vallahi ben bulamadım türkiyede satan, hep 2. el görüyoruım
quote:
Orjinalden alıntı: donjohnson
Merhaba,
Sizce bu linkteki saat nasıl ? Ben 1 yıl önce başka bir sitede satılırken çok beğenmiştim. Ama adam 700 TL fiyat çekti. Aşağı da inmedi. Sizce kalitesi nasıl ? Cevapları bekliyorum. Teşekkürler.
saatte kullanılan çelik iyi kalitede daha önce 440 saf çelik bir saat kullandım ve ömür boyu sorun çıkarmayacak bir kalitede.saatin makinesi orijinal swiss valjoux değil asia yapımı açıkçası çin yapımı makinelere karşı güvenim çok az her an bir problem çıkarabilir...
üstteki linke bak...
burdakı modeller cok kısıtlı
quote:
Orjinalden alıntı: nagoddogan
istediğiniz modeli satıcıya iletin eğer varsa sizin için satışa çıkarır...
quote:
Gene en fazla çeşidi gerçek resmi ile bulacağınız tek sitedir. Hem ben o arkadaşla tanıştım. Sözünün arkasında duran bir kişi intibaını verdi bana. Görmeden replika alacaksam sadece oradan alırım. Replikalarda flat makine olmasına dikkat edin. Yani 2824 veya 2836 olması gibi. çünkü bu makineler hem orijinalleri ucuz oluyor. Replikada kullanılabiliyor hem de komplike olmadıkları için imitasyon bile olsalar sorun çıkarmıyorlar. Ayrıca çinliler valjoux taklidi konusunda başarısız. Eh orijinal olsun diye 400-500 dolarlık makineyi de replikaya koyamıyorlar.
quote:
Orjinalden alıntı: Mustafa Bozer
quote:
Orjinalden alıntı: unalcimen
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: unalcimen
peki bu bütçeyle alabileceğim neler var .Saat konusunda yeni yeni araştırmalarım var.Bu topiği 1 haftadır takip ediyorum. Önerilerinizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz.Teşekkürler.
1500 alternatifi bol bir bütçe. Ne tür saatlerden hoşlanıyorsun. Herhalde hepimizin ortak önerisi mekanik bir isviçre saati olacak.
Erkek zarif klasik saat Case size: 40mm diameter Swiss made quartz battery movement İsviçre kuvars pil hareketi Roma rakamları ile Gümüş tur Stainless steel Katlanır toka kilitleme ile Siyah deri kayış Sabit paslanmaz çelik bezel Çizilmeye karşı dayanıklı safir kristal Cronograf fonksiyonu (30 dakika ve 10 saat alt çevirmeli) Moonphase fonksiyonu 30m su geçirmez 2 yıl garanti PT All original Maurice Lacroix paperwork and packaging included Tüm orijinal MAURICE LACROIX evrak ve ambalajlama dahil Alternative code (LC1138SS001110) Alternatif kodu (LC1138SS001110)
Arkadaşlar Maurice Lacroix aldım 1200 TL yorumlarınızı bekliyorum
Türkiyeden'mi yurtdışından mı aldınız???
izmir forum bornova dan külahçıoğlu ndan aldım.Sevgililer günü nedeniyle %30 luk bir indirim yapıldı.1700 civarıydı 1200 e aldım.
herkese selam iyi kalite bir replika saat yerine garantili birşeyler ararken buldum burayı ve inanın dimağım karıştı.öncelikle aklımdaki bir saat hakkında fikir beyan eden olursa çok sevinirim. QUANTUM un 2 modeli arasında kaldım Z9017C-02AB 250 - 350 tl arası.bunlar mı yoksa replica IWC yada PATEK mi .yorumlarsanız sevinirim.
diğer model de bu
quote:
Orjinalden alıntı: sws1
herkese selam iyi kalite bir replika saat yerine garantili birşeyler ararken buldum burayı ve inanın dimağım karıştı.öncelikle aklımdaki bir saat hakkında fikir beyan eden olursa çok sevinirim. QUANTUM un 2 modeli arasında kaldım Z9017C-02AB 250 - 350 tl arası.bunlar mı yoksa replica IWC yada PATEK mi .yorumlarsanız sevinirim.
İyi kalite Iwc ya da patek düşündüğün fiyatlarda bulamazsın. Bence o fiyat aralığında Seiko sana düşündüğün garantiyi verir. Bu Quantumlar bence oyuncak gibi duruyor. Bunlar yerine replika iwc ya da patek almak gene de daha isabetli olur diye düşünüyorum.
arkadaşlar maksimum 500 liraya tavsiye edebileceğiniz replika saatler nelerdir.? constantin ve zenith favorim.?
Jaeger-LeCoultre chronograph reinvented calibre 380 21600 balans hassasiyeti 390 parçadan oluşan calibre 48 jewel ve 50 saat power reserve süresi var.
çok şık buda yaa aşağıdakı iki kadran nedir. uclarında x yazan
nasıllar..?
quote:
arkadaşlar maksimum 500 liraya tavsiye edebileceğiniz replika saatler nelerdir.? constantin ve zenith favorim.?
Vacheron constantin overseas modeli (küçük boy) eta 2824 mekanizmalı olabilirmi?
quote:
Orjinalden alıntı: teng
quote:
Vacheron constantin overseas modeli (küçük boy) eta 2824 mekanizmalı olabilirmi?
usta ben içi gözüksün istiyorum ya :)) önerdiğinde çok şık ama , böle parçalar falan gözüksün istiyorum :)
quote:
quote:
quote:
usta ben içi gözüksün istiyorum ya :)) önerdiğinde çok şık ama , böle parçalar falan gözüksün istiyorum :)
Swatch'un bir modeli vardı 280 lira idi ve bütün parçaları gözüküyordu..Ucuza kapatmak istiyorsan Swatch mağazalarına bak derim..
quote:
quote:
quote:
Bir ara Vacheron'un skeleton modeli gelmişti ama şimdilerde yok.
Bir ara Vacheron'un skeleton modeli olur oda çok güzel :) ama nerden ve nasıl bulucz o prpblem işte
quote:
Orjinalden alıntı: qraff
quote:
quote:
quote:
Swatch'un bir modeli vardı 280 lira idi ve bütün parçaları gözüküyordu..Ucuza kapatmak istiyorsan Swatch mağazalarına bak derim..
Sanırım Swatch ın YAS100g modelinden bahsediyorsunuz. Bence de çok şık bir saat. Ben de almayı çok istemiştim. Fakat daha once Ebay den aldıgım otomatik Swatch saatimin surekli geri kalmasından dolayı guvenemedim.
Swatch saatlerin mekanizmaları konusunda daha ayrıntılı bilgi sahibi olanlar, bu bilgilerini paylaşırlarsa belki ben de bu saatten edinebilirim.