Şimdi Ara

SAATLER (1329. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13271328132913301331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: burbank

quote:

Orijinalden alıntı: S_wWw

yüzümüzü kara çıkartmazlar inş

SAATLER

SAATLER

Cerruti 1881 prestige
    sizce nasıldır? son swiss made serilerinden sanırım, ne kadar bir fiyat makuldür bu saat için? mağazadaki etiket fiyatı 1700 TL, biraz şişirilmiş tabi ama ederi nedir sizce?

jaguarın etiket fiyatı da 1200TL bu arada

swiss ronda quartz mekanizmalar kullanılıyor Cerruti kronograflarda. Ama sanırım swiss made değil, hong kong üretimi olması lazım. 1700 tl fiyat bence aşırı fazla. Diğer saatin (Jaguar) fiyatının da çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Sonuçta bu quartz saatlere bu kadar para verilmez. Biraz daha ekleseniz kampanyalardan eta 7750'li hamilton kronograf almanız işten değil.

ooo iyi iyi benim 260 tl ye aldığım camel saatte de aynı mekanizma var

cerruti de ronda 7003L mekanizma var ayrıca birkaç senelik bir model o yüzden eski isviçre üretimlerinden swiss made üstünde de yazıyor zaten.
    jaguar da da eta mekanizma var fakat modelini tam bilmiyorum.
    sürekli alışveriş yaptığım bir mağazadan aldım, ikisinin toplam fiyatının yarısından daha düşük bir fiyata taksitle aldım.
    böyle söyleyince çok iyi bir fiyata almışım gibi gelebilir fakat aslında sizinde bildiğiniz gibi yurtdışı normal fiyatlarına aldım diyebiliriz.

Seiko orient vs.. gibi kaliteli daha uygun fiyatlı saatlerden alsaydınız diyebilirsiniz, onlardan zaten var orient yok ama seiko citizen vb... farklı olsun istiyorum birazda saatler, Jaguar'ı bilen bilir zaten, çok çok üstün kaliteli saatler olmasa da İsviçrede kendi fabrikalarında ürterim yapan, Festina Group'a katılmış köklü bir markadır. En azından ben böyle araştırdım yoksa çok da bildiğimden değil hani üstadlar daha iyi bilir.

Zaten %50 indirim vardı, mağazaya sürekli gidip geldiğimiz için biraz daha indirim yapıp + fazladan taksit verdiler, bende aldım gitti.
    Cerruti yerine Balmain alacaktım farklı bir mağazadan fakat durum böyle alınca buradan aldım.

Bu arada o sırada kolumda sitedeki bytepire arkadaşımızdan almış olduğum Seiko Frankenmonster skz253k1 vardı, mağaza seikoda satıyor tabi, eleman hasta oldu saati görünce, hiç görmemiş daha önce sanırım. zaten favori saatlerimden.

yeni saatler getirmişsin bu arada bytepire, geç gördüm biraz ama keşke saat almadan önce görseydim, daha önce konuştuğumuz gibi skz231k1 elinde olsaydı kesin alacaktım senden onu bu sefer. sonraki saatim yine senden inş.

SAATLER

SAATLER

resimler büyük olmuş olabilir kusura bakmayın, işyerinde internet sınırlama programları nedeniyle sitenin bazı özelliklerini kullanamıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BMW 528

Bir zamanlar bir saat reklamı vardı saati 20 gün takmasınız dursada kolunuza taktıgınızda saat ve ay gün kendisi ayarlıyordu? Marka modelini hatırlayan varmı?

Seiko Kinetik Auto Relay modellerinde var.

Uyku ve Uyanma İşlevleri ile donatıldı [Kinetic Auto Relay]
    Kinetic'in evrim geçirmesi ile Otomatik Güç Üretme Sistemi saati çalıştırmak için gerekli olan elektriği kolunuzun hareketinden alarak kurulan bir quartz saat. Saat kullanılmadığında, daha uzun süre durmaksızın çalışması için uyku modu devreye girer.

