruşu ağırlığı kullanımı hakkında epey fikir vermişti sonrasında gelen gene hediye bir bulgari klasik deri kayışlı replika saat ise bulgari modeli hakkında kafamda şık saat imajını tazeledi.Sonrakı yılları takıben kendi paramı kazanmamla beraber ilk pahalı saatim olan bulgari scuba chrono modeli almamı bu nedene bağlıyorum.Halbu ki 10 15 sene önce eminönünde zenith el primero modelini vitrinlerden çok çıkarttırıp bakmıştım sonrasında modelin güncelliğini yıtırmesiye o zamanlardan aklımda kalan daytona makınası ile aynı cümlesi kafamı kurcalayıp durduğunan daytona merakımında burdan geldiğni tahmin ediyorum .Açıkçası su an ne rolex ne de daytona merakım kaldı bazı sitelerde 200 300 dolara bu saatleri gördükçe iyicede soğuyorum yukarıda arkadasın yazdığı bulgari simitçi benzetmesi de bunlara iyi bir örnek ancak şuda varki bu saatler birer yatırım ve sanat eseri ancak hayat standartların belirli bir seviyeye gelmemişse bu eserden ne kadar keyif alabilirisn bir arkadasım var bu yaşanan krizde altın çelik bulgarı saatini yarı fıyatına satmak zorunda kaldı ve dedimki saat dediğin nedir ki bugun var yarın yok tak gitsin şu an pahalı ucuz demiyorum her saatimi her yere takıyorum allah sattırmasın zorda kalırsam alırım seiko5 serisi bir model takarım koluna siz siz olun arkadas ortamında kolunuzdaki hakında gerçek sahte muhabbetine girilmişşe bir kere o saati kolunuzdan ya çıkarın yada arkadas ortamınızı değiştirin çunku sadece saatler değil bence herşey replika bir hal aldı.

• teng arkadaş, axiaziz arkadaşın gönderdiği linkteki saat (şu an üretimi yok, bulması yine sorunlu)...ama malesef targa florio daha önde bende (tekniği konusunda cok bilgili değilim..hatta enişteme aldığım carrera otomatikte 2-3 defa sorun olduğu için sevise gitmişti oda ayrı) klasikle sportifliği bi arada sunuyo...krokodil kayış ve çok klasik bezel..ama kadran klasik sportiflikte....

replika konusunda tüm sölenenlere bi kısmına katılmamak elde değil...ama internetten replica almak tam bir kumar bence..çünkü orj modelleri resimliyolar..insanın evine çöpte gelebilir...eniştem iyi kalitede iwc portugeese replica almış...o seriye hayran olmama rağmen fazla ilgi uyandırmadı

arkadaşın gönderdiği casio lara baktımda eski casiom aklıma geldi...20 sene önce 1 casio tachmetre almıştım..çaldırmasam hala kullanıyodum...galiba eskiyi arıyorum ..yakın geçmişte çıkan modelleri beğenemiyorum
  • fast4u replica konusundaki yaklaşımın çok mantıklı.....rolex hakkındada bikaç şey söliyim rolex sahibi arkadaşlar meclis dışı.....adam sırf rolexim var demek rolex alıyo adamın saatle uzaktan yakından alakası yok kolunda rolex..12-13 yıldır rolexin internet sitesine girmiyorum....bu tarz yaklaşımlar beni markadan soğuttu

Orjinalden alıntı: ugurbey90

Benim favorim Casio'nun g-306x-1a modeli çok güzel birşey en kısa zamanda almayı düşünüyorum.

Harika duruyor.
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

ben de sevdim bunu aslında bu başlıktakiler hep klasikçi olunca

bu tarz veya farklı spor çeşit modeller pek geçmiyor
    insan sormaya bile çekiniyor(:

• quote:

Orjinalden alıntı: axiaziz

quote:

Orjinalden alıntı: nagoddogan

http://www.hemalhemsat.com/Shop/AuctionDetails/kuvsaat-vacheron_constantin-1-kalite_replika/7005436.html

http://www.hemalhemsat.com/Shop/AuctionDetails/kuvsaat-vacheron_constantin-1-kalite_replika/7005439.html

arkadaşlar nasıl bu saatler fiyata göre..?

