Şimdi Ara

SAATLER (1354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13521353135413551356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cok guzel bir saat.
  • Merhabalar,

09/09/2011 de ebay'den paradise_jewelers_sc isimli satıcıdan aldığım Citizen Eco Drive BN0034-53W kodlu saatimi , kolumda denedikten sonra içime sinmediğinden (ayar baklalarını çıkarttırıp sadece 1 kez taktım, en ufak bir çizik , deformasyon yoktur ) satmak istiyorum. Saati 180 USD'ye almıştım.

Şu an ebay de en ucuz satan 199,99 USD 'ye (http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p3984.m570.l1313&_nkw=BN0034-53W&_sacat=See-All-Categories) satıyor o da kargo hariç ( +20-25 USD ) . Ben saati pazarlıksız 300 TL ye forumdan bir arkadaşıma satmak istiyorum.İlgilenen arkadaşlar varsa pm ile ulaşsınlar lütfen, saatin temsili resimleri aşağıdadır( isteyen arkadaşlar olursa pm den saatin kendi resimlerini de çeker gönderirim ama resim kalitesini garanti edemem) , teşekkür ederim.

SAATLER

SAATLER

SAATLER

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

http://www.amazon.com/Seiko-Mens-Watch-SDWG43/dp/B000WG5EJE/ref=pd_sbs_watch_1/177-4675650-1294150

Beyler Türkiyede nasıl bulabilirim? Ebayda Türkiyeye gönderim yok, amazonda göndermiyor. Nasıl alabilirim bu saati

Hocam gel ben sana satayım saati, 6 ay içinde bir sıkıntı yaşarsan paranı iade edeyim.

Bu arada diğer arkadaşlar kusura bakmasın. Arkadaşın PM kapalı olduğu için bu kanalı kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sicknessss

quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

http://www.amazon.com/Seiko-Mens-Watch-SDWG43/dp/B000WG5EJE/ref=pd_sbs_watch_1/177-4675650-1294150

Beyler Türkiyede nasıl bulabilirim? Ebayda Türkiyeye gönderim yok, amazonda göndermiyor. Nasıl alabilirim bu saati

Hocam gel ben sana satayım saati, 6 ay içinde bir sıkıntı yaşarsan paranı iade edeyim.

Bu arada diğer arkadaşlar kusura bakmasın. Arkadaşın PM kapalı olduğu için bu kanalı kullanıyorum.

pm şuan açık hocam oradan ulaşabilirsin. Fakat saat sanırım saat 2009 dan beri kullanılıyor şuan 2012 ye giriyoruz. Dediğim gibi daha çok sıfır bir model arıyorum.

• amazondan birsey alacaksaniz ben adrese yollatip trye size kargolayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeak

amazondan birsey alacaksaniz ben adrese yollatip trye size kargolayabilirim.

Nasıl hocam almadim adrese yollatip tr kargolatma işine. Gümrük vergisi ve kargo ücretinde tasaruf mu edeceğiz.
  • @flurry

Bu gösterdiğin 2 saat arasından kesinlikle Orient'i düşünmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

Aşağıdakilerin resmi bir dayanağı yoktur, sadece eğlenceli olsun biraz diye yazdım. Ama bilmeniz gereken siz orada devleti zarara sokmaya çalışan kötü niyetli sıradan vatandaşsınız, karşınızdaki ise kötüleri yakalayıp cazalandıran iyilik meleği, kapı gibi "Devlet Memuru". Ona göre davranın.

Kural 1: Bir ürün gümrükte takılırsa en efendi kılığınızı kıyafetinizi giyinin.
    Kural 2: Gümrüğe giderken hep pozitif şeyler düşünün, zihninizi boşaltın, varsayın ki Tayland da bir masaj odasına gidiyorsunuz.
    Kural 3: Gümrük binasına girince masaj modunu unutun, Küçük Emrah moduna girin.
    Kural 4: İşleminizi yapacak memura, "Ama benim annem yok" yüz ifadesiyle bakın ve merhamet göstermesi için dua edin.
    Kural 5: Gümrük memuru ile asla ve asla tartışmayın, dalayşmayın, sürtüşmeyin.
    Kural 6: Gümrük memuru hiç bir çakallığı yemez, sizin gibi günde en az 20 çakal geliyordur önüne.
    Kural 7: Gümrük memuruna bu saati (ürünü), şahsi kullanımınız için aldığınızı söyleyin. Ticari olarak alıyorsanız bile asla böyle bir şey söylemeyin.
    Kural 8: Gümrük memuru size acırsa ne ala, acımazsa paşa paşa vergiyi alır, hiçbir şansınız yok.
    Kural 9: Bu durumda, varsa faturanızı veya kredi kartı ekstrenizi gösterip, paşa paşa çıkacak bedeli ödemeniz en iyisidir. "Amcamın oğluyla dayımın kızı bana hediye almış" , "Zaten çakma bu", "Şuraya bir şey sıkışmış" muhabbetlerine girmeyin.
    Kural 10: Gümrük memuru isterse bir emsal bedel belirleyip onun üzerinden vergi de kesebilir. Siz sadece dua edin...

