Şimdi Ara

SAATLER (1361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13591360136113621363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Can-KSK, o başlığı baştan sona okuyup da hâlâ Swiss de Swiss diyen olacağını pek sanmıyorum. Yani Swiss Made saat almaz demiyorum, İsviçre'yi gözünde daha farklı bir yere oturtur kanımca. Çünkü önyargıları kıracak şekilde seviyeli ve kaliteli paylaşımlar yapılmış. Blancpain'e falan da giydirmişler arada tabi Polemik okumasın

Ben Credor'lara bayıldım mesela o başlıklarda gezerken. Vurguladıkları bir şey var; Rolex, Omega... vs'nin genelde birbirinin kopyası, benzeri saatleri ürettikleri fakat Seiko'nun hemen hemen her fiyat aralığında, sıradışı, çekici ve kaliteli ürünler ürettiği.

Grand Seiko'nun ne kadar hayranı olduğunu da gördüm. Hayran olmamak elde değil gerçi :) Fakat Credor'ların bazıları var ki, gerçekten insanı kötü şeyler yapmaya itebilir

Ayrıca arkadaşlar, yeni aldığım Seiko 5'in rezervi şu anda boş durumda. Yapmam ve yapmamam gereken ilk işleri sıralayabilir misiniz kısaca? Gün olarak 1 gün geriden takip ediyor. Bunun ayarını ayrıca belirtirseniz sevinirim :) Önceki sayfalarda varsa adres vermeniz de yeterli. Teşekkür ediyorum şimdiden.

Not: Kalibre 7S36.

takip

• quote:

Orijinalden alıntı: polish

Estağfurullah sayın polemik, takıntılı olduğum 1-2 model vardı, iyice saplantıya dönüştü, 2011'i cüzdanım boş, ama içim huzurlu kapatıyorum :)

Hazır ananta ve spring drive sohbeti de geçmişken;

SAATLER

Hayırlı olsun hocam, sanırım TSF'den Cinman'ın saatini satın aldın.

Bu saat benim kafamı da uzunca süre meşgul etti ama kadrandaki güç rezervine bir türlü ısınamadım, yoksa sanırım derhal alırdım bu saati.

Senin kısmetinmiş, tekrar hayırlı olsun. İyi günlerde kullanman dileklerimle.

• quote:

Siz şimdi az kullanılmış Grand Seiko'yu 500 liraya mı aldınız?

Bu arada Credor demişken şöyle bir fotoğraf buldum, Ananta ve Credor Phoenix bir arada:

SAATLER

Ananta 50 milimetre civarında sanırım. Bir başka açıdan Credor:

SAATLER

Yok kardeş 500 lira ya dedigim hamilton open heart
    Grand seiko biraz tuzlu oldu ama dayanamadım. 4 haneli rakamlara aldım arkadaşın dedigi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Hayırlı olsun hocam, sanırım TSF'den Cinman'ın saatini satın aldın.

Bu saat benim kafamı da uzunca süre meşgul etti ama kadrandaki güç rezervine bir türlü ısınamadım, yoksa sanırım derhal alırdım bu saati.

Senin kısmetinmiş, tekrar hayırlı olsun. İyi günlerde kullanman dileklerimle.

Teşekkür ederim sayın polemik.

Evet cinman'ın saati. Aldığım 2. saat de ona ait, şimdilik temsili fotoğraf koyayım, akşama canlısını eklerim.

yalnız bu saatde bayıldım. Canlı olarak sadece 1 modelini incelemiştim. 40 mm (tepe hariç) olması sebebiyle bazı şüphelerim vardı. Ama bu kadar mı güzel olur. özellikle detaylar ve içşçilik harika, bilezik ve kilit kalitesi çok üst düzey. anti manyetik ve 300m WR olması sebebiyle biraz kalın, ama kasa ve lug tasarımı çok başarılı ve bileğe çok güzel oturuyor. özellikle bileği saran lug tasarımı saatin kalınlığını çok güzel gizlemiş.

SAATLER

lug yapısı ve eğimi bu açıdan daha iyi anlaşılabilir;

SAATLER

• quote:

Orijinalden alıntı: w_ashburn

Çin gezisinde edindigim grand seiko umarım begenirsiniz

SAATLER

hayırlı olsun,

otomatik hi-beat'lerde eskinin devamı 61XX serisi ve yeni üretim 9SXX serisi kalibreler var diye biliyorum. sizdeki hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D&Guetta

arkadaşlar 25 senelik seiko 5 im var ama sabah uyanınca saat durmuş oluyor biraz sallayıncadevam ediyor ama eski saate dönmüyor nedendir bu arada biraz fark oluyor 5 6 saat gibi

saat varmıydı, yoksa yakın bir zamandamı aldınız. eğer almadınız ve size ait bir saat ise 25 yıl bu şekilde nasıl kullandınız?
  • Ball benim ileri dönem favorilerimden biri, özellikle Deep Quest modeli çok hoşuma gidiyor. Onuda güzel günlerde kullanın. Tüplerin performansı nasıl hocam standard lumilere göre??
  • quote:

Can-KSK, o başlığı baştan sona okuyup da hâlâ Swiss de Swiss diyen olacağını pek sanmıyorum. Yani Swiss Made saat almaz demiyorum, İsviçre'yi gözünde daha farklı bir yere oturtur kanımca. Çünkü önyargıları kıracak şekilde seviyeli ve kaliteli paylaşımlar yapılmış. Blancpain'e falan da giydirmişler arada tabi Polemik okumasın

Ben Credor'lara bayıldım mesela o başlıklarda gezerken. Vurguladıkları bir şey var; Rolex, Omega... vs'nin genelde birbirinin kopyası, benzeri saatleri ürettikleri fakat Seiko'nun hemen hemen her fiyat aralığında, sıradışı, çekici ve kaliteli ürünler ürettiği.