Bence iyi replika değiller.
    Esasında şöyle bir durum var; replica olayında bu tür tourbillon olayına falan bence pek girmemek lazım.
    Çünkü Tourbillon olayı çok iddialı. Ve iyi yapamayacakları neredeyse aşikar.
    Tabii bir-kaç bin dolarlık tourbillon lu replikalar var bildiğim kadarıyla onlardan bahsetmiyorum.

Aslında onlar tourbillion taklidi bile değiller. Sadece zembereğin olduğu yeri açık gösteriyorlar.

• ya arkadaşlar aslında benım tourbillondan falan anlamam, gerçek ile replikayı bile zor ayırt ederim. benım zenith modellerinden birini almak istememin sebebi, aman zenith takıyorum havası değil, zaten cevrem benım zenıth takıp takamayacagımı bilir, 30 bin dolarlık saat yanı, bunun taklıtını yapmıyorum kesınlıkle, sadece zenithın modelleri cok hosuma gidiyor o kadar. içinde tourbilllon olmasada olur, görüntüsü olsun yeterli benım için,
    internetten replika almak bilhassa skeleton modellerinden almak tam bir kumar diyorsunuz ve çöpte gelebilir iyi bişide gelebilir diyorsunuz ama sizin çöp diye tanımladıgınız seyı bile belkı ben orjınal sanabılırım :)

sahibinden.com ' da nurselh kullanıcısı hakkında bilginiz var mı acaba?

o çok sevdiniz kuvars fln misal biz de ordan getirtsek(:
  • Tag Heuer Link Calibre-S modelinde perpetual takvim varmış ama nerde göremedim :(

SAATLER

http://www.tagheuer.com/the-collection/link/men/calibre-s-chronograph/index.lbl?w=CJF7110.BA0587

eski kullanıcı adım : fahriakin

• quote:

Orjinalden alıntı: owin

bu replica cılar nerden alıyor ki_

o çok sevdiniz kuvars fln misal biz de ordan getirtsek(:

kapalıçarşıdaki bi kaç esnaf arkadaşım toptancıdan alıyor çoğuda öyle alıyordur zaten.kimiside gümrükten..misal yakın bi tanıdığım gümrükten her türlü mal çekiyor.tv pc elektronik eşya gibi.... arada çinden veya başka ülkelerden gelen bu saatlerde oluyor.onların aracılığı ilede alabiliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolyemez -- 10 Şubat 2009; 14:23:12 >
  • nette birçok replika saat satan insanlar var mesela superalsat.com da binlerce replika saat var daha önce hemalhemsat.com da replica saat satışı yapılırdı fakat yasaklandı kısmende olsa hala satış yapan kişiler var ama binlerce replika ve onlarca satıcı superalsat.com da faaliyet gösteriyor...

Orjinalden alıntı: nagoddogan

Blancnpain

SAATLER

SKELETON SAAT ARAYAN ARKADAŞLARA İYİ BİR HABERİM VAR. BUGÜN KURMALI MEKANİZMA (satan kişi eta dedi. Ben öyle eta bilmiyorum ama söyleyen kişide yılların ustasıdır.) SKELETON SAAT GÖRDÜM. CEP TLF İLE RESMİNİ ÇEKTİM.İLGİLENEN ARKADAŞLARA MMS YOLLAYABİLİRİM.

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

Trias markasını duyan var mı acaba ? Ben ÇİN kaynaklı olduğunu düşündüm. Bir bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim. Adresiwww.trias-watch.com.

Sizce aşağıdaki saat nasıl ?

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=15649305

• Favorim Class traveller

SAATLER

SAATLER
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.