Şimdi Ara

SAATLER (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: unalcimen

arkadaşlar ,

Model No: SRH005P
    Kalibre No: 5D44

Seiko Velatura Kinetic Direct Drive

Elle kurulabilme özelliği

Paslanmaz çelik kasa

Özel kaplamalı çelik bilezik

100 metre su geçirmez

Çizilmeye dayanıklı safir cam

Kilitli toka

Vidalı arka kapak

1,558.00 TL son fiyat diyorlar ne diyorsunuz 1,947.00 TL den indiler.Alınır mı daha ucuz alabileceği yerler var mı?İzmir de yaşıyorum .İnternetten alışverişten hep çekinmişimdir.Satış yeri forum bornova pırlant adında bir yer.

http://www.pirlant.com/

Bence bu paraya alma. Yurt-dışından falan getirt bu kadar para vermek bence yazık.
    Ki ben yurt-dışından internetten saat aldım hiçbir sorun da yaşamadım.

(Ha ben bu paraya seiko almam o ayrı...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 2 Şubat 2009; 23:24:13 >

• peki bu bütçeyle alabileceğim neler var .Saat konusunda yeni yeni araştırmalarım var.Bu topiği 1 haftadır takip ediyorum. Önerilerinizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz.Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unalcimen

peki bu bütçeyle alabileceğim neler var .Saat konusunda yeni yeni araştırmalarım var.Bu topiği 1 haftadır takip ediyorum. Önerilerinizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz.Teşekkürler.

1500 alternatifi bol bir bütçe. Ne tür saatlerden hoşlanıyorsun.
    Herhalde hepimizin ortak önerisi mekanik bir isviçre saati olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: egunns

arkadaşlar 1 sorum???..tag heuer orjinal ınternetten almak istiyorum..fiyatlar esnek...alırsam güzel bir replica veya 2.el olma olasılığı varmıdır..bu konuda tecrübesi olanlar????

% 100 emin olmadan internetten saat almayın. Satıcı düzgün biri olsa bile beğendiğiniz saati gözle görüp bileğe takıp öyle almak çok daha emindir. bizim de aldığımız yerler var ama biz saatleri yakından takip ettiğimiz için ne geleceği konusunda daha tecrübeliyiz denebilir.
  • arkadaşlar aradığım aslında targa florio (tag heuer logo altında imzalı) limited edition...1957 tane üretilen...güzel fiyata bulursam bendeki 2000 exculısıve rose gold u da satmayı düşünüyorum

bu arada eşim taiwandan replica getirdi 50 dolara krium chronograph...yani anlamak imkansız adamlar mütiş yapmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: axiaziz

quote:

arkadaşlar 1 sorum???..tag heuer orjinal ınternetten almak istiyorum..fiyatlar esnek...alırsam güzel bir replica veya 2.el olma olasılığı varmıdır..bu konuda tecrübesi olanlar????

Belli sitelerden alırsan sorun olmaz. Misal;http://www.prestigetime.com/

Hocam o sitede 1000 dolara saat yokki markalar bakarmısınız

• quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa Bozer

quote:

Orjinalden alıntı: axiaziz

quote:

Belli sitelerden alırsan sorun olmaz. Misal;http://www.prestigetime.com/

Hocam o sitede 1000 dolara saat yokki markalar bakarmısınız

O sitede 500 dolara orjinal tag saat var.
    500-1000 aralığında da gene başka modeller mevcut...

• yerli siteler bu konuda daha güvenli galiba...hiç değilse aksilik durumunda telleri falan var
  • quote:

yerli siteler bu konuda daha güvenli galiba...hiç değilse aksilik durumunda telleri falan var

Aynı şekilde yerli siteler dolaylı vergiler (bakınız 80'ler) ve sürüm değil kâr maximizasyonu
    mantığı yüzünden diğer ülkelere göre neredeyse "fahiş" şekilde satış yapmaktadırlar.
    O kadar para verince haliyle telefonlarını da isteyebiliyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teng
    45 mm çapında saat erkeklere bile çok büyük gelir. Koluna takabilse bile ağırlığını taşıyamaz, bayan bileğine de herhalde yakışmaz . Bundan daha büyük saat zor bulunur.

