Şimdi Ara

SAATLER (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ~exampleGM~

SAATLER

parabulrsam bundan alacam

bu saat hakındaki düşünceleriniz nedir ve buyuk saatleri daha cok seviyorum bunu gibi saat onerilerine acığım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bisikletci

Selam Mustafa ve De-Ka,

Ben yazdıklarınızdan ne demek istediğinizi anlamadım.
    Ama kötü bir şey söylüyormuşsunuz gibi geldi.

Yapmayın bu işkenceyi bana. Ben zaten dertliyim.

Yok haşa ya yine ucuz yıtmışsınız; mesela internette pek çok yerde 1000 lira civarı replika saat satılıyor; içinde valjoux olduğu idda ediliyor ve 999percent yalan hani böle bişey başınıza gelmemiŞ

• quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa Bozer

Yok haşa ya yine ucuz yıtmışsınız; mesela internette pek çok yerde 1000 lira civarı replika saat satılıyor; içinde valjoux olduğu idda ediliyor ve 999percent yalan hani böle bişey başınıza gelmemiŞ

Bugün başka bir saatçiye gittim. Usta mekanizmanın Seiko 7009 olduğunu söyledi.

.....

Şimdi emailimi kontrol ettim. Beverly Hills Polo Club'a e-mail atmıştım. Cevap geldi.

Hi A.,
    This is Marc Smouha, and I represent the watch company that manufactures the Beverly Hills Polo Club watches. In reply to your questions:
    *The watches are made in China.
    *They were first introduced to the US market and we have now expanded our distribution to Canada and other foreign markets.
    *The origin of the mechanism depends on the watch. If you look on the caseback you will find a "MADE IN ----". This will identify the origin of the movement.
    *Battery used is SR626SW.

Neyse, ben artık tamam diyorum. Saat Çin'de üretilmiş. Ama bu saatin kalitesiz olduğu anlamına gelmez.
    Saatin mekanizmasının Seiko olduğunu söyleyen ikinci saat tamircisi. Açıkçası adam açmadı ama açıp bakmak için ısrar ettik, hayır bu mekanizmayı bilirim dedi.
    Neyse, ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler.

• Casio F-91w Soldier Kol Saati

En Kral Saat budur iddaa ediyorum

SAATLER

Alarmlı, Kronometreli, Aydınlatmalı, Su Geçirmez Kol Saati

CASIO F-91w

Alarmlı

Kronometreli

Ekran Aydınlatmalı

Su Geçirmez

CASIO Güvencesiyle Dayanıklı Spor Kol Saati

Asker, dağcı ve sporcuların ilk tercihi..

• quote:

Orjinalden alıntı: bisikletci

quote:

Bugün başka bir saatçiye gittim. Usta mekanizmanın Seiko 7009 olduğunu söyledi.

.....

Şimdi emailimi kontrol ettim. Beverly Hills Polo Club'a e-mail atmıştım. Cevap geldi.

Hi A.,
    This is Marc Smouha, and I represent the watch company that manufactures the Beverly Hills Polo Club watches. In reply to your questions:
    *The watches are made in China.
    *They were first introduced to the US market and we have now expanded our distribution to Canada and other foreign markets.
    *The origin of the mechanism depends on the watch. If you look on the caseback you will find a "MADE IN ----". This will identify the origin of the movement.
    *Battery used is SR626SW.

Neyse, ben artık tamam diyorum. Saat Çin'de üretilmiş. Ama bu saatin kalitesiz olduğu anlamına gelmez.
    Saatin mekanizmasının Seiko olduğunu söyleyen ikinci saat tamircisi. Açıkçası adam açmadı ama açıp bakmak için ısrar ettik, hayır bu mekanizmayı bilirim dedi.
    Neyse, ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler.

Seiko 5 olması Çin mekanizma olmasından çok daha iyidir. ama gene de günde 20 sn geri kalmamalı. bitr süre kullanmadan kendine gelemez. 6 ay kadar sonra bir ayar yaptırırsın. Güle güle kullan

• quote:

Orjinalden alıntı: martell

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/10858354.asp?gid=229

Ya inanmayacaksınız belki ama bunu ben de farkettim. Televizyonda konuşurken birkaç saniye gördüm. Tabii saatine baktığımda ucuz saat camlarında olan mercek parlaklığı dikkatimi çekti ama U.S. başkanı böyle saat takmaz ben yanıldım herhalde deyip üstünde durmadım ama gördüğümde haklıymışım.

