Şimdi Ara

SAATLER (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.970.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

SAATLER

Orjinalden alıntı: nagoddogan

quote:

Orjinalden alıntı: egunns

3350 TL (100 tl düşmüş = Tag targa florio

bu arada antalyada çok model yok demişsin ben alanyaya 4-5 yaz davamlı gittim..turistler meraklı olduğu için ciddi çeşitli modeller görmüştüm....

teng arkadaş paul picot atelier 3058 SG dikkatımı çektide..fiyatıda tuzlu gibi geldi uzaktan

ok Z3U5 aklımda senin model..yanlız ben onun kayışının kırmızı dikişli olduğunu hatırlayamadım neyse belki son serisinde öyle çıkarmışlardır

alanyada varmı bilemiyorum fakat antalya içersiinde yok ama en azından benım aradığım modeller yok

BLACNPAİN

Spécialités Ref. 6025AS-3630-55 gold
    Spécialités Ref. 6025AS-3430-55 platinıum
    Le Brassus Ref. 00225-3434-64B

Jaeger-LeCoultre

Master Tourbillon
    Master Grand Tourbillon
    Master Eight Days Perpatual SQ

Zenith

Academy Open Repettion Minutes
    Academy Tourbillon Chronograph
    Class Traveller Repettion Minutes Horological Master Piece
    Chronomaster Tourbillon Moonphase Day/night

bunlardan bırını bulana yatar kalkar dua ederim :)

bu modellerin replicalarını bulman çok zor bulsan bile işçilik ve kalite bakımından kötü olacaktır.bu istediğin saatler yüksek işçilik ve kalitede üretiliyor ayrıca zenith jaeger blancpain'in en pahalı ve prestijli modeller arasına giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 11 Şubat 2009; 16:09:44 >

• unut bunları diyorsun yanı ? :))

unut bunları diyorsun yanı ? :))

senin istediğin saatler çok uçuk modeller yani o istediğin markaların grade veriyonları ve yüksek işçilik ve kalite gerektiren bunun yanında mühendislik harikası saatler bu modellerin replicasının yapılması imkansız bu modeller yapılsa bile orijinaline benzeme olasılığı yok.

nalet olsun :)
    o zaman bulabileceğimiz bi skeleton onerin arkadaslar
    kesinlikle altın rengi olsun, open modeli tarzında olsun mümkünse markası falan mühim değil ama şık bişi olsun

Swatch'ın otomatik skeleton modelleri var. Fiyatı 250-280 tl. Çelik kayış ya da deri kayış olarak . Gene bugün gördüm. (Bugünlerde çok dolanıyorum galiba)
    Yeri : Akmerkez'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teng -- 11 Şubat 2009; 22:12:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Arkadaşlar bu replika saat nasıldır?İyi ise hemen almayı düşünüyorum şimdi

http://www.sahibinden.com/nurselh_den_breitling_bentley_2008_newww_model-02WQQaXQQ10816409WQQpXQQdisplayitem&keyword=bentley%20saat

arkadaşlar yardım edermisiniz?

kendi saatini kendin yap diyor
    saati kordonunu fln seçiyorsun
  • nurselh delmare kuvsaat gibi satıcılardan uzak durun...

kaliteli değilse almıyayım o zaman ücretli sorun değil 155 tl ucuz geldi.Peki 1. kalite replika nerden bulabilirim?

Kuvarsitwatch ta güzel Brietlingler var ama kronlolu saat olduğu için 1.kalitesi olmuyor şöle açıklayayım, orjinal Brietlinglerde valvoux 7750 makina olur ve bu makina oldukça pahallı bi makina oduğu için 400-500 dolr civarındaki saatlerde çinde yaptırılan valjoux repliksası bulunur. , ancak rolex submariner gibi kronometresi(orjinalinde) olmayan bi makina ya sahip bir saat de eta 2824 gibi bir makina 300 lira civarı bulunabiliyor

quote:

http://www.sahibinden.com/nurselh_den_breitling_bentley_2008_newww_model-02WQQaXQQ10816409WQQpXQQdisplayitem&keyword=bentley%20saat

Bazı yerlerden uzak durun
    saate gelince en düşük kalite replika
    Azizim de söylemiş şimdi gördüm. Tam isabet Azizim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teng -- 12 Şubat 2009; 0:12:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa Bozer

quote:

kaliteli değilse almıyayım o zaman ücretli sorun değil 155 tl ucuz geldi.Peki 1. kalite replika nerden bulabilirim?

Kuvarsitwatch ta güzel Brietlingler var ama kronlolu saat olduğu için 1.kalitesi olmuyor şöle açıklayayım, orjinal Brietlinglerde valvoux 7750 makina olur ve bu makina oldukça pahallı bi makina oduğu için 400-500 dolr civarındaki saatlerde çinde yaptırılan valjoux repliksası bulunur. , ancak rolex submariner gibi kronometresi(orjinalinde) olmayan bi makina ya sahip bir saat de eta 2824 gibi bir makina 300 lira civarı bulunabiliyor

orijinal valjoux 7750 calibrelerin 17 jewel olanları artık üretilmiyor ama nadiren de olsa hala piyasada mevcut mesela o sitede bir audemars var orijinal valjoux 7750 ama 17 jewel calibreli fiyatı da diğer asia valjoux saatlere göre pahalı.

• quote:

Orjinalden alıntı: teng

quote:

quote:

Bazı yerlerden uzak durun
    saate gelince en düşük kalite replika
    Azizim de söylemiş şimdi gördüm. Tam isabet Azizim

kuvsaat 100 liralık saate 250-300 lira istiyor hatta bazı ilanlarında kuvarsitin fotoğraflarını kullanıp tarafımızdan çekilmiştir yazıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: owin

söyle bir site var bir de,

kendi saatini kendin yap diyor
    saati kordonunu fln seçiyorsun

nasıl bir site ?

sizce bu saatin deri kordon olmasının dezavantajları nedir ? Dayanıklılık gibi .
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.