Güç tasarrufu fonksiyonunda (uyku modu), enerji tassarrufu sağlayabilmek için saat çıkarıldıktan 72 saat sonra ibrelerin hareketi durur. Otomatik geri dönme işlevinde, (uyanma modu) tam şarj durumunda 4 yıl içerisinde saatin en ufak bir hareketinde üretilen gücü farkeder ve o anı gösterecek şekilde çalışmaya devam eder. Kinetik Auto Relay bu iki fonksiyon ile donatılmıştır.

En son modelimizde, teknolojimiz Kinetic, Kinetic Auto Relay fonksiyonuna ek olarak Perpetual takvim ile donatıldı.

Seiko Kinetik Auto Relay

Seikonun hangi seri veya modellerinde var? Sadece aşagıdakilerdemi?

http://www.aydinsaat.com.tr/seikoweb/products/arctura/kinetic_ar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: iztech

Merhabalar:

suan amerikadan bir tanidigim ile saat getirme sansim var... Sik ve kalteli bir saat almak istiyorum ancak 1000 tl nin de uzerine cikmak istemiyorum...
    Biraz inceledigimde asagidaki saatler gozume carpti.... Bu saatler ile ilgili yorumunuzu ve mekanizma ve kalite olarak goruslerinizi paylasabilirmisiniz?

1.. Hamilton Men's H77672333 Khaki ETO Black Chronograph Dial Watch

http://www.amazon.com/Hamilton-H77672333-Khaki-Black-Chronograph/dp/B003XGUVFM/ref=wl_it_dp_o_npd?ie=UTF8&coliid=I3SIT1X7SJG4XA&colid=2B5DMDJ86KYQ2

2.. Hamilton Men's H64455533 Khaki King Black Dial Watch

http://www.amazon.com/Hamilton-H64455533-Khaki-Black-Watch/dp/B00423N1M0/ref=wl_it_dp_o_npd?ie=UTF8&coliid=IQ1ZEZXW0O517&colid=2B5DMDJ86KYQ2

gerci tarzim olmasa da asagidaki saatte ilginc geldi :) belki bir 15 sene yasli olsam cazip gelebilirdi

Maurice Lacroix Men's PT6117-SS001-130 Pontos Rectangulaire

http://www.amazon.com/gp/product/B004S0QXC2/ref=ox_sc_act_title_9?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER

Ayrica bu aralikta iyi bir marka saat ile ilgili onerilerinize de acigim....

Simdiden tesekkurler..

Saygilarimla..........

Bu listenize biraz ben de katkıda bulnamak isterim.Mekanizmalarıyla ilgili ustalar zaten yorum yapacaklardır.Ancak benim de bulduğum size ek olarak incelemnizde fayda olacağını düşündüğüm saatler şöyle:

http://www.amazon.com/Hamilton-H32616553-Jazzmaster-Chrono-Silver/dp/B001F7I0U4/ref=sr_1_49?s=watches&ie=UTF8&qid=1322550285&sr=1-49

http://www.amazon.com/Victorinox-Swiss-Army-24783-1000-Chronograph/dp/B004Y9XR1M/ref=sr_1_2?s=watches&ie=UTF8&qid=1322549675&sr=1-2

http://www.amazon.com/Victorinox-Swiss-Army-251451-Chronograph/dp/B004JUGL7S/ref=sr_1_14?s=watches&ie=UTF8&qid=1322549675&sr=1-14

http://www.amazon.com/Tissot-T0356271605100-T-Trend-Couturier-Chronograph/dp/B002XE3DBY/ref=sr_1_38?s=watches&ie=UTF8&qid=1322549920&sr=1-38

http://www.amazon.com/Victorinox-Swiss-Army-241193-Chronograph/dp/B001B8FXOS/ref=sr_1_32?s=watches&ie=UTF8&qid=1322550229&sr=1-32

