Şimdi Ara

SAATLER (1330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13281329133013311332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burbank

@ S-wWw

Saatler kolunda çok güzel görünüyor. Anladığım kadarıyla indirimli olmasına rağmen adam başı 700 tl'ye yakın verdin. 500 tl'ye kadar çekebilseydin bence fiyat olarak da az çok yerini bulmuş olacaklardı.

Ben yakın çekimde de Cerruti kadranı üzerinde "swiss made" ibaresi göremedim

tam 30 yazan kısmın altında biraz küçük resimlerde okumak pek mümkün değil sanırım en azından benim cep telefonu ile çektiğim resimlerde okumak pek mümkün değil kelle başı 500'den biraz daha fazla verdim, 700 civarı değil. yinede fazla biliyorum ama almış bulundum artık.
    normalde peşin alırım hep, jaguarı peşin almak niyetiyle yine gittim, bakarken falan ikinci saatide al taksitle verelim dediler, bende ilk kredi kartımı geçen hafta almıştım, durur muyum atladım hemen. tabi evde biraz tantana oldu, doymadın saate diyerek taşlamalar falan
    içkimiz yok sigaramız yok kardeşim bir saatimiz var o kadar da olsun artık !

• Steinhart 'ten saat siparişinde bulundum bugün için. Havaleyle verdim siparişi havalenin ellerine ulaşması 2-3 günü bulur galiba. Ondan sonra kargo maratonu başlar
  • arkadaşlar acilen cevaba ihtiyacım var soyle bir site buldumhttp://www.occasion.com.tr/Product.aspx/M/Swatch/2/F/Erkek/0/A/Saat/3/C/Saat/19/I/3370%20I%20RETROGRADE/932551 linkteki swatch retrograde in fiyatı gördüğünüz gibi çok uygun ama saati başka sitede bulamadım ne diyorsunuz alsammı 2 yıl garantisi var...
  • ben bekliyorum camel ımın gelmesi için...hadi kargo gellllll artık

SAATLER
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: some_one

Miiguru alış-veriş sitesini nasıl bilirsiniz?
    Aradığım fakat bulamadığım birçok saat modeli stoklarında gözüküyor.
    Stokta gözüken ürünler söyledikleri gibi 1-3 gün içerisinde gönderime giriyor mu, şimdiye kadar sorun yaşayan oldu mu?

Bir de hangisi sizce (bazılarında katagori farkı var ama hoşuma gitti)

Otomatik üçlü arasından Tissot'u, eco-drive üçlü arasından da, kadranındaki dizayn bütünlüğü açısından en alttakini tercih ederdim.

Benim gönlümden de aynı saatler geçmişti.
    Her iki saatte miiguru da var, 1270 TL toplam, ama miiguru konusu muğlak, görmeden saat alma ve sitenin güvenirliği konusunda sıkıntım var, canımı sıkmak istemiyorum şu aralar...
    PRC 200 Chronoswiss in Pacific modeline oldukça benziyor.

SAATLER
     SAATLER

quote:

quote:

Citizen model numaraları ile ilgili; mesela Saat ve Saat sitesinde CBM107 modelinde bir saat var, saat hakkında bir kaç uyduruk bilgi dışında birşey yok çapını bile öğrenemedim, bu sanırım Saat ve Saat in verdiği bir numara çünkü Türkiye dışında başka bir yerde bu saati bulamadım. Mesela Hamilton için Türkiye de HM1323456789 gibi bir numara veriyorlar, M harfini atınca universal gerçek model numarasını elde ediyorsunuz. Citizen için de böyle bir yol var mı?

http://www.saatvesaat.com.tr/saat/Citizen/03/UrunDetay/Citizen-CBM107

Saat ve Saat Marka isminin baş harfini de model kodunun başına ekliyor. Mesela Jacques Lemans'larda da JL ile başlıyor model kodları. Ama asıl model kodu için JL'yi çıkarıyorsun. Burada da "Citizen"in C'sini başa koymuş. Normal model kodu BM107.

Fakat BM107'de ya internette diğer sitelerde kalmamış, ya da model kodunu da yanlış yazmışlar. BM Kodlu birçok saat çıkıyor amazon.com'da ve sonrasındaki rakamlar 4 haneli.

BM107 olarakta herhangi bir ize rastlayamadım, kalmamış olsa bile nette birşeyler çıkmış olması lazımdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi some_one -- 29 Kasım 2011; 15:20:35 >

• hepsiburada.com da bazı modellerde indirim yapmış..

resimdeki jaguar 616 tl...