Grand Seiko'nun ne kadar hayranı olduğunu da gördüm. Hayran olmamak elde değil gerçi :) Fakat Credor'ların bazıları var ki, gerçekten insanı kötü şeyler yapmaya itebilir

Ayrıca arkadaşlar, yeni aldığım Seiko 5'in rezervi şu anda boş durumda. Yapmam ve yapmamam gereken ilk işleri sıralayabilir misiniz kısaca? Gün olarak 1 gün geriden takip ediyor. Bunun ayarını ayrıca belirtirseniz sevinirim :) Önceki sayfalarda varsa adres vermeniz de yeterli. Teşekkür ediyorum şimdiden.

Not: Kalibre 7S36.

Saat durmuşsa eğer, ilk hareketi sağa sola 1-2 dakika hafifçe sallayarak vermeniz uygundur. Geri kalanını kola takınca kendisi doldurur. Gün değişimini tepeyi 1 tık çekerek yapabilirsiniz, ilk tıkta gün-tarih ayar kısmını aktif etmiş olursunuz. Yukarı çevirdikçe tarih, aşağıya çevirdikçe gün kısmı değişir. Gün kısmı çift dillidir hangisinde bırakırsanız ondan devam eder.

• Can-KSK teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için. Gece yatarken saati hangi pozisyonda bırakmam daha uygun olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 14 Aralık 2011; 14:47:15 >
  • Kadran yukarı bakacak şekilde bırakıyorum ben geceleri. Eğer ki ileri gitmişse saat, tepesi yukarı bakacak şekilde yan bırakıyorum.
  • quote:

quote:

arkadaşlar 25 senelik seiko 5 im var ama sabah uyanınca saat durmuş oluyor biraz sallayıncadevam ediyor ama eski saate dönmüyor nedendir bu arada biraz fark oluyor 5 6 saat gibi

saat varmıydı, yoksa yakın bir zamandamı aldınız. eğer almadınız ve size ait bir saat ise 25 yıl bu şekilde nasıl kullandınız?

25 senedir bizde babam ve ben zamanında değerini iyi bildik
  • quote:

quote:

saat vardı babamla iyi koruduk
  • http://www.marcamarca.com.tr/vermonth-quares-v511br-urun-detayi-2071.aspx

Arkadaslar bu saate hayran kaldım ve fiyatı çok uygun markası vermonth forumdan bi arkadas almış site güvenilir diyor napayim markası nasıl acaba daha önce duydunuZ mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arz talep meselesi

http://www.marcamarca.com.tr/vermonth-quares-v511br-urun-detayi-2071.aspx

Arkadaslar bu saate hayran kaldım ve fiyatı çok uygun markası vermonth forumdan bi arkadas almış site güvenilir diyor napayim markası nasıl acaba daha önce duydunuZ mü?

Gayet dandik görünüyor, bu bütçe ile daha kaliteli bir saat alabilirsin.
  • Sevgilime şu saati almayı düşünüyorum sizce almalımıyım fiyatı 100 lira civarında galiba..

Modeli: Swatch SUOT700
     SAATLER

Saat konusunda pek bir bilgim yok, saat dedinmi aklıma ilk swatch gelir. Benimde o kadar çok fazla bütçem olmadığından uygun bir tane aradım maksimum 150 liraya kadar çıkabilirim sizin önerdiğiniz başka saat varmıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 14 Aralık 2011; 20:42:56 >
  • Bence Swatch'un bu yeni serisi çok iyi bir tercih ama bir kızın bileği için biraz büyük gelebilir, görmeden almayın. Swatch'un buna benzer daha küçük çaplı modelleri de mevcut, onlar da alternatif olarak düşünülebilir.
  • Orange Monster alırsam bu kayışı sipariş edeceğim. Hasta oldum :)

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

• Orange monster maratac ile coşar.... http://forums.watchuseek.com/f71/orange-monster-maratac-elite-strap-233873.html işte bunu hala alamadım...tam ölçüyü bilmediğimden...boynuz olayı bozuyor işi....bana bu linkteki maratacın kesin modelini veya boynuz dahil-hariç boyutunu verebilecek var mı...muhteşem duruyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Bence Swatch'un bu yeni serisi çok iyi bir tercih ama bir kızın bileği için biraz büyük gelebilir, görmeden almayın. Swatch'un buna benzer daha küçük çaplı modelleri de mevcut, onlar da alternatif olarak düşünülebilir.

Şu anda sadece göz gezdirdim, sitesinde gördüm zaten bunu pahalı diye bekliyordum ucuz çıktı :)

Gidip swatch'ın mağazalarına da bizzat bakacağım. Bilek konusunda aynen şüpheliyim, o konuda dikkat edeceğim. ilginiz için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 13591360136113621363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.