http://www.amazon.com/Golana-Swiss-AD300-1-Advanced-Stainless/dp/B005BMXJU0/ref=sr_1_70?m=ATVPDKIKX0DER&s=watches&ie=UTF8&qid=1322552921&sr=1-70

http://www.amazon.com/Invicta-0514-Revolution-Automatic-Chronograph/dp/B004WQZOSQ/ref=sr_1_189?s=watches&ie=UTF8&qid=1322552377&sr=1-189

http://www.amazon.com/Jacques-Lemans-1058B-Automatic-Watch/dp/B0016LEDJQ/ref=sr_1_77?m=ATVPDKIKX0DER&s=watches&ie=UTF8&qid=1322553347&sr=1-77

•  SAATLER

bir indirim sitesinde 482 tl gibi bir fiyatı var ..kredi kartına taksit imkanı bulunuyor incelemek isteyenler p.m ile mail adreslerini gönderebilirlerse üyelik referansı gönderebilirim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 29 Kasım 2011; 10:35:05 >
  • Miiguru alış-veriş sitesini nasıl bilirsiniz?
    Aradığım fakat bulamadığım birçok saat modeli stoklarında gözüküyor.
    Stokta gözüken ürünler söyledikleri gibi 1-3 gün içerisinde gönderime giriyor mu, şimdiye kadar sorun yaşayan oldu mu?

Bir de hangisi sizce (bazılarında katagori farkı var ama hoşuma gitti)

Otomatik:
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

EcoDrive:
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi some_one -- 29 Kasım 2011; 11:22:28 >

• Forumu 2-3 sayfa takip edemedim oldukça güzel paylaşımlar olmuş. Özellikle Mühendis78'in paylaştığı Nato kordon satış sitesi çok büyük bir eksikliği kapatacak gibi duruyor. İzmir'de olmasıda ayrı bir güzel Değiştirip değiştirip takarız artık kordonları.

@Polish
    Hocam, Chronoswiss'in bezeli ve saniye kolu bence en özel yanı. Çoğunluk genelde tepeye odaklanmış ama ben saniye kolunun başlangıcını çok beğendim. Hayırlı olsun. Bir de sizde hydroconquest vardı onu sattınızmı acaba? Çok güzeldi o da.

Bende haftasonu memleketteydim, sadece 2 gün bile olsa İzmir havası çok iyi geldi. Bu arada boş durmadım Konak Pier'e gittim, Saat&Saat ve Külahçıoğlu mağazalarını dolandım. 2892'li bir Hamilton'a indirimli!! 2000 TL fiyat alınca müsade istedim :) Birde Kemeraltından deri kayış temin ettim 007 için. Kalın silikon dalış kayışıyla günlük kullanım zordu, gittim ince kesim tamamen siyah deri kordon taktırdım. Çokta rahat oldu, güzel oldu.

SAATLER  SAATLER

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

quote:

yüzümüzü kara çıkartmazlar inş

SAATLER

SAATLER

Cerruti 1881 prestige
    sizce nasıldır? son swiss made serilerinden sanırım, ne kadar bir fiyat makuldür bu saat için? mağazadaki etiket fiyatı 1700 TL, biraz şişirilmiş tabi ama ederi nedir sizce?

jaguarın etiket fiyatı da 1200TL bu arada

swiss ronda quartz mekanizmalar kullanılıyor Cerruti kronograflarda. Ama sanırım swiss made değil, hong kong üretimi olması lazım. 1700 tl fiyat bence aşırı fazla. Diğer saatin (Jaguar) fiyatının da çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Sonuçta bu quartz saatlere bu kadar para verilmez. Biraz daha ekleseniz kampanyalardan eta 7750'li hamilton kronograf almanız işten değil.

ooo iyi iyi benim 260 tl ye aldığım camel saatte de aynı mekanizma var

cerruti de ronda 7003L mekanizma var ayrıca birkaç senelik bir model o yüzden eski isviçre üretimlerinden swiss made üstünde de yazıyor zaten.
    jaguar da da eta mekanizma var fakat modelini tam bilmiyorum.
    sürekli alışveriş yaptığım bir mağazadan aldım, ikisinin toplam fiyatının yarısından daha düşük bir fiyata taksitle aldım.
    böyle söyleyince çok iyi bir fiyata almışım gibi gelebilir fakat aslında sizinde bildiğiniz gibi yurtdışı normal fiyatlarına aldım diyebiliriz.

