Şimdi Ara

SAATLER (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Olay şu sourtimes da yazıyodu; eğer rolexi kaldıracak görünümde dedilseniz yemeyip içmeyip gidip orjinla bitane alsanız taklit gözüyle bakılır ama rolexi kaldıracak görünümdeyseniz replika olsa bile isalnlar şüphelenmez o misal yani;

Tamamen katılıyorum.
  • yeni aldım bu zımbırtıyı titanyum kasa baya hafif geldi ağır abiden sonra

SAATLER
  • arkadaşlar merabaa :)

revue thommen veya hamilton marka saat alcam.........karar veremedım yardımcı olurmusunuz??
  • http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=33770 revue thommen marka saat....gorunum olarak tarzım ve begendım ancak makınesı eta 2824-2 ve bu makıneyı sevmıorum

• quote:

Orjinalden alıntı: MESSERSCHMITT

http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=33770 revue thommen marka saat....gorunum olarak tarzım ve begendım ancak makınesı eta 2824-2 ve bu makıneyı sevmıorum

çok büyük bir saat bileğinize olur mu ayrıca başka model ve markalara bakmanızı öneririm...
  • quote:

http://cgi.ebay.com/NEW-NIB-Hamilton-Aviation-Khaki-Automatic-QNE-H76515523_W0QQitemZ230321537199QQcmdZViewItemQQptZUK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL?hash=item230321537199&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50
    diğeri hamilton qne ve saatde eta 2895-2 makıne var....ama bu markaı bılmıorum!!!

sişzden ricam bilenler anlayanalr ıncelerse cok memnun olurum ...teşekkur ederım

Revue Thommen eskiden Eisenhoover,Johnson ve Nixon gibi US başkanlarının kullandığı bir saat idi.( JFK meşhur kare zenith kullanıyordu). Ama sonra quartz saat krizinde silindi. İsviçre saatlerinin büyük karlar bırakması üzerine Grovana şirketi tarafından satın alındı ve eski havasını yakalamaya doğru gidiyor. Bu itibarla fiyatları nispeten makul düzeyde.
    Hamilton ise Amerikan şirketi idi onu da Swatch grubu aldı ve yelpazesinde orta gruba yerleştirdi. Her ikisi de orta grubun kaliteli üretim yapan markalarıdır. Ayrıca Revue eskiden kendine ait olan kalibreleri de kullanmaya başladı.
    2824-2 ye 2895 tercihini anlıyorum. Ben de tercih yapacak olsam tercihimi 2895 ten yana kullanırdım.
    Ancak şu da varki 2824 hiç te kötü bir mekanizma değildir. Ama mesela Tissot da kullanılan 2824 ile replikada kullanılan 2824 arasında kalite ve hassasiyet farkı var. Ya da ML pontoslarda kullanılan 2836 makine, serinin diğer 2892 mekanizmalarından aşağı kalmıyor.Firmanın ne kalite 2824 seçtiği daha önemli.
    Ancak ben seçecek olsam Hamilton'u seçerdim daha sağlam ve kullanışlı bir duruşu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teng -- 31 Ocak 2009; 12:22:11 >

• teşekkur ederım

gorunum guzellık acısından fıkrınız nedir?

ikiside havacılık sekteru için uretılmış modeller!!!
  • quote:

teşekkur ederım

Görünüm açısından bence uzak ara Hamilton. Heryerde her ortamda takılır bir saat.
  • " AQUASWISS " bu markayı bileniniz var mı acaba?Tavsiye edermisiniz?Prestijli bir marka olduğu belirtiliyor.Tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
  • quote:

teşekkur ederım

Mesela ben de ezelden beri hamilton u sevmem.
    Kalitesiz demiyorum tabii, sadece dizayn olarak bana hiç hitap etmez. Tabii bu tamamen kişisel zevklere giriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: axiaziz

quote:

teşekkur ederım

Kalitesiz demiyorum tabii, sadece dizayn olarak bana hiç hitap etmez. Tabii bu tamamen kişisel zevklere giriyor.

bende ama diğer markayı gorvana almış ve grovanın eskisi gibi olmadığını söylüyorlar bazı forum larda eta 2824 deyip selatile mi ne öle bi makina koyuyomuş:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa Bozer

quote:

Orjinalden alıntı: axiaziz

quote:

teşekkur ederım

bende ama diğer markayı gorvana almış ve grovanın eskisi gibi olmadığını söylüyorlar bazı forum larda eta 2824 deyip selatile mi ne öle bi makina koyuyomuş:)

selatile de neki?