Tavsiyen için çok teşekkürler. Karar verdim bu saatten uzak durcam :)

quote:

valla benim arkadaşlarım "timbırland|]" levis disel gibi markaların saatlerinden aldılar 5 saatte ortalama 200-300 lira civarıydı yemin ederim tahtakalede 100 ytl ye satılan çin saatlerinden daha adi çoktı :) bence alma; mademkız arkadadaşınıza alcaksınız swatch falan bakın bence en azından bi sene içinde rengi falan değişmez

Bak bu 45 mm bide seninkinnialtındaacayip bişi daha var kayışın altında:)

SAATLER

Oy maşşallah maşşallah o 45cm ise ben bu saate bir daha bakmam bile . Verdiğin bilgi benim için çok iyi oldu, az daha bir hata yapıyordum.
    Öneri olarakta Swatch demişsin ama bu modele benzer yani şöyle bileklik havasında hiç swatch bulamadım. Daha doğrusu birçok marka inceledim hiçbirinde istediğim tarzları (senin tabirinle timbırland levis disel) göremedim.

SAATLER
     SAATLER
     SAATLER

Peki bana bu tarz saatler üreten marka önerebilirmisiniz?

• yabancı sitelerden saat almayın havale kargo vs. problemler yaşarsınız saati beğenmediğinizde veyahut herhangi bir sorunla karşılaştığında iade ve değişim yapmak istediğinizde birçok problemle karşılaşırsınız ayrıca yurtdışında replica saatler türkiyeye göre daha pahalı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azizim

yabancı sitelerden saat almayın havale kargo vs. problemler yaşarsınız saati beğenmediğinizde veyahut herhangi bir sorunla karşılaştığında iade ve değişim yapmak istediğinizde birçok problemle karşılaşırsınız ayrıca yurtdışında replica saatler türkiyeye göre daha pahalı...

Hocam replica kısmına katılıyorum.
    Ama orjinal saat alınacaksa kesinlikle yabancı sitelerden almak taraftarıyım.

Aradaki fiyat farkı ekseriyetle muazzam oluyor.
    Kargoyu artık genellikle bedava yapıyorlar. (Sadece sitede "Int. Free Shipping" seçeneğinin aranması lazım)
    Havale nin ise neredeyse buradan hiç farkı yok, visa, master, paypall düzgün sitelerde hangisini isterseniz onu kullanabiliyorsunuz.
    Ayrıca adamlar buradaki sitelerden daha ilgili, belki 7-8 farklı ülkeye mail attım, en geç cevap veren 1-2 saat içinde cevap verdi.

Yani ne alacağınızı net olarak biliyorsanız çok daha fazla para vermek bence beyhude.
    Ama fiyatlar aynı veya birbirine yakın olsaydı tabii ki buradan almak daha doğru olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 3 Şubat 2009; 17:25:54 >

• haklısın axiaziz bu sadece replica saatler için geçerli mesela italyada bazen saatlere %60 a varan indirimler yapılıyor saatlerin fiyatları arttıkça indirim de o oranda artıyor ama replica saatler ise türkiyede daha uygun fiyata satılıyor...
  • bu arada arkadaşlar tag heuer targa florio (ltd edition olanı deil) indirimli göya peşin 3450 TL ye buldum...daha 5 tl inmem diyo türk piyasasına göre fena fiyat deil ama kayışı sanki bana biraz yıpranmış gibi geldi vitrinde durmaktan dedi adam fazla kasmış kayışı dedi...o kadar para verilicikse hiç soru işareti kalmaması lazım bende..kullanılmış bile olabilir..bide zam gelicek dedi bende ne alaka dedim üretilmeyen bi modele zammı gelir..tabi heryıl yüzde 10-15 zam gelir dedi...bide zaten ltd edition değildi..ondan turkıyeye 2-3 tane gelip bitmiştir dedi...yani biraz saatten anlayan adam olunca kem kum ediyolar gibime geldi
    sizce nası fiyat?.....bikaç yerde daha pahalı..ama daha ucuz diyede yıpranmış kayışlı alınırmı yani
  • arkadaşlar yeni bi saat markası keşfettim..bu saatlerin liste fiyatları 800 lıra ıle 1600 lıra arasında değişiyor

markası Soyuz

Bilenler varsa durmasınn yazsınn bekliorum
  • Soyuz çin makina kullanıyor "seagull" aslı ise bir rus firması; 5 milyara falan turbulion saat satıyorlar; görünüş olarak ise klasik tarzda ve gerçekten hoş, altını ise kaplama olarak kullanıyorlar, bide saat fuarlarına "insanüstü güzellikte"( Rus firması abi, saatin ası isviçrden olabilir ama fuar hostesinin hası kesinlikle ama kesinlikle rusyadan çıkıyormuş) fuar makeni-ve hostesi kullanan bir firma