Çok güzel özetlenmiş burada.

• Valla amazondan alınıp TR ye kargo yapacak biri saat aşıklarına ilaç gibi olur

Jeak
    Detay versen biraz iyi olur ödeme şekli vs vs
  • amazondan siparisi veririz - amerikadaki adrese - sonra trye kargolariz - bi kac kargo firmasiyla anlasmam var cok pahaliya da gelmez - baktiniz urun gumruge takiildi saniyorumki vergi odemeniz gerekirse %20 odersiniz yine size ucuza gelir dusuncesindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

2 adet tavsiye bekliyorum.İkiside uzun yıl kullanılabilecek sağlam ve çok pahalı olmamalı.(Maximum 350-400 lira olabilir)

1)13-14 yaşındaki bir çocuğa şık güzel yaşına gidecek bir saat tavsiyesi bekliyorum.Uzun yıllar kullanılabilmesi ve sağlam olması çok iyi olacaktır.
    2)25-30 yaşlarındaki birine tavsiye istiyorum.Onunda aynı şekilde şık ve dayanıklı,uzun yıllar kullanılabilecek gibi olması önceliklidir.

Otomatik olursa iyi olur,konu ile ilgili pek bir bilgim yok fakat bildiğim kadarıyla otomatik saatler kendini şarj edebiliyor.Tabi pilli ve otomatik sistemlerin avantaj ve dezavantajlarını açıklarsanız çok makbule geçer benim için.

Umarım yardımcı olabilirsiniz.Şimdiden teşekkürler.

Kendime seiko 5 alıcam sanırım ne dersiniz iyi midir?
    Fakat bizim biradere saat bulamadım hala yok mu bir öneriniz?Seiko 5 alıp kordonu değiştirsem olmaz mı?(350-400 civarı olacak fiyat olarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 10 Aralık 2011; 16:06:48 >

• @l3ortacine16

Casio'dan G-Shock olabilir yada Swatch'un çok güzel genç işi saatleri var. Kendiniz için Seiko'nun 23 taşlı Sports modellerinden bakın hem çapıda 40mm üstü. Küçük kasa (37mm-21 taşlı) pek belli olmuyor kolda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

@l3ortacine16

Casio'dan G-Shock olabilir yada Swatch'un çok güzel genç işi saatleri var. Kendiniz için Seiko'nun 23 taşlı Sports modellerinden bakın hem çapıda 40mm üstü. Küçük kasa (37mm-21 taşlı) pek belli olmuyor kolda.

Aslında biradere de bir seiko 5 alsam mı diyorum.13-14 yaşında ama yaşıtlarına göre boyu falan uzun acaba kullanabilir mi?Kolunda nasıl durur?Ayrıca uzun yıllar kullanılabilecek bişey istiyorum.Seiko 5 alıp kordonunu deri ile değiştirmem mümkün müdür?
  • Seiko 5 deriyle çok güzel kombin olur. Kardeşede yeşil-mavi-krem rengi Seiko military serisi var keten kordonlu.

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 10 Aralık 2011; 16:22:11 >

• Kardeşime G-SHOCK alabilirim.Şu model dikkatimi çekti;http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=33417&product=Casio-GA-120-1A Nasıl sizce?Uzun yıllar kullanılabilecek bir saat mi?
    Ayrıca Otomatik ve pilli saatlerin avantaj ve dezavantajlarını söyler misiniz rica etsem?
  • Bence seiko 5 alman daha iyi olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

@flurry

Bu gösterdiğin 2 saat arasından kesinlikle Orient'i düşünmelisin.

peki orienti Türkiye'de bulabilir miyim?
  • @Can-KSK, SNZG13J-L2'nin çapı kaç milimetre? Harika bir duruşu var ama küçük gibi geldi. Ne kadar bulunabilir ki bu?

• @flurry

Aslan saate danışabilirsiniz, yada bulunduğunuz ildeki Orient satan yetkili bir saatçiye sordurabilirsiniz bu modeli.

@Acer 3820TG
    Tepe dahil 43 mm. Ben kendi bileğimde denemiştim ve hiçte öyle küçük kalmamıştı. Kendini gösteren havalı bir saat. Hamilton Khaki'ye de oldukça benzer
     SAATLER
  • 
Sayfa: önceki 13521353135413551356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.