Şimdi Ara

SAATLER (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0d3a

ben de bi rolex war sahte olup olmadığını nerden anlıcam hediye geldi babama da

Kutusu setifikası falan varsa saatin serin numarsını burdakşi numarayla beraber rolex e mail atarsanız adamlar cevap veriyomuş

http://cgi.ebay.com/TechnoMarine-Jubilee-TMYMC02-Unisex-watch_W0QQitemZ260354311345QQihZ016QQcategoryZ31387QQtcZphotoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262 şu saati deneme şansım olmuştu ama 1200 ytl liste fiyaı çok faiş gelmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Bozer -- 5 Şubat 2009; 2:11:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: seizure

quote:

Orjinalden alıntı: teng
    45 mm çapında saat erkeklere bile çok büyük gelir. Koluna takabilse bile ağırlığını taşıyamaz, bayan bileğine de herhalde yakışmaz . Bundan daha büyük saat zor bulunur.

Tavsiyen için çok teşekkürler. Karar verdim bu saatten uzak durcam :)

quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa Bozer

valla benim arkadaşlarım "timbırland|]" levis disel gibi markaların saatlerinden aldılar 5 saatte ortalama 200-300 lira civarıydı yemin ederim tahtakalede 100 ytl ye satılan çin saatlerinden daha adi çoktı :) bence alma; mademkız arkadadaşınıza alcaksınız swatch falan bakın bence en azından bi sene içinde rengi falan değişmez

Bak bu 45 mm bide seninkinnialtındaacayip bişi daha var kayışın altında:)

SAATLER

Oy maşşallah maşşallah o 45cm ise ben bu saate bir daha bakmam bile . Verdiğin bilgi benim için çok iyi oldu, az daha bir hata yapıyordum.
    Öneri olarakta Swatch demişsin ama bu modele benzer yani şöyle bileklik havasında hiç swatch bulamadım. Daha doğrusu birçok marka inceledim hiçbirinde istediğim tarzları (senin tabirinle timbırland levis disel) göremedim.

SAATLER
     SAATLER
     SAATLER

Peki bana bu tarz saatler üreten marka önerebilirmisiniz?

bu tarz bileklikli saatleri seviyorum ben de

daa spor modellerde olabilir ama bileklikli veya bu tarz kayışlı saatleri seviyorum

böyle model model çeşit çeşitii bulabileceğim biyer varmı bilen

bez kayışı da olabilir bunun daha spor olur mis olur

• Arkadaşlar merhaba,

Ekteki siteden replica saat almak istiyorum.

http://www.replicacorridor.com/shop/product_info.php?cPath=48_49&products_id=416&osCsid=djogm3uh7h69lu7utbv8kr02a5&osCsid=djogm3uh7h69lu7utbv8kr02a5

Bu siteden alış veriş yapan veya bu site hakkında bilgisi olan var mı?

Çünkü başka sitelerde bu saatin replica'sı 200 USD civarında bu sitede ise 100 USD.

Ayrıca saatın göürünüşü nasıl?

• quote:

Orjinalden alıntı: 0d3a

ben de bi rolex war sahte olup olmadığını nerden anlıcam hediye geldi babama da

en başta işçilikten anlaşılır detaylara bakın kusur var mı eğer yoksa saatin pimini çekin hala çalışıyor mu ayrıca saati gece 24 olacak şeklide ayarlayın takvimi 24 de mi değişiyor yoksa yavaş yavaş mı saat durduğunda saati çok hafif sallayın hemen çalışıyor mu ayrıca saniye ibresine bakın çok akıcı mı titreşim belirgin mi vs. vs. sahte olup olmadığının birçok yolu var... A grade işçilikli eta calibreli rolex saatlerin bile elbette orijinalinden farkı bulunur ama herkes bunu ayırtedemez tabi sizin saatiniz bu işçiliğe girmiyorsa bu söylediklerimi uygularsanız replica olduğunu anlarsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wonderfullife

Arkadaşlar merhaba,

http://www.replicacorridor.com/shop/product_info.php?cPath=48_49&products_id=416&osCsid=djogm3uh7h69lu7utbv8kr02a5&osCsid=djogm3uh7h69lu7utbv8kr02a5

Çünkü başka sitelerde bu saatin replica'sı 200 USD civarında bu sitede ise 100 USD.