Seiko orient vs.. gibi kaliteli daha uygun fiyatlı saatlerden alsaydınız diyebilirsiniz, onlardan zaten var orient yok ama seiko citizen vb... farklı olsun istiyorum birazda saatler, Jaguar'ı bilen bilir zaten, çok çok üstün kaliteli saatler olmasa da İsviçrede kendi fabrikalarında ürterim yapan, Festina Group'a katılmış köklü bir markadır. En azından ben böyle araştırdım yoksa çok da bildiğimden değil hani üstadlar daha iyi bilir.

Zaten %50 indirim vardı, mağazaya sürekli gidip geldiğimiz için biraz daha indirim yapıp + fazladan taksit verdiler, bende aldım gitti.
    Cerruti yerine Balmain alacaktım farklı bir mağazadan fakat durum böyle alınca buradan aldım.

Bu arada o sırada kolumda sitedeki bytepire arkadaşımızdan almış olduğum Seiko Frankenmonster skz253k1 vardı, mağaza seikoda satıyor tabi, eleman hasta oldu saati görünce, hiç görmemiş daha önce sanırım. zaten favori saatlerimden.

yeni saatler getirmişsin bu arada bytepire, geç gördüm biraz ama keşke saat almadan önce görseydim, daha önce konuştuğumuz gibi skz231k1 elinde olsaydı kesin alacaktım senden onu bu sefer. sonraki saatim yine senden inş.

SAATLER

SAATLER

resimler büyük olmuş olabilir kusura bakmayın, işyerinde internet sınırlama programları nedeniyle sitenin bazı özelliklerini kullanamıyorum.

offffff hocam o nasıl güzel bir duruş öyle yaaaa?????????

vallahi resimlerde kötü gözüküyordu ama kolunuzda resmen harika duruyor ve saatlere bittim resmen....

güle güle kullanın hayırlı olsun

• teşekkür ederim,
    verdiğimiz paraya değer inş.
    ama saatler gerçekte çok daha güzel duruyor bunu söyleyebilirim. Özellikle de Jaguar.

daha iyileri sizlerin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Forumu 2-3 sayfa takip edemedim oldukça güzel paylaşımlar olmuş. Özellikle Mühendis78'in paylaştığı Nato kordon satış sitesi çok büyük bir eksikliği kapatacak gibi duruyor. İzmir'de olmasıda ayrı bir güzel Değiştirip değiştirip takarız artık kordonları.

@Polish
    Hocam, Chronoswiss'in bezeli ve saniye kolu bence en özel yanı. Çoğunluk genelde tepeye odaklanmış ama ben saniye kolunun başlangıcını çok beğendim. Hayırlı olsun. Bir de sizde hydroconquest vardı onu sattınızmı acaba? Çok güzeldi o da.

Bende haftasonu memleketteydim, sadece 2 gün bile olsa İzmir havası çok iyi geldi. Bu arada boş durmadım Konak Pier'e gittim, Saat&Saat ve Külahçıoğlu mağazalarını dolandım. 2892'li bir Hamilton'a indirimli!! 2000 TL fiyat alınca müsade istedim :) Birde Kemeraltından deri kayış temin ettim 007 için. Kalın silikon dalış kayışıyla günlük kullanım zordu, gittim ince kesim tamamen siyah deri kordon taktırdım. Çokta rahat oldu, güzel oldu.