SAATLER

672 tl aşagıdaki model :

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 29 Kasım 2011; 15:35:23 >
  • festina grup hakkında ustalarımızdan bilgi bekliyorum aşagıdaki saat oldukca hoşuma gitti ...kaliteleri hakkında bilgi alabilirsem bugun bir model almayı düşünüyorum :)

390 tl fiyatla :

SAATLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayguru

festina grup hakkında ustalarımızdan bilgi bekliyorum aşagıdaki saat oldukca hoşuma gitti ...kaliteleri hakkında bilgi alabilirsem bugun bir model almayı düşünüyorum :)

390 tl fiyatla :

SAATLER

Saat tasarım olarak güzel duruyor.O cırtlak yeşil siyah olsaydı aynı edifice serisi derdim:) marka hakkında bilgim yok ama eğer swiss değilseki değil gibi duruyor.Pilli bir mekanizmaya dediğin fiyat verilir mi ciddi bir tartışma konusu. Bugün trendyoldan 2 tane swatch aldım.Gayet şık saatler ve 2 tanesine toplamda bu parayı vermedim.Bence biraz daha düşün.

• Saatin sitesinden biraz inceleme yaptım. Şık serileri var ama nedense bana fazla cafcaflı geldi tasarımları. 50-100 tl arası denemek amaçlı alırdım vallah ne yalan söyleyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin1982

Saat tasarım olarak güzel duruyor.O cırtlak yeşil siyah olsaydı aynı edifice serisi derdim:) marka hakkında bilgim yok ama eğer swiss değilseki değil gibi duruyor.Pilli bir mekanizmaya dediğin fiyat verilir mi ciddi bir tartışma konusu. Bugün trendyoldan 2 tane swatch aldım.Gayet şık saatler ve 2 tanesine toplamda bu parayı vermedim.Bence biraz daha düşün.

sabah sepete atıp durdum 120 ye şu modeli ama almadım ..neyse bitmiş kurtuldum :):)
     SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 29 Kasım 2011; 16:31:14 >

• saatler oldukca şık ..190 tl ye aşagıdaki model de cok şık ama makineleri hakkında bir bilgi yok japon oldugu aşikar ama nedir ?

SAATLER
  • quote:

quote:

quote:

Miiguru alış-veriş sitesini nasıl bilirsiniz?
    Aradığım fakat bulamadığım birçok saat modeli stoklarında gözüküyor.
    Stokta gözüken ürünler söyledikleri gibi 1-3 gün içerisinde gönderime giriyor mu, şimdiye kadar sorun yaşayan oldu mu?

Bir de hangisi sizce (bazılarında katagori farkı var ama hoşuma gitti)

Otomatik üçlü arasından Tissot'u, eco-drive üçlü arasından da, kadranındaki dizayn bütünlüğü açısından en alttakini tercih ederdim.

Benim gönlümden de aynı saatler geçmişti.
    Her iki saatte miiguru da var, 1270 TL toplam, ama miiguru konusu muğlak, görmeden saat alma ve sitenin güvenirliği konusunda sıkıntım var, canımı sıkmak istemiyorum şu aralar...
    PRC 200 Chronoswiss in Pacific modeline oldukça benziyor.

SAATLER
     SAATLER

quote:

quote:

Citizen model numaraları ile ilgili; mesela Saat ve Saat sitesinde CBM107 modelinde bir saat var, saat hakkında bir kaç uyduruk bilgi dışında birşey yok çapını bile öğrenemedim, bu sanırım Saat ve Saat in verdiği bir numara çünkü Türkiye dışında başka bir yerde bu saati bulamadım. Mesela Hamilton için Türkiye de HM1323456789 gibi bir numara veriyorlar, M harfini atınca universal gerçek model numarasını elde ediyorsunuz. Citizen için de böyle bir yol var mı?

http://www.saatvesaat.com.tr/saat/Citizen/03/UrunDetay/Citizen-CBM107

Saat ve Saat Marka isminin baş harfini de model kodunun başına ekliyor. Mesela Jacques Lemans'larda da JL ile başlıyor model kodları. Ama asıl model kodu için JL'yi çıkarıyorsun. Burada da "Citizen"in C'sini başa koymuş. Normal model kodu BM107.

Fakat BM107'de ya internette diğer sitelerde kalmamış, ya da model kodunu da yanlış yazmışlar. BM Kodlu birçok saat çıkıyor amazon.com'da ve sonrasındaki rakamlar 4 haneli.

BM107 olarakta herhangi bir ize rastlayamadım, kalmamış olsa bile nette birşeyler çıkmış olması lazımdı.