Düzgün bir siteye benziyor, en azından dolandırıcı değiller, bence.
    Yalnız fiyatları fazla iyi, muhtemelen sattıkları ürünler çin malı. Yarı-yarıya dolandırıcılar sanırım

• teng
    pm atamıyorum cebimi vermedim..ama aynı saatçi olabilir bikaç link te indirim vardı..onlar metal bişey olmaz heralde
    bu arada dün bi piyasaya çıktım satacağımdan değilde işte kendi saatimi bi soriyim dedim ne kadara takasa alıyolar kapalıçarşı zafer saat var ukala herifler..biz almayız falan dedi..zaten dedim içimden 3000 de verseniz vermemde..2000 exclusive rose gold 98...(zamanında içi mavi almıştım bezeli kadranı saniyeleri getirttim yaklaşık 1000 tl harcadım) düdüklicek adam arıyolar
  • Merhaba,
    IWC Portuguese Automatic' in replicasını arıyorum. Mümkün olan en iyi kalitede. Bana yardımcı olabilecek, yol gösterebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: axiaziz

quote:

Orjinalden alıntı: wonderfullife

Arkadaşlar merhaba,

Düzgün bir siteye benziyor, en azından dolandırıcı değiller, bence.
    Yalnız fiyatları fazla iyi, muhtemelen sattıkları ürünler çin malı. Yarı-yarıya dolandırıcılar sanırım

Bence kesinlikle 3 kkatçı çünkü çoğu saatin orjinal resimleri var, kendi sattıklarının resmi yok; tabiki bazılarının rsimleri var ama çok şaibeli bide bu ebay daki daves hakkında(dün yazdığım iletiye bakarsanız yaorum yapabilecek biri varmı?

İWC vacheron Patek 'in klasik modellerinin replikakarı pek hoş olmuyor; grand complications tarzı saatlerin özellikle

• quote:

Orjinalden alıntı: egunns

teng
    pm atamıyorum cebimi vermedim..ama aynı saatçi olabilir bikaç link te indirim vardı..onlar metal bişey olmaz heralde
    bu arada dün bi piyasaya çıktım satacağımdan değilde işte kendi saatimi bi soriyim dedim ne kadara takasa alıyolar kapalıçarşı zafer saat var ukala herifler..biz almayız falan dedi..zaten dedim içimden 3000 de verseniz vermemde..2000 exclusive rose gold 98...(zamanında içi mavi almıştım bezeli kadranı saniyeleri getirttim yaklaşık 1000 tl harcadım) düdüklicek adam arıyolar

Ya onlar ölmüş eşek arıyorlar. Hele bedesten tam ölü yıkayıcı. Benden 750 istedikleri saatin aynısından götürdüm, hiçbiri almak istemedi, bir tanesi lütfen 150 tl verdi. Türk tüccarının etik sorunları bitmediği için yakında turistler de oraya adım atmayacak. Aynen Laleli gibi olacak, kimse kalmayınca birbirlerini düdükleyecekler.

• quote:

Orjinalden alıntı: MrFine

Merhaba,
    IWC Portuguese Automatic' in replicasını arıyorum. Mümkün olan en iyi kalitede. Bana yardımcı olabilecek, yol gösterebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Potruguese nin iki replikası var biri kurmalı saniye altta, öbürü kronolu . Sizin istediğiniz hangisi?
  • quote:

teng

Egunus "2000 exclusive rose gold 98 nedir bideşu ebay olayına bi uzman yorumu alsak artık

http://cgi.ebay.com/TechnoMarine-Jubilee-TMYMC02-Unisex-watch_W0QQitemZ260354311345QQihZ016QQcategoryZ31387QQtcZphotoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262

bide caravelle diye bi marka var Bulova yapıyomuş şık bi markaya benziyo
    http://cgi.ebay.com/Caravelle-Diamond-43D006-Gents-Watch_W0QQitemZ260347651605QQihZ016QQcategoryZ31387QQtcZphotoQQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.com/Caravelle-Diamond-43E000-Gents-Watch_W0QQitemZ260347651568QQihZ016QQcategoryZ31387QQtcZphotoQQcmdZViewItem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Bozer -- 6 Şubat 2009; 2:41:32 >

• quote:

eşek arıyorlar. Hele bedesten tam ölü yıkayıcı. Benden 750 istedikleri saatin aynısından götürdüm, hiçbiri almak istemedi, bir tanesi lütfen 150 tl verdi. Türk tüccarının etik sorunları bitmediği için yakında turistler de oraya adım atmayacak. Aynen Laleli gibi olacak, kimse kalmayınca birbirlerini düdükleyecekler.

Yok artık, ölücülükte son nokta...
  • quote:

Orjinalden alıntı: owin

quote:

Orjinalden alıntı: seizure

quote:

45 mm çapında saat erkeklere bile çok büyük gelir. Koluna takabilse bile ağırlığını taşıyamaz, bayan bileğine de herhalde yakışmaz . Bundan daha büyük saat zor bulunur.