SAATLER  SAATLER

20 kere ancak taktığım 2893'lü Hamilton'u aylarca satamadım, hem de 750 liraya. (Saat tam set halindeydi, garantisi devam ediyordu ve üzerinde birkaç tane kılcal çizik vardı) Ben sana ne diyeyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik
    20 kere ancak taktığım 2893'lü Hamilton'u aylarca satamadım, hem de 750 liraya. (Saat tam set halindeydi, garantisi devam ediyordu ve üzerinde birkaç tane kılcal çizik vardı) Ben sana ne diyeyim?

Sendekinin renk kombinasyonu her durum ve kıyafete gitmeyebileceğinden, mekanizması ve marka kalitesi ortada olsa da tereddütte kalmış olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

İzmirde bu saati alabileceğim bir mekan varmı.
    Yada swatch satış yeri. Bu hafta sonu izmire gidebilirim.

http://www.swatchsaat.com/urun.asp?id=11981&urun=Swatch+YCS485G

forum bornova'da swatch bayi var. yolunuz düşerse bi bakın..
  • @ S-wWw

Saatler kolunda çok güzel görünüyor. Anladığım kadarıyla indirimli olmasına rağmen adam başı 700 tl'ye yakın verdin. 500 tl'ye kadar çekebilseydin bence fiyat olarak da az çok yerini bulmuş olacaklardı.

Ben yakın çekimde de Cerruti kadranı üzerinde "swiss made" ibaresi göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: some_one

Miiguru alış-veriş sitesini nasıl bilirsiniz?
    Aradığım fakat bulamadığım birçok saat modeli stoklarında gözüküyor.
    Stokta gözüken ürünler söyledikleri gibi 1-3 gün içerisinde gönderime giriyor mu, şimdiye kadar sorun yaşayan oldu mu?

Bir de hangisi sizce (bazılarında katagori farkı var ama hoşuma gitti)

Otomatik:
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

EcoDrive:
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

Otomatik üçlü arasından Tissot'u, eco-drive üçlü arasından da, kadranındaki dizayn bütünlüğü açısından en alttakini tercih ederdim.

• quote:

quote:

quote:

Bir zamanlar bir saat reklamı vardı saati 20 gün takmasınız dursada kolunuza taktıgınızda saat ve ay gün kendisi ayarlıyordu? Marka modelini hatırlayan varmı?

Seiko Kinetik Auto Relay modellerinde var.

Uyku ve Uyanma İşlevleri ile donatıldı [Kinetic Auto Relay]
    Kinetic'in evrim geçirmesi ile Otomatik Güç Üretme Sistemi saati çalıştırmak için gerekli olan elektriği kolunuzun hareketinden alarak kurulan bir quartz saat. Saat kullanılmadığında, daha uzun süre durmaksızın çalışması için uyku modu devreye girer.

Güç tasarrufu fonksiyonunda (uyku modu), enerji tassarrufu sağlayabilmek için saat çıkarıldıktan 72 saat sonra ibrelerin hareketi durur. Otomatik geri dönme işlevinde, (uyanma modu) tam şarj durumunda 4 yıl içerisinde saatin en ufak bir hareketinde üretilen gücü farkeder ve o anı gösterecek şekilde çalışmaya devam eder. Kinetik Auto Relay bu iki fonksiyon ile donatılmıştır.

En son modelimizde, teknolojimiz Kinetic, Kinetic Auto Relay fonksiyonuna ek olarak Perpetual takvim ile donatıldı.

Seiko Kinetik Auto Relay

Seikonun hangi seri veya modellerinde var? Sadece aşagıdakilerdemi?

http://www.aydinsaat.com.tr/seikoweb/products/arctura/kinetic_ar.html

Seiko Arctura Kinetic serisi. Auto Relay de fonksiyonun ismi. İncelediğim kadarıyla bu serideki saatlere entegre etmişler bu özelliği.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Sendekinin renk kombinasyonu her durum ve kıyafete gitmeyebileceğinden, mekanizması ve marka kalitesi ortada olsa da tereddütte kalmış olabilirler.

Evet, turuncu klasik kıyafetle sırıtıyordu ama her türlü spor kıyafet ve sportif aktivitede takılabilecek bir saatti.