• http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=9666

"This is an old topic but worth, I think, making a few points now.
    Points which, by the way, I have picked from other Forums too and Amazon.

The quality on the Grovana (and Revue-Thommen) watches is no longer what it used to be. Model 1571 (also known as Coral Reef, Corel Reef, Submariner) has proved to have a number of "faults". The dot comes off easily, the colour ring comes off too, the crown is "weak" and lose, the case is of poor quality and finish and (mentioned now by a few) - the movement is not the ETA2824 any longer but a Sellita - so it seems.

As the components are made in China (for most of the Grovana and Revue-Thommen range of watches) - don't be surprised if logos on crown and strap may be omitted or may be different. These are not fake watches but just poor quality control " diyor bi kullanıcı sadece bi örnek ben bu saatten alıcaktım son anda vazgeçmiştim;

• quote:

Orjinalden alıntı: unalcimen

Öncelikle topikte bulunan herkese selam !
    isviçre mekanizmalı güzel şık bir saat almak istiyorum.tercihimlerim TAG ve longines.Sizlerden, tercihlerim doğrultusunda 1.100 TL bütçe ile alınabilecek modeller önermenizi rica ediyorum. Teşekkür ederim.

İsviçre mekanizmalı derken otomatik mi kastediyorsunuz ? Bu fiyatlara iki markada otomatik biraz zor ancak tag heuer de aquaracer ootomatik, longineste de classique ya da grand classique serisi olabilir.
    Ama ben olsam 1100 lira vereceksem 2897 power reserveli (galiba da sertifikalı idi) Jazzmaster Hamilton var Sirkecide (% 50 indirimli olduğu için o fiyat) hiç beklemem gider onu alırım. Sen alırsan ben de alayımmı almayayımmı takıntısından kurtulmuş olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teng -- 31 Ocak 2009; 22:37:37 >

• Merhaba
    Biz SUUNTO Türkiye yetkili satıcısıtız x10 için ne bilgi lazımsa lütfen mail geçiniz denizada@renspor.com

• quote:

Ta heuer in yada longinesin sadece quaertz mekanizmasını alabilirsiniz teng; 100 liraya

100 değil 1100 olacak
    O markaların quartz mekanizması da yaklaşık 300 lira
    Longines liste fiyatı 1200 frank gibi
    Aquaracer de 1300 frank gibi sıkı bir pazarlıkla bütçeye yaklaşır diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teng -- 1 Şubat 2009; 0:13:48 >
  • max 200 ytl ye güzle marka erkek saati ne önerirsiniz??
    Metal,demir görünümlü olsun.
    Dijital olmasın.

Şimdiden teşekkürler
  • quote:

http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=9666

"This is an old topic but worth, I think, making a few points now.
    Points which, by the way, I have picked from other Forums too and Amazon.

The quality on the Grovana (and Revue-Thommen) watches is no longer what it used to be. Model 1571 (also known as Coral Reef, Corel Reef, Submariner) has proved to have a number of "faults". The dot comes off easily, the colour ring comes off too, the crown is "weak" and lose, the case is of poor quality and finish and (mentioned now by a few) - the movement is not the ETA2824 any longer but a Sellita - so it seems.

As the components are made in China (for most of the Grovana and Revue-Thommen range of watches) - don't be surprised if logos on crown and strap may be omitted or may be different. These are not fake watches but just poor quality control " diyor bi kullanıcı sadece bi örnek ben bu saatten alıcaktım son anda vazgeçmiştim;

Grovana için söylüyor ancak;
    Bu söyledikleri çin replikalarda bile olmuyor. Ya sallıyor ya da özellikle söylüyor. Ya da biri ona replika çaktı ayakta uyuyor.Böyle yazılara ben de rastladım birisinde allem etti kallem etti seamaster'in submarinerden daha iyi olduğunu söyledi
    Bir başka yazıda Ml pontos içindi ''ben hayatımda bu kadar kötü saat görmedim vs yazmıştı. Hatta day date alırken ben de epey tırsmıştım. Şimdi performansı omega kadar olduğunu görüyorum.
    Revu Thommen gibi bir firmanın 2824 yerine uyduruk makine koyması mümkün değil. Kendi ayağına ateş etmek gibi olur. Ayrıca swiss made yazabilmek kanunlarla korunan bir özellik. İsviçrede bunu yapamazlar, ayrıca yapmazlar da

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.