Tavsiyen için çok teşekkürler. Karar verdim bu saatten uzak durcam :)

quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa Bozer

valla benim arkadaşlarım "timbırland|]" levis disel gibi markaların saatlerinden aldılar 5 saatte ortalama 200-300 lira civarıydı yemin ederim tahtakalede 100 ytl ye satılan çin saatlerinden daha adi çoktı :) bence alma; mademkız arkadadaşınıza alcaksınız swatch falan bakın bence en azından bi sene içinde rengi falan değişmez

Bak bu 45 mm bide seninkinnialtındaacayip bişi daha var kayışın altında:)

SAATLER

Oy maşşallah maşşallah o 45cm ise ben bu saate bir daha bakmam bile . Verdiğin bilgi benim için çok iyi oldu, az daha bir hata yapıyordum.
    Öneri olarakta Swatch demişsin ama bu modele benzer yani şöyle bileklik havasında hiç swatch bulamadım. Daha doğrusu birçok marka inceledim hiçbirinde istediğim tarzları (senin tabirinle timbırland levis disel) göremedim.

SAATLER
     SAATLER
     SAATLER

Peki bana bu tarz saatler üreten marka önerebilirmisiniz?

bu tarz bileklikli saatleri seviyorum ben de

daa spor modellerde olabilir ama bileklikli veya bu tarz kayışlı saatleri seviyorum

böyle model model çeşit çeşitii bulabileceğim biyer varmı bilen

bez kayışı da olabilir bunun daha spor olur mis olur

Dostum bulursan burdan banada haber verirmisin ?
    Kaç gündür saat bakıyorum bu tarz istediğim gibi bişey bulamadım.

Bulduklarımda genelde işporta malı oluyo

• Merhaba, bahsettiğim saat bu.

SAATLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrFine

Merhaba, bahsettiğim saat bu.

SAATLER

Gördüğüm kadarıyla bu saatin replikası yok.
  • ya yok rose gold dedim de biraz abartmışım sinirden:)...2000 exclusive 1998 model üretim şu an aquaracer olarak geçiyo.....zamanında içi mavi olanı almıştım..bide bezeli,kadranı (kasası değil)..gül altını olan vardı..o zaman ona param yetmemişti...sonradan lpi saatten getirttim

mr fine platin ıwc beğenmissin 15 bin$ biriktir:)
  • @seizure

bilekli, yada kumaş kayışlı bende bakınıyorum
    Bak şunu buldum

http://urun.gittigidiyor.com/CASIO-AW-80V-5BVDF-ERKEK-KOL-SAATI_W0QQidZZ14445415

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owin -- 6 Şubat 2009; 22:06:09 >
  • quote:

ya yok rose gold dedim de biraz abartmışım sinirden:)...2000 exclusive 1998 model üretim şu an aquaracer olarak geçiyo.....zamanında içi mavi olanı almıştım..bide bezeli,kadranı (kasası değil)..gül altını olan vardı..o zaman ona param yetmemişti...sonradan lpi saatten getirttim

mr fine platin ıwc beğenmissin 15 bin$ biriktir:)

saat otomatik değilmi ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: unalcimen

peki bu bütçeyle alabileceğim neler var .Saat konusunda yeni yeni araştırmalarım var.Bu topiği 1 haftadır takip ediyorum. Önerilerinizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz.Teşekkürler.

1500 alternatifi bol bir bütçe. Ne tür saatlerden hoşlanıyorsun.
    Herhalde hepimizin ortak önerisi mekanik bir isviçre saati olacak.

http://www.precisiontime.co.uk/images/maurice_lacroix/lc/LC1138-SS001-110_front.JPG

Erkek zarif klasik saat
    Case size: 40mm diameter
    Swiss made
    quartz battery
    movement İsviçre kuvars pil hareketi
    Roma rakamları ile Gümüş tur
    Stainless steel
    Katlanır toka kilitleme ile Siyah deri kayış
    Sabit paslanmaz çelik bezel
    Çizilmeye karşı dayanıklı safir kristal
    Cronograf fonksiyonu (30 dakika ve 10 saat alt çevirmeli)
    Moonphase fonksiyonu
    30m su geçirmez
    2 yıl garanti PT
    All original Maurice Lacroix paperwork and packaging included Tüm orijinal MAURICE LACROIX evrak ve ambalajlama dahil
    Alternative code (LC1138SS001110) Alternatif kodu (LC1138SS001110)

Arkadaşlar Maurice Lacroix aldım 1200 TL
    yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalcimen -- 7 Şubat 2009; 23:43:53 >

• 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.