Zaten sitem etmiyorum, sadece takılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: iztech

Merhabalar:

suan amerikadan bir tanidigim ile saat getirme sansim var... Sik ve kalteli bir saat almak istiyorum ancak 1000 tl nin de uzerine cikmak istemiyorum...
    Biraz inceledigimde asagidaki saatler gozume carpti.... Bu saatler ile ilgili yorumunuzu ve mekanizma ve kalite olarak goruslerinizi paylasabilirmisiniz?

1.. Hamilton Men's H77672333 Khaki ETO Black Chronograph Dial Watch

https://www.amazon.com/Hamilton-H77672333-Khaki-Black-Chronograph/dp/B003XGUVFM/ref=wl_it_dp_o_npd?ie=UTF8&coliid=I3SIT1X7SJG4XA&colid=2B5DMDJ86KYQ2

2.. Hamilton Men's H64455533 Khaki King Black Dial Watch

gerci tarzim olmasa da asagidaki saatte ilginc geldi :) belki bir 15 sene yasli olsam cazip gelebilirdi

Maurice Lacroix Men's PT6117-SS001-130 Pontos Rectangulaire

Ayrica bu aralikta iyi bir marka saat ile ilgili onerilerinize de acigim....

Simdiden tesekkurler..

Saygilarimla..........

İlki zaten pilli. Ama dizaynı oldukça güzel.

Otomatiklerden ise ben ML Pontos derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Forumu 2-3 sayfa takip edemedim oldukça güzel paylaşımlar olmuş. Özellikle Mühendis78'in paylaştığı Nato kordon satış sitesi çok büyük bir eksikliği kapatacak gibi duruyor. İzmir'de olmasıda ayrı bir güzel Değiştirip değiştirip takarız artık kordonları.

@Polish

SAATLER  SAATLER

Hayırlı olsun. Ben böyle bir canavara deri kordonu biraz yadırgadım şahsen, gözüm alışamadı.

Buyur sana ETA 2893-2 mekanizmalı, çift taraflı antirefleli safir camlı, 300 m wr Steianhart Ocean Vintage GMT. KDV indirimli 337 Euro.

http://www.steinhartwatches.de/en/Ocean-vintage-GMT,339.html

• quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

İzmirde bu saati alabileceğim bir mekan varmı.
    Yada swatch satış yeri. Bu hafta sonu izmire gidebilirim.

http://www.swatchsaat.com/urun.asp?id=11981&urun=Swatch+YCS485G

forum bornova'da swatch bayi var. yolunuz düşerse bi bakın..

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: some_one

Citizen model numaraları ile ilgili; mesela Saat ve Saat sitesinde CBM107 modelinde bir saat var, saat hakkında bir kaç uyduruk bilgi dışında birşey yok çapını bile öğrenemedim, bu sanırım Saat ve Saat in verdiği bir numara çünkü Türkiye dışında başka bir yerde bu saati bulamadım. Mesela Hamilton için Türkiye de HM1323456789 gibi bir numara veriyorlar, M harfini atınca universal gerçek model numarasını elde ediyorsunuz. Citizen için de böyle bir yol var mı?

http://www.saatvesaat.com.tr/saat/Citizen/03/UrunDetay/Citizen-CBM107

Saat ve Saat Marka isminin baş harfini de model kodunun başına ekliyor. Mesela Jacques Lemans'larda da JL ile başlıyor model kodları. Ama asıl model kodu için JL'yi çıkarıyorsun. Burada da "Citizen"in C'sini başa koymuş. Normal model kodu BM107.

Fakat BM107'de ya internette diğer sitelerde kalmamış, ya da model kodunu da yanlış yazmışlar. BM Kodlu birçok saat çıkıyor amazon.com'da ve sonrasındaki rakamlar 4 haneli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 29 Kasım 2011; 13:19:37 >

• 
Sayfa: önceki 13271328132913301331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.