Chronoswiss modeli de çok güzelmiş.

Dediğim gibi BM107'deki 107'de eksik olabilir. Çünkü BM serisi saatleri genellikle 4 haneli rakamlarla bitiyor. Belki de BM1070 felandır.

• quote:

Orijinalden alıntı: S_wWw

quote:

@ S-wWw

Saatler kolunda çok güzel görünüyor. Anladığım kadarıyla indirimli olmasına rağmen adam başı 700 tl'ye yakın verdin. 500 tl'ye kadar çekebilseydin bence fiyat olarak da az çok yerini bulmuş olacaklardı.

Ben yakın çekimde de Cerruti kadranı üzerinde "swiss made" ibaresi göremedim

tam 30 yazan kısmın altında biraz küçük resimlerde okumak pek mümkün değil sanırım en azından benim cep telefonu ile çektiğim resimlerde okumak pek mümkün değil kelle başı 500'den biraz daha fazla verdim, 700 civarı değil. yinede fazla biliyorum ama almış bulundum artık.
    normalde peşin alırım hep, jaguarı peşin almak niyetiyle yine gittim, bakarken falan ikinci saatide al taksitle verelim dediler, bende ilk kredi kartımı geçen hafta almıştım, durur muyum atladım hemen. tabi evde biraz tantana oldu, doymadın saate diyerek taşlamalar falan
    içkimiz yok sigaramız yok kardeşim bir saatimiz var o kadar da olsun artık !

Güzel saatler, hayırlı olsun.

Evli saatsever erkeklerin genelde yaşadığı durumlar bunlar. Bayanların nasıl takı, altın, ayakkabı vb. kıyafet merakı olabiliyorsa, biz erkeklerin en önemli takısı olan saate de biz biraz ilgi gösterelim değil mi canım

• quote:

quote:

sabah sepete atıp durdum 120 ye şu modeli ama almadım ..neyse bitmiş kurtuldum :):)
     SAATLER

o saat benimde dikkatimi çekti ama plastik kasa yazısını görünce hemen kaçıverdim:) aslında baya bir saatim oldu ama nedense swatch bana hep al- hiç sakınmadan kullan-bozulunca at imajı veriyor ve açıkçası diğer saatlerime kıyamadığımdan normal zamanda swatch takmayı daha çok seviyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeus434343

arkadaşlar acilen cevaba ihtiyacım var soyle bir site buldumhttp://www.occasion.com.tr/Product.aspx/M/Swatch/2/F/Erkek/0/A/Saat/3/C/Saat/19/I/3370%20I%20RETROGRADE/932551 linkteki swatch retrograde in fiyatı gördüğünüz gibi çok uygun ama saati başka sitede bulamadım ne diyorsunuz alsammı 2 yıl garantisi var...

burbank hocam bi bakabilirmisin sende

• quote:

quote:

festina grup hakkında ustalarımızdan bilgi bekliyorum aşagıdaki saat oldukca hoşuma gitti ...kaliteleri hakkında bilgi alabilirsem bugun bir model almayı düşünüyorum :)

390 tl fiyatla :

SAATLER

festina swiss saatler üretmiyor artık, ilk olarak isviçrede kurulmuş daha sonra ispanyol lotus markasının festinayı satın almasıyla ispanyol kökenli bir markayla birleşmesi nedeniyle merkezi ispanyaya taşınmış, şu anda bünyesinde lotus, candino,jaguar markalarını da barındırmakta.

yakın geçmişe kadar isviçrede üretim yapıyorlardı fakat artık japonya da citizen fabrikasında üretimleri yapılıyor. mekanizmaları miyota.
    bende var da o yüzden biliyorum markayı bu kadar iyi

bende de var bir tane ve çok memnunum. işçilik ve kasa kalitesi olarak çok çok iyi, mekanizma olarak ise süper kaliteli denmez belki ama bence verilen parayı hak ediyor.