Ayrıca web sitesinden trojan falan çkıyo haberininz olsun:)

http://www.soyuz-watch.com/index.php?uid=f8e9f60b993975223be1681724a6bdaf&act=collection/chronograph/830/830_1_41 ŞU MODELİ BOMBAYMIŞ ""Linke girmeyiniz virüs var"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Bozer -- 5 Şubat 2009; 1:57:48 >

• quote:

Soyuz çin makina kullanıyor "seagull" aslı ise bir rus firması; 5 milyara falan turbulion saat satıyorlar; görünüş olarak ise klasik tarzda ve gerçekten hoş, altını ise kaplama olarak kullanıyorlar, bide saat fuarlarına "insanüstü güzellikte"( Rus firması abi, saatin ası isviçrden olabilir ama fuar hostesinin hası kesinlikle ama kesinlikle rusyadan çıkıyormuş) fuar makeni-ve hostesi kullanan bir firma

Ayrıca web sitesinden trojan falan çkıyo haberininz olsun:)

http://www.soyuz-watch.com/index.php?uid=f8e9f60b993975223be1681724a6bdaf&act=collection/chronograph/830/830_1_41 ŞU MODELİ BOMBAYMIŞ

mesajınızı tam okumadan linki tıkladım ama virüs programı alarm verdi her yerden. sonra sadece siteye gireyim, soyuz-watch a dedim. girdikten sonra collection'a tıkladım. virüs programı yine alarm verdi.

bence linki iptal etmekte yarar var.

• quote:

bu arada arkadaşlar tag heuer targa florio (ltd edition olanı deil) indirimli göya peşin 3450 TL ye buldum...daha 5 tl inmem diyo türk piyasasına göre fena fiyat deil ama kayışı sanki bana biraz yıpranmış gibi geldi vitrinde durmaktan dedi adam fazla kasmış kayışı dedi...o kadar para verilicikse hiç soru işareti kalmaması lazım bende..kullanılmış bile olabilir..bide zam gelicek dedi bende ne alaka dedim üretilmeyen bi modele zammı gelir..tabi heryıl yüzde 10-15 zam gelir dedi...bide zaten ltd edition değildi..ondan turkıyeye 2-3 tane gelip bitmiştir dedi...yani biraz saatten anlayan adam olunca kem kum ediyolar gibime geldi
    sizce nası fiyat?.....bikaç yerde daha pahalı..ama daha ucuz diyede yıpranmış kayışlı alınırmı yani

Aslında satıcının söyledikleri doğru. Onlar vitrin saati diyorlar bunlara. Ve vitrinde durmaktan kayışlar yıpranıyor. İndirim yapmasının sebebi de vitrin saati olmasındandır. Zam gelecek dediğinde de haklıdır. İsviçre saatlerine durduk yerde zam yapıyorlar. Geçen sene twin time carreralar 2650 frank idi, şimdi 2900 frank oldu. Takip ettiğim için biliyorum. Targa Florio nun fiyatını bilmiyorum ama dedğin gibi bir indirim yapıyorsa söylediği sebeptendir. Hangi saatçi bu pm ile yollarmısın. Ben de bugün bir link baktım bayağı indirim yapmıştı belki aynı saatçidir.

• http://www.daveswatchparts.com/ saat parçaları satan bi site en azından fiyatlara bakılabilir

http://cgi.ebay.com/TechnoMarine-Hummer-XSMSHB-Watch_W0QQitemZ260353972837QQihZ016QQcategoryZ31387QQtcZphotoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262 peki buna nedemli buy it now fiyatı 400 küsür dolar Türkiye'de liste fiyatı 3000ytl nasılı bişey bu olası bi durum mu??*

bu daves watch denen adamın fiyat listesi inanılmaz bence bi bakın biraz kafam karıştı benim acaba işin sırı ne???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Bozer -- 5 Şubat 2009; 2:07:17 >

• ben de bi rolex war sahte olup olmadığını nerden anlıcam hediye geldi babama da
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.