• quote:

Orjinalden alıntı: teng

quote:

Orjinalden alıntı: martell

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/10858354.asp?gid=229

Ya inanmayacaksınız belki ama bunu ben de farkettim. Televizyonda konuşurken birkaç saniye gördüm. Tabii saatine baktığımda ucuz saat camlarında olan mercek parlaklığı dikkatimi çekti ama U.S. başkanı böyle saat takmaz ben yanıldım herhalde deyip üstünde durmadım ama gördüğümde haklıymışım.

Tehdit gibi. Bak da bizi hatırla her gün diyorlar. Gizli servis ne yapar ki?... Gizli işler yapar.

• eta, seiko, çin ve rus saat mekanizmaları. yakından resimleri var.

http://www.pmwf.com/Watches/WatchTools/GeneralWatchTools/SpareMovements.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemyisgolvey -- 27 Ocak 2009; 7:42:56 >
  • arkadaşlar belki saçma bi soru olacak ama alüminyum kordonlar alerji yapar mı?swatch saat aldım çelik kordon çok ağır geldi alüminyum taktırdım ama sanki alerji yapacak gibi geliyor.hala tereddütteyim..kordon mat siyah ve kilit yerinin iç tarafı gri..
  • http://www.kuvarsitwatch.com/tr/online-magaza/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,360/category_id,11/manufacturer_id,0/

bu saat çok hoşmuş rolex olmsaydı mutlaka düşünürdüm; aslında rolexi çok severim ama rolex işte bu yani kusursuzda olsa bi şekilde taklit olduğu belli olur; rolex sonuçta saat denince herkesin bildiği bi marka:

nitrogen-alloyed stainless steel helium valve is seamlessly designed into the new Rolex Sea-Dweller DEEPSEA, defending against a danger divers can feel but not see: pressure. To ascend, descend and rest at extreme depths, divers rely on pressurised chambers. While inside them, they breathe a combination of helium, oxygen and hydrogen. Made up of very small atoms, the lightweight and volatile helium can penetrate any watch. Because decompression stops during resurfacing aren’t long enough, the helium remains trapped, the pressure becomes too great and the result can be explosive. But now, when the differential between the inside and outside of the watch reaches about three bars, a cobalt super alloy spring within the helium valve compresses, releasing the pressure. Ingenious. dalgıça hlium mu sağlıyomuş bu saat anlayamdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Bozer -- 27 Ocak 2009; 23:16:20 >

• quote:

http://www.kuvarsitwatch.com/tr/online-magaza/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,360/category_id,11/manufacturer_id,0/

bu saat çok hoşmuş rolex olmsaydı mutlaka düşünürdüm; aslında rolexi çok severim ama rolex işte bu yani kusursuzda olsa bi şekilde taklit olduğu belli olur; rolex sonuçta saat denince herkesin bildiği bi marka:

nitrogen-alloyed stainless steel helium valve is seamlessly designed into the new Rolex Sea-Dweller DEEPSEA, defending against a danger divers can feel but not see: pressure. To ascend, descend and rest at extreme depths, divers rely on pressurised chambers. While inside them, they breathe a combination of helium, oxygen and hydrogen. Made up of very small atoms, the lightweight and volatile helium can penetrate any watch. Because decompression stops during resurfacing aren’t long enough, the helium remains trapped, the pressure becomes too great and the result can be explosive. But now, when the differential between the inside and outside of the watch reaches about three bars, a cobalt super alloy spring within the helium valve compresses, releasing the pressure. Ingenious. dalgıça hlium mu sağlıyomuş bu saat anlayamdım

anladığım kadarıyla;

derin dalışlarda dalgıçlar basınçlı odalarda dinlenirler. Bu odaların içindeyken, helyum, oksijen ve hidrojen solurlar. Çok küçük atomlardan oluştuğundan, helyum her saate girebilir. Yeniden deniz yüzeyine çıkarken dekompresyon durakları yeteri kadar uzun olmadığından, saate girmiş helyum orada kalır ve basınç çok artar ve sonuçta saat patlayabilir. Ama artık, saatin içindeki basınçla dışarıdaki basınç üç bar civarına ulaşırsa, helyum valfinin içindeki yay sıkışır/büzüşür ve basıncı serbest bırakır/rahatlatır.