SAATLER

bendeki festina, eğer bulabilirsen bunu tavsiye ederim kesinlikle, yalnız benim için geçerli değil ama pek çok kişi için çok ağır ve büyük gelebilir. hassas terazi ile tartmıştım 250gr civarı gelmişti sanırım, yalnız kasa tamamen çelik ve kordondaki her iki taraftaki baklalarda sıradan pimli değil vida benzeri bir şekilde tutturulmuş. kasa üzerindeki çelik olmayan tek kısım çerçevede görülen 4 adet plastik vida + ilk baklayı tutan vidanın koruma kısmı sanırım.

sizin gösterdiğiniz saatin farklı renkleri ve silikon kordonluları gibi alternatifleri TR distrübütörü BOS saatte mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_wWw -- 29 Kasım 2011; 21:43:42 >

• ayrıca Fransa Bisiklet Turunun resmi sponsorudur kendileri, hatırladığım kadarı ile de arkadaşın sorduğu model geçen senenin turu için tasarlanan model olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_wWw

quote:

quote:

390 tl fiyatla :

SAATLER

festina swiss saatler üretmiyor artık, ilk olarak isviçrede kurulmuş daha sonra ispanyol lotus markasının festinayı satın almasıyla ispanyol kökenli bir markayla birleşmesi nedeniyle merkezi ispanyaya taşınmış, şu anda bünyesinde lotus, candino,jaguar markalarını da barındırmakta.

yakın geçmişe kadar isviçrede üretim yapıyorlardı fakat artık japonya da citizen fabrikasında üretimleri yapılıyor. mekanizmaları miyota.

bende de var bir tane ve çok memnunum. işçilik ve kasa kalitesi olarak çok çok iyi, mekanizma olarak ise süper kaliteli denmez belki ama bence verilen parayı hak ediyor.

SAATLER

bendeki festina, eğer bulabilirsen bunu tavsiye ederim kesinlikle, yalnız benim için geçerli değil ama pek çok kişi için çok ağır ve büyük gelebilir. hassas terazi ile tartmıştım 250gr civarı gelmişti sanırım, yalnız kasa tamamen çelik ve kordondaki her iki taraftaki baklalarda sıradan pimli değil vida benzeri bir şekilde tutturulmuş. kasa üzerindeki çelik olmayan tek kısım çerçevede görülen 4 adet plastik vida + ilk baklayı tutan vidanın koruma kısmı sanırım.

sizin gösterdiğiniz saatin farklı renkleri ve silikon kordonluları gibi alternatifleri TR distrübütörü BOS saatte mevcut

Sizin bileklerde benim bilekler gibi kalın sanırım.Saatin kolda duruşu oldukça güzelmiş.Sağlam olduğu hissini veriyor.Ancak ben halen fiyat konusunda fazlaca takıntılıyım.Sanırım HB kampanyasından bakmış arkadaşımız 390 tl ye %50 indirimle düşmüş.Yani orjinal fiyatı pilli tissorların bazılarından bile pahalı:) ve citizen fabrikasında üretiliyorsa eğer ve citizen mekanizması kullanılmış ise o zaman citizenden fiyat olarak daha uygun olmalı ama gördüğüm kadarıyla daha pahalı.Ustalar daha iyi bilir ama benim şahsi fikrim 70-120 tl arası alınabilecek bir saat ( daha önceki mesajımda 50-100 demiştim koldaki duruşuna binaen artırdım biraz:) daha fazlasını etmez.

• Biraz gözlerimiz şenlensin. Almanya'dan sayfalarımıza konuk olan "Made in Germany" Sinn 656L (full lume) karşınızda..

SAATLER

Not: WUS alıntısıdır.
  • herkesin kendi zevki görüşü tabi, ama 70-120 arası da ne yaptın hocam sen

be 2 senedir kullanıyorum çok memnunum ve saatide çok severim internetten araştırıp beğenip gidip mağazada incelerim, şimdiye kadar kasa kalitesi olarak bu fiyat aralığında saate rast gelmedim henüz, mekanizma da fena olmayınca bence alınası bir saat, fakat mağazalarda belki daha uygun bir fiyata pazarlık edilebilir

chrono bike serisi genellikle çok iyi. ayrıca Festina saatlerin en büyük özelliklerinden biri tüm dünyada aşağı yukarı aynı fiyatlara satılmasıdır, Türkiye hariç tabii!!! bizimkiler olması gereken fiyatın üstüne +300TL koyup sonra da satamayınca yarı yarıya indirim yaptık süper indirim falan diyerek zaten olması gereken fiyata satmaya çalışıyorlar.

oturup markayı da savunacak değil, zaten o kadar da bilgim yok, denildiği gibi üstadlar bilir. ben sadece bu marka bir saate sahibim ve çok da memnunum.
    mesela benzer büyüklüklerde birde seiko skz253 saatim var fakat festina f16351 saatimin verdiği sağlamlık duygusunu veremiyor maalesef, ki seikonun bu serisinin ne kadar iyi olduğunu bilen bilir, ve benim favori saatlerimdendir.

• 
Sayfa: önceki 13281329133013311332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.