tam dalış saatiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemyisgolvey -- 27 Ocak 2009; 23:47:45 >

• Teşekkürler; bigün umarım gerçke b, rolexim olur
  •  SAATLER

Dayım bu saati hediye etti, oyunu hakikaten eğlenceli. Üzerinde 1985 yazıyor. Kayışı bzouk olduğu için siyah deri kayış taktım. Hem ciddi bir görünüm verdi hemde hoş oldu. Ama sorunum şey, çok nadir de olsa ön camı az miktarda terleme yapıyor. Camının içi hafif buğulanıyor sonra yarım saaat içinde geçiyor, saatini yeni taktırdım takan saatçi mi iyi takamadı yoksa saat su geçirmez özelliği yok mu, yoksa elimi yıkarmekn filan dikkat edeyim bayağı.

Bir bu tür oyunlu saatler tr de kolay bulunuyor mu?

• quote:

http://www.kuvarsitwatch.com/tr/online-magaza/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,360/category_id,11/manufacturer_id,0/

Mustafa bey, Rolex özellikle de submarine en başarılı repliklar arasında bence ilk sıraya yerleşir. Yapımı kolay bir kadran yapısına sahip olduğu ve de camı düz olduğu için olsa gerek. Kordonda ise 904 çeliğinden presle kesilmesi ile replikardaki 316 çeliğinden dökümü farkını bakarak anlamamız mümkün değil. Fark takınca belli oluyor. Orijinal rolex bilekte çok rahat ve kuş gibi dururken replikası takoz tesiri veriyor.
    Yani demek istediğim Rolex'in taklit olduğunu anlamak o kadar kolay değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

SAATLER

Dayım bu saati hediye etti, oyunu hakikaten eğlenceli. Üzerinde 1985 yazıyor. Kayışı bzouk olduğu için siyah deri kayış taktım. Hem ciddi bir görünüm verdi hemde hoş oldu. Ama sorunum şey, çok nadir de olsa ön camı az miktarda terleme yapıyor. Camının içi hafif buğulanıyor sonra yarım saaat içinde geçiyor, saatini yeni taktırdım takan saatçi mi iyi takamadı yoksa saat su geçirmez özelliği yok mu, yoksa elimi yıkarmekn filan dikkat edeyim bayağı.

Bir bu tür oyunlu saatler tr de kolay bulunuyor mu?

Bu tür saatleri kasa yapısı itibariyle suyu geçirmede zayıflığı çok normal. Ama bilekte de durduk yerde nemleniyorsa başka bir saatçiye conta ile taktırın.

• bombeli,kubbemsi yapının camlarda avantajı ne.Düz olan dah agüzel gözüküyor halbuki!
  • quote:

Orjinalden alıntı: teng

quote:

Mustafa bey, Rolex özellikle de submarine en başarılı repliklar arasında bence ilk sıraya yerleşir. Yapımı kolay bir kadran yapısına sahip olduğu ve de camı düz olduğu için olsa gerek. Kordonda ise 904 çeliğinden presle kesilmesi ile replikardaki 316 çeliğinden dökümü farkını bakarak anlamamız mümkün değil. Fark takınca belli oluyor. Orijinal rolex bilekte çok rahat ve kuş gibi dururken replikası takoz tesiri veriyor.
    Yani demek istediğim Rolex'in taklit olduğunu anlamak o kadar kolay değil.

Olay şu sourtimes da yazıyodu; eğer rolexi kaldıracak görünümde dedilseniz yemeyip içmeyip gidip orjinla bitane alsanız taklit gözüyle bakılır ama rolexi kaldıracak görünümdeyseniz replika olsa bile isalnlar şüphelenmez o misal yani;

• Zaman sadece birazcık zaman...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitman

bombeli,kubbemsi yapının camlarda avantajı ne.Düz olan dah agüzel gözüküyor halbuki!

Görünüş olarak saatin yuvarlaklığına daha iyi gidiyor. Ama kişiden kişiye değişiyor tabi ki. Ancak gene de değerli saatlerin çoğunda bombeli cam var.
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.